http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Janne Riiheläinen: Yleisradion heikentäminen olisi vakava isku kansalliselle turvallisuudelle


Helsingin Sanomien maksettuna Nato-trollina tunnettu "turvallisuusbloggaaja" Janne Riiheläinen kirjoittaa Helsingin Sanomien blogissa, että kuinka Yleisradion heikentäminen olisi juuri näinä aikoina vakava isku kansalliselle turvallisuudelle.Riiheläinen paljastaa HS:n blogissaan sitten jotain, joka paljastaa YLE:n pelaamat kortit.

"Käynnissä on informaatiosota ja YLE on suuri osa meidän raskasta (puolustus) aseistustamme. Siksi hallituspuolueiden kaavailema YLE:n supistaminen olisi Suomen turvallisuuden kannalta huono uutinen. 

Kenenköhän turvallisuudesta tässä nyt oikein puhutaan ? 

Korruptoitunut eliitti kun pelkää ihmisten heräävän, joten suojelevatko he näiden vielä kollektiivisessa unessa nukkuvien ihmisten turvallisuutta, vai omaa turvallisuuttaan käymällä valtiollisen median (YLE) kautta informaatiosotaa.

YLE ja Helsingin Sanomat kun ovat molemmat perin sionistisia medioita, joista HS vieläkin sionistisempi. Nämä mediat eivät missään vaiheessa ole edustaneet aitoa journalismia, eli siihen että uutiset myös raportoisivat oikeata asiaa ja totuutta. 

Vaan he ovat keskittyneet näiden sionististen monikansallisten mediakorporaatioiden informaatiosodan levittämiseen, jossa valheet myyvät paremmin uutisia. 


YLE ja Helsingin Sanomat ovat hyökänneet viime aikoina erittäin agressiivisesti juuri MV-lehden (Mitä Vittua!) kimppuun, koska he eivät kykene rajoittamaan sen juttujen sisältöä. Sitten he mielivaltaisesti valehtelevat, että MV-lehti välittäisi eteenpäin keksittyjä uutisia. Jos keksittyjä uutisia jossain on, niin niitä on näillä hauskoilla satiirisivustoilla kuten tämä Suomalainen UUTIS SIRKUS.

Tästä kyseisestä Uutis Sirkus nimisestä satiirisivustosta emme tule kuulemaan yhtäkään YLE:n julkaisemaan poliittista mustamaalausta sisältävää uutista, kuinka sen satiiriset ja keksityt uutiset olisivat jotenkin uhaksi perinteisen median välittämille uutisille. 

Mutta MV-lehti on jatkuvasti korruptoituneen median kivityksen kohteena, koska siellä on päässyt leviämään se epämieluisa totuus, jota korporatiivinen valtamedia on yrittänyt salata viimeiseen asti. 

Joten jos informaatiosodan tarkoituksena on turvata eliitin turvallisuus, ettei kansalaiset vain heräisi ajattelemaan omilla aivoillaan, niin tällöin ei voida puhua enää mistään kansallisesta turvallisuudesta. Silloin puhutaan vain tämän sionistisen valtamedian omistavan ja ohjaavan eliitin pelkuruudesta ja kasvottomuudesta. 


He kun kuvittelevat omistavansa jokaisen ihmisen koko maailmassa ja määräävän, että mihin tulee uskoa ja mihin en. Koska he onnistuivat aivopesemään yli miljardien tukun ihmisiä tällä omistamallaan ja hallinnoimallaan viihdeteollisuuden ja median avulla.  Nyt kuitenkin olemme elämässä jo sellaisia aikoja, jolloin kaikki tämä Helsingin Sanomienkin ylläpitämä illuusio on hajonnut ja korruptiomedia kokee sen viimeisiä kuolinkamppailujaan. 

Kulissien takana monet mediakeisarit ovat syystä nyt kovassa hädässä ja nuo kasaarien mafian miehet kabinettien ja verhojen takana eivät enää keksi tähän mitään muuta, kuin luoda jokin suuri kriisi, jolla he voisivat taas yrittää saada otteen tästä globaalista geopoliittisesta matsista. 


Tietoisuuden evouutio on kuitenkin vienyt jo monta erää ja eliitti on jo tappiolla, josta suurin ylivoima on ollut juuri yllätys yllätys sosiaalisen median ansiosta, jota korruptoitunut median omistajat eivät kykene kontrolloimaan.  Joten tästä syystä Twitter ilmoitti juuri, että se tulee jatkossa rajoittamaan käyttäjiensä päivityksiä "Islamiin vetoavaan vihapuheen" takia. Joka on vain piilonimike sille sensuurille, jota he aikovat tulla harjoittamaan.  

Tässä Twitter sensuuri hommassa on vaan sellainen ikävä puoli, joka koskee Twitterin osakkeenomistajia, että siinä vaiheessa kun sensuuri alkaa, niin lähtevät käyttävät pois. Näin kävi jo Reddit.com keskustelufoorumille. Sillä kyse on ihan puhtaasta kysynnän ja tarjonnan laista, miksi esim. Facebook saavutti nykyisen asemansa maailman suosituimpana sosiaalisena mediana. 

Jos Facebookin perustajien taholta oltaisiin harjoitettu fasistista sensuuria alusta alkaen, niin se ei olisi tuolloin missään vaiheessa noussut maailman suosituimmaksi sosiaaliseksi mediaksi. Nin ollen tämä Twitterin sensuuri tulee kusemaan sen omistajien kengille ja kunnolla.