http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 10, 2016

Donald Trump vastustaa lasten pakkorokottamistaUSA:n presidentinvaalien ehdokas Donald Trump on uskaltanut sanoa julkisesti, että hän vastustaa rokotteita ja uskoo niiden lisäävän mm. lapsilla autismiin sairastumisen riskiä.Tämä on hyvin yllättävä esilletulo tämän erityisesti lääketeollisuuden mafian kannalta, koska he eivät sulata yhdenkään jenkkipoliitikon alkaa kritisoimaan heidän rokotebisneksiään.

Yhdysvaltalaisista julkisuudenhenkilöistä ainakin Jim Carrey on ottanut tähän kiisteltyyn aiheeseen hyvin paljon kantaa ja syystäkös, koska hänen poikansa sairastui autismiin. 


Monet Suomalaiset eivät varsinkaan tiedä sitä, että kuinka Yhdysvalloissa jo vuonna 2012 joka 88's vastasyntynyt lapsi oli autistinen. Siellä kun on tapana tunkea vastasyntyneeseen lapseen monta kymmentä rokotetta. Eli tungetaan vastasyntyneen lapsen kehoon jumalaton määrä elohopeaa ja  alumiinia ,jotka molemmat ovat ihmiselle luonnollisesti myrkyllisiä.


Rokotteissa on pitkään käytetty orgaanisesta elohopeanyhdisteetä valmistettua tiomersaalia (C9H9HgNaO2S).

2009 vuonna sikainfluenssa kampanjan aikana EU:ssa hyväksytty sikainfluenssarokote Pandemrix, jolla Glaxo Smith Klinen lääkemafia teki useiden miljardien voitot, sisälsi myös tiomersaalin elohopeayhdistettä.Lähde: http://magazineforhealthy.com/2016/02/09/donald-trump-vaccinations-cause-autism/