http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2016

TTIP-sopimus tulisi ryöstämään koko Suomen puhtaaksi


Yhdysvaltojen ja EU:n välinen TTIP-sopimus tulisi toteutuessaan ryöstämään koko Suomen tyhjäksi. Caruna on tässä suhteessa pelkkää alkusoittoa.


Kuten entinen USA:n hallitukselle työskennellyt konsultti John Perkins totesi, että mitään valtiota ja sen ryöstöä ei jätetä puolitiehen, vaan ne ryöstetään yksitellen täysin puhtaiksi. 


Suomessa tämä EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus (TTIP) tulisi kilpailuttamaan Carunan kaltaisille ulkomaalaisille suuryhtiöille: 


-  Suomen Terveyspalvelut
-  Joukkoliikenteen VR (Anne Berner valmistelee jo tätä)
-  Pohjavesialueet
-  Loput kaivosyhtiöt


Suurin ongelma ja syöpä tässä on se, että omistajuuden siirtäminen pois julkiselta sektorilta, laitetaan Suomen veronmaksajat kustantamaan hintojen nousu, kun näiden suuryhtiöiden veroporsastelijat korjaavat potin ja tallettavat jokaisen miljoonan täältä pois ulkomaille, aiheuttaen sillä mm. massatyöttömyyttä sekä yksityisyrittäjien konkursseja.


TTIP-sopimuksen tarkoituksena on yksinkertaisesti tuhota koko Eurooppa kerralla, koska tämä kasaarien mafia haluaa putsata koko pajatson yhdellä kertaa. Siksi juuri tämän vuoksi jokaisen EU-maan tulee vastustaa tätä USA:n ja EU:n välistä vapaakauppasopimusta keinolla millä hyvänsä, ja tarvittaessa eroamalla EU:sta. 


Sillä ero Euroopan Unionista saisi valtion kuin valtion irti näiden kasaarien pankkiiri rosvojen valtionryöstöaikeista. Islanri onnistui tekemään sen, vaikkei he olleetkaan EU:n jäseniä.


Kasaarien mafia kuuluisi tuomita jokainen Haagissa ja toimittaa jokainen kaltereiden taakse, niin olisi koko maailma sen jälkeen astetta turvallisempi paikka, kun saadaan vihdoin nämä sodanlietsojat ja verenimijät selkä seinää vasten. Venäjältä nämä huijarit ollaan jo karkoitettu sekä Islannista, mutta muualla päin maailmaa tämä mafia saa edelleen rellestää kuin villissä lännessä, kenenkään heidän rikollisiin touhuihin puuttumatta. 


Venäjän kohdalla vielä hyvin merkillepantavaa on se, että juuri kasaarien mafia oli se, joka sai siellä aikaan verisen vallankumouksen ja murhasi Tssaarit. Tämä sama kasaarien mafia loi sinne lopulta kommunismin, jonka kautta pitivät tätä ns. Neuvostoliitto hallinnassaan, kunnes lopulta se ei enää kestänyt, koska kasaarit ryöstivät tuttuun tyyliinsä liikaa tuosta systeemistä itselleen. 


Kasaarien mafia yritti vielä 2000-luvulla Venäjällä poliittista vallankaappausta, mutta heidän suunnitelmansa epäonnistui pahemman kerran. Pääpiruna toiminut juutalaispankkiiri Edmond J. Safra joutui lopulta pakenemaan Monacoon, jossa kuoli tulipalossa joulukuussa vuonna 2000.Tämän käynnissä olevan EU-maiden valtioiden ryöstön pääpirut istuvat tuolla kasaarijuutalaisen mafian puolella. He ovat tämän Suomenkin valtionryöstön pääarkkitehdit.


Mikäli Suomen poliittinen johto ei tiedosta tätä käynnissä olevaa valtionryöstöä ja kykene tekemään sille mitään, niin lopulta tämä kasaarien mafia putsaa koko Suomen valtion täysin tyhjäksi asti. Täältä viedään viimeisetkin tuhkat pesästä ja Coca Cola Company sekä Nestlé ilmoittavat lopulta ostavansa enemmistön Suomen pohjavesialueista. 


Juuripa tämä kansallisomaisuuksien ryöstö on heidän lempipuuhaansa, koska esim. Suomen pohjavesialueet ovat maailman puhtaimmat ja niistä saa vielä tulevaisuudessa puhtaan juomaveden kysynnän noustua hinnoiteltua yli 800 miljardin euron voitot. Mutta juuri tämän vuoksi ne pohjavesialueet myydäänkin täältä nyt pois, että nämä kasaarien mafian verenimijät saisivat ne hinnoiteltuina itselleen.