http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 13, 2016

Columbinen koulusurmaajan äiti palasi julkisuuteenToisen Columbinen koulusurmaajan Dylan Kleoboldin äiti Sue Kleobold palasi julkisuuteen, kun hän antoi tv-haastattelun ABC-newsille.

Columbinen koulusurmat tapahtuivat vuonna 1999, jolloin kaksi Columbinen lukion opiskelijaa Eric Harris ja Dylan Kleobold avasivat tulen ja ampuivat kuoliaaksi 12 oppilasta ja yhden opettajan sekä haavoittivat 24 muuta. Lopulta he tekivät itsemurhan ampumalla itsensä.

Kleoboldin äidin haastattelun pohjalta tehdyssä uutisjutussa, joka julkaistiin maailmalla ei mainittu sanallakaan sitä, että Dylan Kleobold söi Eric Harrisin lisäksi myös eräitä psyykelääkkeitä. Harrisin kohdalla kyse oli ensin Zoloffista, sitten Luvox nimisestä lääkkeestä. Mutta Kleoboldin potilastietoja ei olla koskaan luovutettu julkisuuteen, vaikka hänen vanhemmat ovat puhuneet poikansa syöneen hänelle määrättyä mielialalääkkeitä. 

Tässä äsken julkaistussa uutisjutussa kyllä se mainittiin, miten Dylanin äiti Sue oli vasta luettuaan salaa poikansa päiväkirjaa, huomannut kuinka Dylanilla oli alkanut olemaan itsetuhoisia ajatuksia. Mutta mediassa piti peittää se, että mahdollisesti nuo itsetuhoiset ajatukset olivat lähtöisin näistä mielialalääkkeistä. 

 
Luettelo joukkosurmaajista, jotka olivat tekohetkellä psyykenlääkkeiden vaikutuksen alaisuudessa:
 

- Eric Harris, 17 (ensin Zoloft, sitten Luvox) ja Dylan Kleboldin, 18 (Columbinen koulusurmat Littleton, Colorado): Parivaljakko tappoi 12 opiskelijaa ja yhden opettajan, sekä haavoitti 23 muuta. Lopuksi he tappoivat itsensä. Kleboldin potilastietoja ei ole koskaan annettu yleisön saataville, vain vanhemmat ovat aiheesta puhuneet.

- Jeff Weiselle, 16, oli määrätty Prozacia 60 mg / vrk. Weise käytti Prozacia kolminkertaisen määrän aikuisten keskimääräiseen aloitusannostukseen nähden, kun hän ampui hänen isoisänsä, isoisän naisystävän ja monta opiskelijatoveriaan Red Lakessa Minnesotassa. Teon jälkeen hän ampui itsensä, jättäen jälkeensä 10 kuollutta ja 12 haavoittunutta.

- Cory Baadsgaard, 16, kävi Wahluke / Washington State High Schoolia. Hän käytti Paxilia, josta hänelle aiheutui hallusinaatioita. Hän meni lukioon kivääri mukanaan ja otti 23:a luokkatoveriaan panttivangeikseen. Hänellä ei ole muistikuvia tapahtumista.

- Kristina Fetters, 13, tappoi lempitätinsä Prozacin alaisuudessa.

- Christopher Pittman, 12, murhasi molemmat isovanhempansa kärsiessään Zoloft-mielialalääkkeen sivuvaikutuksista.

- Mathew Miller, 13, hirttäytyi makuuhuoneensa kaappiin 6 päivää sen jälkeen, kun hän oli aloittanut Zoloft-lääkityksen.

- Kip Kinkel, 15, (Prozac ja Ritalin) ampui vanhempansa heidän nukkuessaan. Tämän jälkeen hän meni kouluun ja avasi tulen tappaen 2 luokkatoveriaan ja haavoittaen 22 muuta.

- Luke Woodham, 16 (Prozac) tappoi äitinsä. Sitten hän tappoi kaksi opiskelijaa ja haavoitti kuutta muuta.

- Poika Idahon Pocatellossa sai vuonna 1998 Zoloftin vaikutuksesta kohtauksen, joka aiheutti aseellisen selkkauksen hänen koulussaan.

