http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

NWOVALEHTELUJA- Kyberstalkkerin domain johtaa USA:n armeijan rekrytointitoimistoon


Tämän kyseisen tätä sivustoa vastaan hyökänneen kyberstalkkaussivuston domain johtaa suoraan USA:n armeijan rekrytointitoimistoon San Fransiscossa. 

Se käy ilmi domain palvelun kyberstalkkerisivustolle kuuluvan domain-sivuston IP-osoitteen jäljittämisellä


Samassa korttelissa sijaitsee vielä USA:n laivaston rekrytointitoimisto, joten kas mikä sattuma.

Suomen valtionjohto ilmoitti viime vuoden lopulla kouluttavansa 100 verkkotrollia käymään informaatiosotaa suomalaisia vastaan. Joten voisiko tämä olla sattuma, että tätä blogia vastaan hyökkäävän sivuston domainin IP-osoite linkittyy USA:n armeijan, San Fransiscossa sijaitsevaan rekrytointitoimistoon. 

En usko, sillä Suomen valtiohallintoa on koko ajan johdettu USA:n hallinnon puolelta ja jos Pentagon myöntää vähänkään Suomen hallinnon käymään informaatiosotaan, että en yhtään ihmettelisi jos nyt domain palvelut tulisi Suomeen USA:n armeijan tarjoamana etuna. 

Näin ollen tuo http://www.nwovalehteluja.com kybertrollaaja onkin paljastunut Suomen armeijalle työskenteleväksi infosota trolliksi.  Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila kun totesi YLE:n uutisille viime vuoden lopussa, että "On sen vaara, että ilmoille pääsee sellaisia uutisia joissa on väärää tietoa (totuus), jotka vahingoittavat Suomen mainetta (ryssäviha ja Nato-uutisointia).

Kansakuntana Suomi on hyvin koulutettu ja sivistynyt oikean ja väärän tiedon tunnistaminen on toistaiseksi hyvällä tasolla".

Informaatiosota kun on ollut jo pitkään käynnissä ja internetissä liikkuu paljon korruptoituneelle hallinnolle kiusallista tietoa, joka paljastaa heidän metkunsa ja tätä suojaamaan on palkattu Suomen armeijan toimesta viime vuoden loppuun mennessä 100 armeijan verkko ja kybertrollia. Joten ollaan aikoihin eletty.