http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 19, 2016

Liittoutuneiden alukset ilmestyivät Floridan aamuöiselle taivaalle
10. helmikuuta eräs Floridalainen paikallinen hieroi silmiään, kun huomasi että taivalla lensi klo 5.55 aamuyöstä muodostelma valoaluksia. 


Samankaltaisia liittoutuneiden valoaluksia on havaittu Yhdysvaltojen taivaalla myös aiemmin. Mutta tällä kerralla havainto tehtiin Floridassa klo 5.55 aamuyöstä.

Palloalukset ovat valon galaktisen liiton liittoutuneiden sota-aluksia, joille annettiin oikeus tulla tänne vasta vuoden 2012 jälkeen. Kosminen Valo blogi kertoo näistä asioista enemmän. 


Syy siihen, että miksi liittoutuneiden alukset ovat nyt ilmestyneet juuri USA:n ilmatilaan johtuu siitä, että tämä on suora varoitus ja viesti liittoutuneilta USA:n hallinnolle, että heidän on aivan turha yrittää käynnistää ydinsotaa.

Nämä palloalukset ilmestyessään USA:n ilmapuolustuksen (NORAD) tutkaan, saavat aivan varmasti jokainen kerta tietyt valtatahot paniikkiin. Sitten on jälleen USA:n avaruushallinto NASA:lle annettu jälleen tehtäväksi yrittää valehdella, että mitkä lentävät puutarhalyhdyt siellä taas lentelivät tällä kertaa. Mutta ikävä kyllä tämänkaltainen propaganda tehoaa heikkomielisiin ihmisiin, jotka uskovat kaikkeen, mitä korruptoituneet vallanpitäjät heille sepittävät median kautta.

Valon galaktisen liiton liittoutuneiden tarkoituksena ei ole missään vaiheessa hyökätä maahan, vaan heidän tarkoituksenaan on turvata tämän planeetan turvallisuus. He eivät salli enää käytettävän yksiäkään ydinaseita ihmiskuntaa vastaan, minkä vuoksi jokainen USA:n armeijan ampuma ydinohjus on neutralisoitu, eli tehty vaarattomaksi. 


Ydinaseita kulkeutui jo Ukrainan armeijalle 2 vuotta sitten, jolloin he yrittivät käyttää niitä vuosi sitten ampumalla niitä Donetskiin, mutta ne neutralisoitiin liittoutuneiden toimesta. 


Tältä näyttää aito atomipommin aiheuttama tuho.
Tältä taas näyttää, kun liittoutuneet neutralisoi Venäjän, Sverdlovskiin 2014 marraskuussa ammutun ydinkärjen.
 

Ydinsota ei siis ole mahdollinen, koska liittoutuneet neutralisoivat jokaikisen ammutun ydinkärjen pois. 
Syy siihen, että miksi Illuminatin eliitti ihannoi ja haluaisi ydinsotaa niin kovasti, johtuu siitä että sillä he kuvittelisivat saavan murhattua 90 % koko maailmanväestöstä pois, heidän itse samaanaikaan piiloutuessa ydinbunkkereihinsa. Tätä skenaariota he eivät koskaan onnistu toteuttamaan.
Se on tietenkin selvää, että USA:n armeijan, kuin myös NATO:n sotilasjohdon sisällä vain pieni marginaali sotilasjohdosta on oikeutettu niihin turvaluokituksiin, että heillä on oikeus päästä lukemaan näitä salaisia dokumentteja, joista käy ilmi että vierailta planeetoilta olevat avaruusrodut ovat takavarikoineet ja korjanneet talteen USA:n armeijan ampumia ydinkärkiä jo 60-luvulta lähtien.


USA:n armeijalle aikoinaan työskennellyt Bob Jacobs uskaltautui vasta vanhoilla päivillään paljastamaan sen, kuinka vuonna 1963 tuntematon lentävä alus nappasi USA:n armeijan ampuman ydinkärjen pois, kesken ydinohjuskokeen.