- Michael Carneal, 14, (Ritalin) avasi tulen kohti opiskelijoita lukionsa rukouskokouksessa West Paducahissa, Kentuckyssa. Kolme nuorta kuoli ja viisi haavoittui.

- Nuori mies Huntsvillessa, Alabamassa, meni Ritalinista psykoottiseen tilaan. Hän pilkkoi vanhempansa ja sisarensa kirveellä, sekä haavoitti vakavasti toista sisartaan.

- Andrew Golden, 11, (Ritalin) ja Mitchell Johnson, 14, (Ritalin) ampuivat 15:ttä ihmistä. Heistä surmansa sai neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, loput 10 haavoittuivat.

- TJ Solomon, 15-vuotias lukiolainen (Ritalin) avasi tulen ja haavoitti kuutta luokkatoveriaan Conyersissa, Georgiassa.

- Rod Mathews, 14, (Ritalin) hakkasi luokkatoverinsa kuoliaaksi mailalla.

- James Wilson, 19, (useita psyykelääkkeitä) otti 22-kaliiperisen revolverin mukaansa peruskouluun Brentwoodissa, South Carolinassa. Hän tappoi kaksi nuorta tyttöä. Lisäksi hän haavoitti seitsemää muuta lasta ja kahta opettajaa.

- Elizabeth Bush, 13, (Paxil) oli vastuussa koulusurmista Pennsylvaniassa.

- Jason Hoffman (Efexor ja Celexa) teki El Cajonin koulusurman Californiassa.

- Jarred Viktor, 15, (Paxil) puukotti isoäitiään 61 kertaa viiden päivän Paxil-käytön jälkeen hän.

- Chris Shanahan, 15, (Paxil) tappoi ilman syytä naisen Idahon Rigbyssa.

- Jeff Franklin (Prozac ja Ritalin) tappoi moukaria, kirvestä, teurastajan veistä ja mekaanikon viilaa käyttäen vanhempansa, kun he tulivat töistä kotiin Huntvillessa Alabamassa. Sen jälkeen hän hyökkäsi nuorempien veljiensä ja siskonsa kimppuun.

- Buford O'Neal Furrow Jr (Prozac) oli juutalaisten koulusurmien tekijä Los Angelesista. Hänen on raportoitu käyttäneen Prozacia ja useita muita SSRI-lääkkeitä tuomioistuimen määräyksestä.

- Kevin Rider, 14, oli vetäytymässä Prozacin käytöstä, kun hän kuoli päähänsä kohdistuneen ampumisen seurauksena. Aluksi tapausta tutkittiin itsemurhana, mutta kaksi vuotta myöhemmin hänen kuolemaansa koskeva tutkimus avattiin mahdollisena murhana. Pääepäilty oli niin ikään 14-vuotias Zoloftin ja muiden SSRI-masennuslääkkeiden käyttäjä.

- Alex Kim, 13, hirttäytyi pian sen jälkeen, kun hänen Lexapro-annostaan oli kaksinkertaistettu.

- Diane Routhierille oli määrätty Welbutrin-lääkitys sappikiviongelmien vuoksi. Kuusi päivää myöhemmin, kärsittyään lääkkeen monista kielteisistä sivuvaikutuksista, hän ampui itsensä.

- Billy Willkomm oli ansioitunut painija ja Floridan yliopiston opiskelija. Hänelle oli määrätty Prozac-lääkitys 17-vuotiaana. Heinäkuussa 2002 hänen perheensä löysi hänet kuolleena, roikkumassa pitkistä tikkaista perheen Gulf Shore Boulevardin kodissa.

- Kara Jaye Anne Fuller-Otter oli 12-vuotiaana Paxilin vaikutuksen alaisena, kun hän hirttäytyi kaapissa olevaan koukkuun. Karan vanhemmat kertoivat: "...pirun lääkäri ei ottanut häntä pois Paxililta, vaikka toisella käyntikerralla pyysin. Sanoin hänelle, että Karalla on jonkinlainen reaktio Paxilista."

