http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 11, 2016

Pankkiirit yrittävät saada kansallismieliset valtiot kuriin EU:n liittovaltiolla


Yksityisiä ja monikansallisia huume sekä rahanpesupankkeja edustava pankkieliitti on nyt hyvin huolissaan EU:n sisällä leviävästä kansallismielisyydestä. Saksan keskuspankin johtaja Jens Weidmann sekä Ranskan keskuspankin johtaja Villeroy de Galhau ovat nyt todenneet, että EU:n maiden kansallismielisyyden saa tyrehdytettyä vain EU-liittovaltiolla.


Nyt vielä vastavetona miehet ehdottavat, että EU:lle tulisi rakentaa yhteinen valtionvarainministeriö ja hallitus. Jolloin enää yksikään maa ei voisi enää alkaa sooloilla ja kiristämään mm. maidensa rajavalvontaa, kun maiden kansallisidentiteetin tuhoaminen on käynnissä pakolaisinvaasiolla.

Yhteiselle EU:n valtionvarainministeriölle on jo luotu death-line, jonka on toteuduttava vuoteen 2025 mennessä. Kaiken takana EU-maiden kansallisidentiteetin tuhoamishanke 

 
Vaikka kasaarien omistama läntinen media kertoo jatkuvasti, kuinka EU maiden tulisi nyt selvitä yhdessä maahanmuuttajien ja vielä terroriuhan aallosta, on tämän koko pakolaisinvaasion taustalla sen liikkeelle laittaneella eliitillä vain yksi tavoite = tuhota EU-maiden kansallisidentiteetit maahanmuutolla. EU:n kummisetä oli Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, joka sai päähänsä jo vuonna 1923, että kuinka Eurooppa tulisi tuhota risteyttämällä Euroopan valkoinen rotu Afrikkalaisen sekä Aasialaisen rodun kanssa keskenään. Näin sitten syntyisi heikkoälyinen rotu, jota kasaarijuutalaisen mafian vapaamuurarien olisi helppo hallita.Coudenhove-Kalergi painotti jo 20-luvulla sitä, että kuinka juuri tulevaisuudessa toteutuvan Euroopan pakolaiskriisin aikana lehdistön tulisi taistella vieraita pakolaisia vastaan kohdistuvaa kiihotusta vastaan. Milloin valtioiden on alettava suosimaan pakolaisia ja jättämään isännät suojattomiksi. Eli aivan juuri tätä mitä on Suomessakin käynyt, joten kaiken tämän mokutuksen pääpiru on ollut tämä sama Kreivin niljake.


Kreivi oli myös tuolloin vuonna 1923 sitä mieltä, että pankkiirien tahto saataisiin läpi mm. kiristämällä hallituksia sekä antamalla tarvittaessa valtioiden johtajille tappouhkauksia, jollei EU-maat suostuisi tähän kansalliseen itsemurhaan, mikä tapahtuu ja toteutuu tämän rikollisen maailmaneliitin ohjailemalla pakolaisinvaasiolla.Tähän voi enää tehdä mm. sellaisen johtopäätöksen, että joutuikohan veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen tämän saman rikolliseliitin uhkailujen kohteeksi, koska hänen julkisessa mediassa esittämät mielipiteet euroerosta katosivat kokonaan. Nythän eräs tyyppi oli Facebookissa postannut seinälleen, että oli kuullut Väyrysen luennolla, ettei mies enää omien sanojensa mukaan pidä sitä mahdollisena, että Suomi eroaisi EU:sta. 

Samalla myös Väyrynen saatiin eroamaan Keskustan toiminnasta ja perustaa nyt oman puolueen, jonka kautta muodollisesti aikoo yrittää laittaa kapuloita EU-koneiston rattaisiin.

Juurikin suurin ongelma koko tämän poliittisen kentän sisällä on aina ollut sillä, että tällä kasaareista enimmäkseen koostuvalla rikollismafialla on ollut aina salattu ja ylin valta. He ovat uhkailleet ja jopa tappaneet poliitikkoja, joiden on katsottu uhkaavan heidän poliittisia intressejä. 


