http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 05, 2016

USA:n ulkoministeri John Kerry sai turpaan naiselta Italian vierailulla, Zionistimedia vaikenee


Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry sai turpaan Italian vierailullaan.

Välikohtaus tapahtui Italian Apenniinien niemimaalla, jonne Kerry oli saapunut tapaamaan Italian ulkoministeri Paolo Gentilonia sekä 23 maan edustajia EU:sta.

Tuossa lehdistötilaisuudessa tuntematon mielenosoittaja kävi nyrkein John Kerry päälle ja mottasi häntä naamaan. Välikohtausesta vielä oudomman teki se, että Kerryä turpaan vetänyt henkilö oli vielä Italialainen nainen. Silminnäkijöiden mukaan hän huusi Kerrylle, että "Sinä loit Isiksen".Luonnollisestikin tapaus on Zionistimedioille niin arka, ettei siitä olla kerrottu missään, vaikka tapauksesta on jo kulunut vajaa vuorokausi aikaa. 

Mistä tämä nyt sitten kertoo muuta kuin näiden Sionistien omistamien medioiden vaikutusvallasta, ettei yksikään suomalaisten iltapäivälehtien lukijat tästä välikohtauksesta todennäköisesti tule kuulemaan mitään. Mutta RT sentään kertoi koko välikohtauksen ja linkitti siihen liittyvän videon. 

Edellinen USA:n presidentti George W. Bush meinasi saada aikanaan kengästä. Kengänheittäjä oli erään pienen Irakilaisen tv-kanavan toimittaja Muntazer al-Zaidi, joka joutui välikohtauksesta aina vankilaan kolmeksi vuodeksi, josta joutui istumaan lopulta vuoden. Varsin kova tuomio ja Yhdysvaltain presidenttikö on arvovallassa heti jumalasta seuraava ? 
Se on selvää, että niin kauan kuin tämä maailman valtioidenryöstäjä no. 1  ja maailmanpoliisina paremmin tunnettu USA jatkaa toisten maiden asioihin puuttumista sekä siellä tehtailtuja massamurhia, niin nämä kyseisen valtionpäämiesten kuminaamaiset ja psykopaatit ministerit tulevat myös jatkossa herättämään maailmalla suurta ärtymystä.