- Gareth Christian, Vancouver, 18, käytti Paxililia, kun hän teki itsemurhan Vancouverissa vuonna 2002. Garethin isä ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa – ja tappoi itsensä.

- Julie Woodward, 17, käytti Zoloftia, kun hän hirttäytyi perheensä autotallissa.

- Matthew Miller oli 13-vuotiaana psykiatrin asiakkaana kouluvaikeuksien vuoksi. Psykiatri antoi hänelle näytteitä Zoloftista. Seitsemän päivää myöhemmin pojan äiti löysi poikansa kuolleena, makuuhuoneensa kaapin kuivauskoukkuun vyöllä hirttäytyneenä.

- Kurt Danysh, 18, käytti Prozacia. Hän tappoi isänsä haulikolla. Hän on nyt vankilan kaltereiden takana, kirjoittaen maailmalle varoituskirjeitä SSRI-lääkkeiden tappavuudesta.

- Woody Matters, 37, teki itsemurhan käytettyään Zoloftia viidettä viikkoa. Vähän ennen kuolemaansa hänen lääkärinsä ehdotti unettomuuteen määrätyn lääkeannoksen kaksinkertaistamista. Woody Matters ei ollut koskaan ollut masentunut tai kärsinyt mielisairauden oireista.

- Deborah Geislerin 10-vuotias poika ampui isänsä Houstonissa sen jälkeen, kun pojan Prozac-annosta oli nostettu.

- Steven Kazmierczak, 27, ampui viisi ihmistä ja haavoitti 21 muuta Northern Illinois Universityssa. Lopuksi hän tappoi itsensä. Tyttöystävän mukaan Steven oli äskettäin ottanut Prozacia, Xanaxia ja Ambienia. Toksikologian tulokset osoittivat, että hänellä oli yhä pieniä määriä Xanaxia elimistössään.

- Asa Coon Cleveland, 14, ampui neljää ihmistä ennen kuin ampui itseään. Oikeustiedoista kävi ilmi, että Coon käytti Trazodonea.

Jon Romano, New York high schoolin 16-vuotias oppilas, ampui haulikolla koulun opettajaa masennuslääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Eero Samuli Hiltunen oli 18-vuotias hyvinkääläinen vuonna 2012. Hän surmasi isokaliiperisella kiväärillä kaksi ihmistä kadulle. Seitsemästä haavoittamastaan ihmisestä ainakin yksi haavoittui hengenvaarallisesti. Hiltunen toimi SSRI-lääkkeen vaikutuksen alaisena.

- Matti Saari, 22-vuotias restonomiopiskelija Kauhajoelta, ampui 9 opiskelijaa ja yhden opettajan. Lisäksi hän haavoitti kolmea opiskelijaa ennen kuin tappoi itsensä. Saari käytti SSRI-lääkettä ja bentsodiatsepiinia.

- Pekka-Eric Auvinen, 18, söi masennuslääkkeitä. Hän tappoi kahdeksan ihmistä ja haavoitti kymmenkuntaa muuta Jokelan lukiossa. Lopuksi hän teki itsemurhan.


Kuten näemme, niin näillä ihmepillereillä on aikamoinen vaikutus, kun ne saa koulu ja joukkosurmaajat liikkeelle. Mutta valtamedia ei puhu näistä mitään. Viimeisen 3 vuoden aikana Suomen mediassa vain yhden kerran eräs terveydenalala työskentelevä asiantuntija uskaltautui puhumaan tästä aiheesta, mutta sen jälkeen julkinen keskustelu SSRI-lääkkeiden vaaroista hiljennettiin täysin.

Internetin keskustelufoorumit ovat täynnä ihmisten negatiivisista kokemuksia SSRI-psyykelääkkeistä. Osalle on tullut mieli vetää niiden vaikutuksen alla mm. turpaan jokaista vastaantulijaa jne.

Eräs Uudessa Suomessa bloggaava Toivo Tapio Rissanen kirjoitti vajaa vuosi sitten omista SSRI-lääke kokemuksistaan otsikolla "Haluan jälleen tappaa! Juttu SSRI-lääkkeis".

