http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Suomen valtionjohto valmistautumassa hybridiuhkaan ?


Suomen hallitus on valmistelemassa lakia, jonka seurauksena 25 000 reserviläistä voidaan kutsua heti palvelukseen. Puolustusministeriö kuitenkin kieltäytyi kertomasta, että mihin tuo 25 000 reserviläisen luku perustuu, koska se perustuu puolustusministeriön salaisiin asiakirjoihin.


Jos puolustusvoimat kertoi jo julki sen, että tämänkaltaiset tilanteet joissa 25 000 reserviläistä voidaan kutsua sotilaalliseen toimintaan, voi syntyä esimerkiksi niin sanotussa hybridiuhassa, jossa perinteiset sodankäynnin rajat ovat hämärtyneet. 


Onhan maassamme jo nyt lukuisia lähi-idästä tänne solutettuja sotarikollisia, joiden aseistaminen ja irti päästäminen saattaisi saada koko maan turvallisuustilanteen suureen sekavuustilaan. 


Hallituksen esityksen luonnos on lähtenyt juuri nyt lausuntokierrokselle. Suomen puolustusvoimat taisi jo viime joulukuussa käymässään hybridisotaharjoituksessa paljastaa sen, että mitä Suomeen on salaisesti suunniteltu.

Kyseisessä joulukuussa 2015 kampin metroasemalla järjestetyssä hybridisota harjoituksessa nainen huutaa; "Älä tuu ulos! Mene maahan! "Hänellä on rynnäkkökivääri, kypärä ja käskevä ääni. 


Kampin keskuksen metrotasolla Kaartin jääkärirykmentin sotilaspoliisit harjoittelevat vaarallisten henkilöiden kiinniottoa.


Normaalisti rauhan ajan Suomessa tämänkaltaisista operaatioista vastaa edelleen ns. Karhu ryhmä. Mutta jos kerta nyt Helsingin-Sanomat on uutisoinut, että kuinka Suomi ikään kuin on nyt varautumassa hybridiuhkaan, niin eikö he silloin jo puoli suoraan kerro sitä, että mihin tämä korruptoitunut hallinto on oikein meitä nyt valmistelemassa? Jos Suomen sisäinen turvallisuustilanne aiotaan rampauttaa alas tällä suomen kansalaisiin kohdistetulla valtionterrorismilla, niin sillä on silloin oltava jonkin tarkempi  ja salattu poliittinen motiivi takanaan.  Jos nyt otamme tuon Pariisissa viime marraskuussa toteutetut terrori-iskut esiin, joiden kustannuksella Suomeakin vaadittiin ottamaan sotilaallisesti osaa niiden jälkipuintiin. Niin tällä tasolla nuo iskut rahoittanut taho tavallaan jo kusi omille kengilleen ja paljasti tämän Suomeenkin kohdistuvan poliittisen agendansa motiivin. 


Heidän tarkoituksena on mitä todennäköisimmin myös Suomessa organisoida tällainen lähes Pariisin keskustassa marraskuussa 2015 toteutettu terroriteko, tai joukkosurma. Jonka tekijöiksi he ovat valinneet todennäköisesti näitä Suomeen solutettuja Irakin ja muun lähi-idän sotarikollisia. 


Jos tällainen valtionterroriteko onnistutaan toteuttamaan Suomessa, niin sillä saadaan koko maahan poikkeustila ja näin tuon poikkeustilan johdosta Suomen korruptoitunut valtionhallinto ilmoittaa, että nyt Suomen on liityttävä Natoon, jotta voisimme olla jatkossa turvassa näiltä Isis terroristeilta. Kun kyseessä oli alusta alkaen vain häikäilemätön juoni, jonka käsikirjoittajat ja suunnittelijat vaikuttavat CIA:n taholta Suomen poliittiseen sekä turvallisuuspoliittiseen tilanteeseen, ajaen vain tämän kasaarien mafian poliittisia intressejä.


Naton ja tämän korruptoituneen kasaarien mafian ainoa päätavoite on kuitenkin saada vielä suursota aikaiseksi, jotta he saisivat ryöstettyä Venäjän valtion luonnonvarat itselleen ja sen vuoksi Tanska, Norja ja Ruotsi sekä näiden maiden sotilasjohdon komentajat ovat jo huhujen mukaan valmistautuneet tähän sotakonfliktiin. Mutta Suomi olisi vielä saatava tähän sotilaalliseen eskalaatioon mukaan nyt keinolla millä hyvänsä ja sitä varten CIA on ulottanut lonkeronsa tänne.


Vielä tähän koko hybridisodankäynnin teemaan merkille pantava seikka on vielä se, että koko käsite on peräisin Yhdysvalloista. 


Tällä hetkellä Suomen valtiollisen johdon sisällä valmistellaan myös EU:ta tukevan, hybridiuhkia käsittelevän keskuksen perustamista. 


Hybridiuhat ovat siis itsessään maailman salaisen valta ja talouseliitin keinoja aiheuttaa suurta vahinkoa kohteena olevalle maalle. Kuten Ranskan kohdalla näimme, että jo vuoden sisällä 2 joukkomurhaa sai yhden valtion täysin polvilleen ja lopulta poikkeustilaan.


On kuitenkin erittäin kyseenalaista, että miksi juuri Suomen valtionhallinto ja juurikin valtioneuvosto perustaa tällaisen toimiryhmän, kun SUPO:n ja KRP:n pitäisi virallisesti ja juridisesti torjua näitä tämänkaltaisia turvallisuusuhkia. Näin ollen valtioneuvoston legimiteetti toimia Suomen sisäisten turvallisuuspoliittisten ongelmien torjujana on jäävi. Eihän poliisiakaan voi määrätä palomiehen tehtäviin.

Suomen valtioneuvosto ja puolustusministeriössä on tässä suhteessa käynnissä nyt jonkin tason turvallisuuspoliittiset kähminnät, joilla tämän maan turvallisuustaso ei ainakaan nouse yhtään promillea. SUPO:han on jo viime syksynä antanut ymmärtää, että maan sisäinen turvallisuustilanne on heikentynyt erityisesti näiden lähi-idästä tänne Soroksen rahoilla usutettujen sotarikollisten ja ISIS-taistelijoiden johdosta.