http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 23, 2016

STT salaa joka vuosi Suomen todelliset työttömyystilastotSTT uutisoi, että Suomen uusi työttömyysaste olisi 9,3 % Työttöminä oli STT:n mukaan vain 245 000 ihmistä.STT:n uutisessa ei mainittu ollenkaan, että viime vuonna (2015) Suomessa sai 250 000 ihmistä toimeentulotukea. Heitä kun ei lasketa koskaan virallisissa laskelmuksissa työttömiksi, vaikka heistä suurin osa on myös TE-keskuksien asiakkaina työttöminä.


2016 työmarkkinatuen saajia olisi n. 210 000 + vielä noi 43 100 peruspäivärahan saajat = 253 100 Työmarkkinatuen + peruspäivärahan saajaa + 250 000 toimeentulotuen saajaa = yht. 503 100 työtöntä, eli puolimiljoonaa joutilasta.


Tilastokeskus puhuu vielä piilotyöttömistä, joita heidän mukaansa oli 177 000. Tuo kyseinen sana on kyllä hieman hämmentävä, että mitä tarkoittaa piilotyötön. En ole vielä kuullut puhuttavan piilotyöllisestä, että häntä ei vain näy työpaikalla ja hänelle kuitenkin maksellaan palkkaa. Espanjassa tällainen tapaus kävi ilmi, kun paikallinen virkamies ei ollut käynyt töissä kuuteen vuoteen ja palkka juoksi koko tuon ajan.  


Tilastokeskus nimittää sitten heitä piilotyöttömiksi, jotka elävät toimeentulotuella ja ovat kuitenkin pakotettuja olemaan TE-keskuksessa kirjoilla, etteivät muuten menettäisi tukiaan. Tällä keinoin Suomen korruptoitunut hallitus siivoaa työttömyyslukuja pois, että ne näyttäisivät julkisuudessa siedettävämmiltä. 


Kuvitelkaa nyt tuo puolenmiljoonan suomalaisen ihmisen määrä työttömänä. Tuolla 503 100 työttömällä täyttäisi 2515 kertaa Finlaysonin tehtaan 200 työntekijän määrän. 


YIT:n 6000 työntekijän määrän tuolla puolella miljoonalla työttömällä täyttäisi yli 83 kertaa.


Viime vuonna yli 15 työnantajaa potki Suomesta yli 20 000 työntekijää.


Suomessa ajettava talousuudistus tuntee nimen Shokkidoktriini, ja sitä on rikollisten pankkiirien eliitti käyttänyt menestyksekkäästi muiden maiden tuhoamiseen. Chile oli kohteena vuonna 1973. 


Tässä ei ole kyse mistään muusta, kuin yhden valtion talouden ja instrastruktuurin tuhoamisesta, joka näyttäisi etenevän todella menestyksekkäästi.


Suomen hallinto yrittää koko ajan uskotella, että leikkaukset olisivat välttämättömiä ja niillä yritettäisiin parantaa heikentynyt valtion talous. Mutta tämä ei pidä paikkaansa, koska Suomen valtio velkaantuu tällä hetkellä jo yli miljoona euroa tunnissa. Korkojen maksamiseen EKP:lle menee enemmän rahaa, kuin mitä tulee veronmaksajilta. 


Suomalaisten olisi jo vihdoin tajuttava se, että kuinka suuri merkitys on sillä, että mitä me ylipäänsä ostamme. Koska jos me ostamme ulkomaalaisia tuotteita, niin se ei tuo yhtään investointeja Suomeen. Rahaa kun ei ole koskaan kasvanut puussa, vaan tämä koko länsimainen talousjärjestelmä on pyörinyt vain yhden asian ympärillä, velan. 


Kun pankki myöntää lainan vaikka jollekin yritykselle, niin se näppäilee vain tietokoneellaan ykkösiä ja nollia, jolloin luodaan uutta rahaa kiertoon. Tuosta rahasta pankilla tarvitsee olla vain 10 % oikeasti holveissaan. Loput ovat pelkkää virtuaalirahaa ja tuossa asiakkaalle myönnetyssä lainassa siis luodaan 90 % uutta rahaa luotonlaajennuksella. 


Mutta jos joku maksaakin vaikka 200 000 euron lainansa takaisin pankille, niin koko tuo 200 tonnia poistuu silloin tästä Suomen rahajärjestelmän kierrosta. Se lisää automaattisesti niukkuutta, eli työttömyyttä ja aina joltain putoaa pää tässä kilpailuyhteiskunnassa.


Ihme ja kumma kun tätä ei olla peruskoulussa kenellekään opetettu, kun pankkiirien mielestä tätä talousjärjestelmän oppia ei pitäisi kertoa kenellekään. Se kun on olevinaan vain pankkiirien sisäinen salaisuus.


Wincapita tuhottiin vain sen vuoksi, koska se alkoi uhkaamaan yksityisiä pankkeja. Kyseinen sijoitusklubi kun sai parhaimpina aikoinaan luotua n. 700 % voittoja omistajilleen. Tämänkaltainen bisnes kun on se mitä pankit tekevät jatkuvasti, niin lopulta Wincapita tuli saattaa alas ja uutisoida siitä mahdollisimman huonoon sävyyn kaikissa maamme lehdissä. Jottei sen sisälle enää eksyisi muita Suomalaisia Matti Meikäläisiä.


Tällä hetkellä miltei vain kryptovaluutat ovat tuomassa varteenotettavan haastajan näille valtioita ryöstäville rikollisille keskuspankeille. Kuvitelkaa nyt, että jos Suomen valtio voisi vielä siirtyä käyttämään virtuaalivaluuttaa ja luoda sillä suuret tuotot, jotka voisi halutessaan realisoida mihinkä tahansa valuuttaan. Tämänkaltaista sijoitustoimintaa kun ei yksikään keskupankki pysty kontrolloimaan.


Euro on ollut ja tulee olemaan loppuun saakka pelkkä pienen kaiken ryöstävän eliitin ponzi-huijaus. Tästä syystä he eivät missään nimessä salli yhdenkään EU maan lähtevän tästä heidän miljardien puhallus sirkuksesta pois. Iso-Britanniakin juuri taivuteltiin jäämään.Aivan kuten EU:n kummisetä Kreivi Richard Coudenhove-Calergi suunnitteli jo 20-luvulla, että kaikkia niitä poliitikkoja, jotka vastustavat tätä kasaarijuutalaisen eliitin yhtenäistä Eurooppaa, tulee uhkailla ja kiristää kaikilla keinoilla. Paavo Väyrynen ilmiselvästi saatiin selvästi hyvin vaikutusvaltaiselta taholta uhkailulla muuttamaan kaikki EU:sta eroa kaavailemat aikeet. Yhtäkkiä Väykkä sanoikin, ettei EU:sta voi koskaan erota.


Tässä EU-kurituksessa on kuitenkin vielä yksi valoisampi puoli, ja se on se että siinä vaiheessa kun eliitti alkaa painostamaan, kiristämään sekä uhkailemaan EU-maiden johtoa luopumaan maidensa rajoista, jotta eliitti saisi haluamansa fasistisen liittovaltion. Niin tätä ei koskaan tule tapahtumaan, koska EU tulee hajoamaan siinä nujakassa keskinäisiin ristiriitoihin, kun kansallismieliset valtiot pistävät eniten vastaan. Lopulta tämä kasaarijuutalainen pankkiirien rosvolauma jää näppejään nuolemaan, kuten jäivät myös vuonna 2000 yrittäessään toteuttaa vallankaappausta Venäjälle.