Lääketeollisuus on siis onnistunut luomaan näillä pillereillä monia murhaajia ja median toimittajat on laitettu vaikenemaan, jottei vain lääkeyhtiöiden rahahanat menisi kiinni. Sillä tämän psyykelääketeollisuuden ympärillä pyörii usean miljardin tuotto vuosittain, koska niin moni vetää päänsä sekaisin näillä heille määrätyillä myrkyillä.

Kuten Toivo Tapio Rissanen kirjoitti tuossa kyseisessä blogiartikkelissaan, että "Kaikki oireet loppuivat samantien kun lopetin lääkkeiden syönnin". Hänen murhanhimoiset ajatukset lakkasivat vasta lääkkeiden syönnin jälkeen. 

Mutta jos tällaiset pillerit kerta aiheuttavat joillekin murhanhimoa, niin eipä ihme että tässä vajaa vuosi sitten pidätettiin eräs kaksikko, joista nainen oli suunnitellut iskua yliopistolle, jossa hänen päähänsä oli tullut idea. Naiselle oli tullut paha olo juuri näistä SSRI-ryhmän lääkkeistä ja tuossa masennustilassa hänelle tuli suuri himo päästä murhaamaan Helsingin yliopistolla mahdollisimman paljon ihmisiä. Tätä suunnitelmaa varten hän vielä löysi internetistä miespuolisen apurin, jonka kanssa he lähtivät suunnittelemaan tekoaan. 

Heidän suunnitelmanaan oli surmata 50 ihmistä Helsingin yliopistolla ja vielä kohdistaa uhrit juuri humanisteihin, joita tämä nainen erityisesti vihasi.  

Nainen oli hakenut netissä paljon tietoa murhista. Lisäksi tämän naisen useat kiinnostuksen kohteet olivat myös Suomessa ja ulkomailla tapahtuneet joukkomurhat. Niistä hän oli esitutkintamateriaalin mukaan lukenut paljon Wikipediasta. 

Kuka muistaa sen, kun Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvinen oli myös tietojen mukaan ihannoinut juuri Columbinen koulusurmaajia. Eli huomaamme sen, kuinka näillä koulusurmilla on eräänlainen dominoefekti, että he yllyttävät muita samanlaisiin tekoihin. 

Suomen koulusurmaajat kuten myös Columbinen koulusurmaajat ovat kuitenkin olleet eräänaisia delta ohjelmoituja mantsurian kandidaatteja, ettei nämä sekopäät ole täysin itse suunnitelleet tekoaan. 

Koulusurmaajien ohjelmointi toteutetaan ns. delta ohjelmoinnilla, joka on MK ULTRA ohjelmassa kehitetty traumaperäiseen mielenhallintaan kytketty mielenhallintaohjelma. Nykyisellä teknologialla siihen ei enää tarvita vanhanaikaisia CIA:n kidutuskeskuksia, vaan potentiaaliseksi kohteeksi voidaan valita joku tuolta, jolla on tarpeeksi heikko psyyke. Lääkitys SSRI-lääkkeillä luo taas paljon helpommat lähtökohdat mielen ohjelmoinnille, koska silloin itse uhrin aivojen kognitiiviset toiminnot ovat paljon huomattavasti heikommassa jamassa.

Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen oli koulukiusattu jo ala-aste ajoista lähtien ja hän oli hyvin syrjäänvetäytyvä persoona, joka ei viihtynyt muiden seurassa. Hän jopa kärsi siitä, ettei hänellä ollut lainkaan ystäviä koulun ulkopuolella. 

Joten tämänkaltainen tyyppi on paljon helpompi kohde CIA:lle ohjelmoida uusi kouluampuja, kuin että se olisi joku vaikka koulun sisällä suosittu oppilas, joka on hyvin sosiaalinen ja jolla on vahva tahto.

Sen sijaan juuri tällaiset maailmaan pettyneet ja masentuneet sekä katkeroituneet yksinäiset sudet ovat juuri niitä parhaimpia ohjelmointikohteita, joista CIA luo tulevia joukkomurhaajia.

Myyrmäen pommimies Petri Gerdt oli myös sosiaalisesti hyvin syrjäänvetäytyvä ja hänkin vietti aikaansa paljon yksin.

