http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Poliittiset internet toisinajattelijat määritelty sisäministeriön riskiarviossa terroristeiksi


Suomen sisäministeriö julkaisi kansallisen riskiarvionsa, jossa se listasi EU-maiden riskiarviointeja. Näitä olivat mm. energiansaannin vakavat häiriöt, Suomeen suoraan kohdistuva turvallisuuspoliittinen kriisi, vakava ydinonnettomuus, aurinkomyrskyt. Mutta yksi näistä riskeistä oli ylitse muiden, joka pisti eniten silmää. Kybertoimintaympäristön riskit

Sisäministeriö oli listannut Suomeen kohdistuvan riskejä kyberturvallisuuden puolella ja kuvaili sitä näin:


Tuo kaikki edellämainittu viittaa miltei täysin Suomessa toimiviin toisinajattelijoihin, jotka ylläpitävät blogeja tai nettisivuja, joissa esittävät omia poliittisia mielipiteitään, joiden sisältö uhkaa korruptoitunutta valtaeliittiä.


He kääntävät tämän asian niin päin, että heitä uhkaa sananvapausterroristien levittämä disinformaatio. Ei se nyt ihan näin mene, koska valheet eivät voi vahingoittaa itse pääpiruja, koska valheet suojaavat heitä. Siihenhän heidän valtamedian propagansakin perustuu, että tätä illuusiota pidetään yllä näiden valheiden verkolla. Mutta totuus on ollut aina ja tulee olemaankin eliitille myrkkyä. 

Tämän lisäksi sisäministeriön riskinarviossa mainitaan myös "trollauksen" lisääntyminen Suomessa. Tätä ei nyt saa käsittää väärin, koska sisäministeriö ei tarkoita perinteistä verkkotrollausta, joka tarkoittaa internetissä riidanhaastamista esim. keskustelufoorumeilla. Sellainen ei valtiollista eliittiä millään tavalla vahingoita, mutta totuuden leviäminen verkossa on saanut heidät paniikkiin ja tätä he nimittävät nyt tässä yhteydessä "trollaukseksi, joka tulee kieltää jatkossa keinolla millä hyvänsä.


Tulemme tämän vuoksi näkemään lähitulevaisuudessa mitä häikäilemättömiä eliitin keinoja, joilla nämä kasvottomat pelkurit yrittävät tehdä kaikkensa, että internetin sananvapaus saadaan kitkettyä vaikka millä keinolla. He uhkaavat lopulta pelkkiä musiikin nettilataajia pitkillä vankeustuomioilla ja tämä vankilalla pelottelu menee täysin hanskasta varsinkin Yhdysvalloissa, jossa muutenkin on jo valmiiksi yksityisiä vankiloita miltei eniten maailmassa.


Kaikista suurin ongelma tässä koko internetin vapauteen liittyvässä taistelussa on se, että edelleen suurin osa ihmisistä katsoo vain hiljaa vieressä, kun heidän kaikki perusoikeudet viedään heidän nenän edestä. Jos joku näille nukkuville yrittää kertoakaan näistä asioista, niin heidän tietoisuutensa ei sitä kestä, miksi he tyytyvät vain nauramaan tämänkaltaisille sivustoille. Juuri näistä ihmisistä Albert Einstein puhui ja sanoi, että maailma  tulee tuhoutumaan juuri heidän ansiostaan, koska eivät tee maailman tuhoutumiselle mitään. Eliitti on kutsunut heitä mm. hyödyllisiksi idiooteiksi, joita on helppo hallita.


Hyvin harvat sen edes tietää, että CIA loi itseasiassa tämän koko salaliittoteoria sanan, joka luotiin vain sitä tarkoitusta varten, että sillä voisi tavallinen keskiverto kadunmies ohittaa kaikki tähän aiheeseen tarvittavat keskustelu ja väittelyargumentit. "Ridiculous conspiracy theories", ilmankos tämä pelkkä sana salaliitto toimii mielenhallinta triggerin tavoin ja aktivoi näille aivopestyille ihmisille kuin diat silmille, jotka kytkee heidän päässään vain tuon sanan kuultuaan aivojen "kognitiivisen dissonanssin" päälle. Tätä on ns. CIA:n alullepanema ja sionistisen median Hasbarana tunnettu media-aivopesu.


Kognitiivisella dissonanssilla tarkoitetaan sitä tilaa, jolloin ihmisen tietoisuus kokee olevansa vaarassa ja taistelee kaikilla keinoilla jotain ulkoista asiaa vastaan, jottei hänen tarvitsisi kohdata tuota kauheaa todellisuutta, joka heidän todellisuuttaan kulloinkin horjuttaa. Tähän kun vielä lisää sen, että jokainen ihminen luo itse oman todellisuutensa ja on siitä itse vastuussa. Niin näin ollen vain he joilla pelittää omat aivot tietoisesti, kykenevät myös käyttämään omaa älyään sekä viisauttaan. Nämä ovat juuri niitä jokaisen ihmisen perusominaisuuksia, jotka tämä orjuuttaja eliitti (Illuminati) on aikojen saatossa onnistunut salaamaan suurimmalta osalta meistä. 

Lähde:http://yle.fi/uutiset/suomeen_kohdistuvat_riskit_arvioitu__naihin_kuuteen_laajaan_uhkaan_suomi_varautuu/8665679