http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 25, 2016

Presidentti Niinistö sai tiedon USA:n armeijan tulosta Suomeen vasta mediassaIltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki kirjoittaa Iltalehdessä, että presidentti Sauli Niinistö kuuli USA:n armeijan tulosta Suomeen mediassa. Normaalisti puolustusvoimain ylipäällikkönä presidenttiä pitäisi informoida tämänkaltaisissa asioissa.
Ristamäen mukaan presidentti Niinistö on nyt nolattu ja tämä oli kova kolaus presidentille, minkä vuoksi presidentti Niinistö kutsui koolle puolueiden johdon, joille piti asiasta sisäisen kurinpalautuksen.


Sotilasvallankaappaus on jo tapahtunut 
 


Entinen valtiosihteeri Risto Volanen varoitti Suomen kuvalehdessä vuonna 2011 julkaistussa jutussa, että kulisseissa olisi käynnissä sotilasvallankaappaus. Tämän sotilasvallankaappauksen pääarkitehti on ollut kaiken aikaa Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA.CIA kävi myös Kokoomuspuolueen kanssa salaista kirjeenvaihtoa vuonna 2005-2006, jolloin he lupasivat nostaa vilpillä Kokoomuksen valtaan, jos he veisivät Suomen Natoon. No he eivät ihan Nato jäsenyyteen asti päässeet, mutta isäntämaasopimus käytännössä sinetöi Kokoomus kätyreiden työn ja entinen pääministeri Jyrki Katainen palkittiin siitä rahakkaalla EU-komissaarin viralla. Kaiken tason valtion ja maanpetturit on aina palkittu tämän rikollisen pankkien eliitin toimesta, jos he ovat suostuneet auttamaan heidän vallankaappaushankkeissa.Suomen presidentiltä vietiin valta isäntämaasopimuksella

Tämän tietävät vain hyvin harvat Suomen eliitin sisäpiirissä, että Suomen presidentti ei enää ole Suomen puolustusvoimien ylipäällikkö, vaan se on sotilasliitto Naton komentaja. Tämä sotilasvallankaappaus tapahtui kirjallisesti 1.9.2014 Naton ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen johdolla. 

Suomen presidenttiä ei tämän takia enää informoida mistään USA:n armeijan Suomeen sijoittuvasta sotaharjoituksesta. Samalla myös eduskuntaa ei informoida näissä salaisissa Nato kähminnöissä.Yhdysvaltain armeija käyttää nyt Ukrainan kriisiä hyväkseen, jotta se voisi sen varjolla oikeuttaa itsensä kutsua Suomeen yhteiseen sotaharjoitukseen myöhemmin keväällä. Mutta kaiken tarkoituksena on kuitenkin vain pullistella Venäjän suuntaan, että kuinka pieni Suomi on nyt tämän maailmanpoliisiarmeijan suojissa.

Deutsche Bank, Goldman Sachs sekä muut rikolliset finanssipankit ovat nyt jo syytäneet miljardeja USA:n armeijalle näitä tulevia vuosia varten. Yhdysvallat kun aikoo vielä nostaa Itä-Euroopan puolustusmenot 789 miljoonasta 3,4 miljardiin vuoteen 2017 mennessä. Jolloin tämä kyllä viestii jo sitä, että Venäjälle pullisteluun ei uppoa 3,4 miljardia dollaria rahaa. Vaan kyllä tässä rikolliset finanssipankit tavoittelevat kokonaista ja kansallista sotakonfliktia USA:n armeijan + Nato liittolaisten ja Venäjän välille. 

III-maailmansota on ollut jo kauan näiden finanssipankkien takana lymyilevän vapaamuurarieliitin haaveena. Vaikka valtaosa Euroopasta on päässyt elämään jo n. 70 vuotta rauhan aikoja, niin Illuminatin vapaamuurarien tavoitteena olisi nyt saada rikottua tuo Pariisin rauhansopimus keinolla millä hyvänsä. Suursodat kun ovat olleet näille rikollisille finanssipankeille mitä kannattavinta liiketoimintaa. 

He myyvät tälläkin hetkellä aseita Syyrian sisällissodan molemmille osapuolille, vaikka Rothschildien pankkisuku pyrkii kuitenkin Syyrian sodan avulla saamaan lopulta haluamansa keskuspankkinsa sinne pystyyn. Kysymys on vain näiden tiettyjen rikollispankkien valtamonopolista. 

Näillä Illuminatin vapaamuurarieliitin omistamilla finanssipankeilla ei käytännössä ole ketään muita varteenotettavia kilpailijoita, koska miltei kaikki valtiot on jo ryöstetty heidän toimestaan. Mutta koska he ovat vallanhimoisia psykopaatteja, niin mikään ei riitä näille rosvoille. He haluavat aina lisää ja lisää. Libya on ryöstetty, niin seuraavaksi vuorossa on Syyria. Sitten ryöstetään Venäjä, tai vaikka Kiina, kun mikään ei riitä ja tarvittaessa jos muut keinot eivät riitä, niin USA:n armeijan kuolemanpartiot laitetaan tarvittaessa asialle, kuten ollaan mm. Irakin sodassa nähty. 

Suomi on näille finanssipankkien rikollisille pelkkä pelinappula, jota pankkieliitti käyttäisi III-maailmansodan syttymisnäyttämönä. CIA ensin lavastaisi Mainilan laukaukset 2.0, esim. pudottamalla Suomalaisen matkustajakoneen, josta syytetään heti Venäjää, Malesian MH17 koneen tyylisesti. Jotain tähän suuntaan ja kun samalla sitten "sattumalta" USA:n armeija olikin jo kiikuttanut prikaatillisen verran sotakalustoaan ja laivastonsa itämerelle. Niin mikä ihan sattuma, että jos nämä sotaleikit saataisiinkin kääntymään oikein finanssipankeille taloudelliseksi eduksi (oikeaksi sodaksi asti).