Yleensä Israelin ja suurvaltojen asekauppojen väliintuleminen voi olla kohtalokasta, kuten kävi mm. Ruotsin pääministeri Olof Palmelle vuonna 1986, jolloin hänet murhattiin ampumalla Tukholman keskustassa toteutetussa salamurhaoperaatiossa.

Kaiken sen ajan, mitä läntinen ja erityisesti Ruotsin valtamedia olisi voinut näinä vuosina tehdä, eli miettiä sitä, että mikä taho tappoi Palmen. Niin se on vain käynyt mielipuolista jahtia siitä, että "kuka tappoi Olof Palmen". 

Sillä ei ole merkitystä, että kuka henkilö on Palmen surmaaja", vaan sillä että mikä taho tilasi tämän poliittisen murhan. Mutta kuten kasaarien itse omistamassa mediassa kaikki tällaiset ulkopoliittisesti hyvin arat asiat käännetään täysin päälaelleen ja toimittajat laitetaan kiinnittämän kaikki huomio pelkkiin epäkohtiin. Mikä esim. Palmen surmaajassa on niin vaarallista, ettei häntä olla vieläkään löydetty ja toimitettu oikeuteen tuosta teostaan ? 

No kenties se, että hän teki vain maksusta poliittisen murhan, jonka tilasi Ruotsin ja erään sionistisen valtion kanssa asekauppaa harjoittanut poliittinen taho, johon liittyivät myös rikolliset rahanpesupankit.


Vaikka tämän ns. Illuminatin valta on alkanut horjumaan, niin he eivät silti edelleenkään peräänny, vaikka heistä on yhä useampi meistä tietoinen. 

Mikäli tarpeeksi monet valtiot uskaltaisivat kääntyä näitä sortajia vastaan, niin tuloksena olisi lopulta heidän valtansa totaalinen luuhistuminen. Mutta sitä on tähänkin mennessä pidetty hengissä USA:n suurvaltapolitiikalla, eli sotamahdilla sekä sotilasliitto Natolla

Kaikki sodat kun ovat aina olleet I ja II-maailmansota mukaanlukien näiden pankkiirien roistojen sotia. 

Yhdysvaltain sisällissota oli Rothschildien kosto siitä, kun nämä eivät onnistuneetkaan saamaan yksityistä keskuspankkiaan sinne perustettua. Tämän vuoksi myös he tilasivat Abraham Lincolnin salamurhan, jota yritettiin aiemmin jo toteuttaa onnistumatta lukuisia kertoja.

 

Rothschildien pankkisuku toimi tuolloin ja piti valtaa yllä Lontoossa, josta käsin he junailivat tämän USA:n sisällissodan. Heidän yksityinen keskuspankkinsa saattiin perustettua Yhdysvaltoihin vasta vuonna 1913, jolloin silloinen presidentti Woodrow Wilson painostettiin USA:n kongressin toimesta allekirjoittamaan USA:n keskuspankin perustamisen kattava lakialoite 23. joulukuuta 1913.
 

Myöhemmin poliittisen uransa loppuaikoina Wilson katui julkisesti sitä, että antoi maansa vallan näiden pankkiiri rikollisten käsiin; 


"Olen mitä onnettomin mies. Olen huomaamattani saattanut maani turmioon. Suurta teollista kansakuntaa ohjaa sen luotonantojärjestelmä, joka on keskitetty. 


Sen vuoki kansakunnan kasvu ja kaikki toimintamme on muutamien harvojen miesten käsissä. Meistä on tullut yksi huonoimmin johdetuista, yksi tiukimmin ohjatuista ja dominoiduista hallituksista koko sivistyneessä maailmassa. Hallituksemme ei enää ole vapaan mielipiteen, omistautumisen ja enemmistön äänen ohjaama, vaan hallitus jota ohjaa pienen hallitsevan ryhmän mielipide ja kiristys."   

Voiko tuota enää paremmin todeta.

Nykyiset poliitikkomme eivät enää uskaltaisi laukoa tuollaisia sanoja suustaan, vaan tyytyvät olemaan hiljaa, kun heitä uhkaillaan ja siirtyvät syrjään politiikasta rikollisen eliitin käskettyä.