SSRI-lääkkeiden rooli joukkosurmissa on erittäin merkittävä ja tämä aihe pitäisi ottaa julkiseen keskusteluun. Sillä terveysalallakin työskentelee paljon niitä lääkäreitä, jotka tietävät näistä asioista, mutteivat eh uskalla niistä julkisesti puhua ja ottaa kantaa. Koska muuten taas korruptoitunut lääketeollisuuden mafia suuttuisi.


Luettelo joukkosurmaajista, jotka olivat tekohetkellä psyykenlääkkeiden vaikutuksen alaisuudessa:

- Eric Harris, 17 (ensin Zoloft, sitten Luvox) ja Dylan Kleboldin, 18 (Columbinen koulusurmat Littleton, Colorado): Parivaljakko tappoi 12 opiskelijaa ja yhden opettajan, sekä haavoitti 23 muuta. Lopuksi he tappoivat itsensä. Kleboldin potilastietoja ei ole koskaan annettu yleisön saataville, vain vanhemmat ovat aiheesta puhuneet.

- Jeff Weiselle, 16, oli määrätty Prozacia 60 mg / vrk. Weise käytti Prozacia kolminkertaisen määrän aikuisten keskimääräiseen aloitusannostukseen nähden, kun hän ampui hänen isoisänsä, isoisän naisystävän ja monta opiskelijatoveriaan Red Lakessa Minnesotassa. Teon jälkeen hän ampui itsensä, jättäen jälkeensä 10 kuollutta ja 12 haavoittunutta. 

- Cory Baadsgaard, 16, kävi Wahluke / Washington State High Schoolia. Hän käytti Paxilia, josta hänelle aiheutui hallusinaatioita. Hän meni lukioon kivääri mukanaan ja otti 23:a luokkatoveriaan panttivangeikseen. Hänellä ei ole muistikuvia tapahtumista.

- Kristina Fetters, 13, tappoi lempitätinsä Prozacin alaisuudessa.

- Christopher Pittman, 12, murhasi molemmat isovanhempansa kärsiessään Zoloft-mielialalääkkeen sivuvaikutuksista.

- Mathew Miller, 13, hirttäytyi makuuhuoneensa kaappiin 6 päivää sen jälkeen, kun hän oli aloittanut Zoloft-lääkityksen.

- Kip Kinkel, 15, (Prozac ja Ritalin) ampui vanhempansa heidän nukkuessaan. Tämän jälkeen hän meni kouluun ja avasi tulen tappaen 2 luokkatoveriaan ja haavoittaen 22 muuta.

- Luke Woodham, 16 (Prozac) tappoi äitinsä. Sitten hän tappoi kaksi opiskelijaa ja haavoitti kuutta muuta.

- Poika Idahon Pocatellossa sai vuonna 1998 Zoloftin vaikutuksesta kohtauksen, joka aiheutti aseellisen selkkauksen hänen koulussaan.

- Michael Carneal, 14, (Ritalin) avasi tulen kohti opiskelijoita lukionsa rukouskokouksessa West Paducahissa, Kentuckyssa. Kolme nuorta kuoli ja viisi haavoittui.

- Nuori mies Huntsvillessa, Alabamassa, meni Ritalinista psykoottiseen tilaan. Hän pilkkoi vanhempansa ja sisarensa kirveellä, sekä haavoitti vakavasti toista sisartaan.

- Andrew Golden, 11, (Ritalin) ja Mitchell Johnson, 14, (Ritalin) ampuivat 15:ttä ihmistä. Heistä surmansa sai neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, loput 10 haavoittuivat.

- TJ Solomon, 15-vuotias lukiolainen (Ritalin) avasi tulen ja haavoitti kuutta luokkatoveriaan Conyersissa, Georgiassa.

- Rod Mathews, 14, (Ritalin) hakkasi luokkatoverinsa kuoliaaksi mailalla.

- James Wilson, 19, (useita psyykelääkkeitä) otti 22-kaliiperisen revolverin mukaansa peruskouluun Brentwoodissa, South Carolinassa. Hän tappoi kaksi nuorta tyttöä. Lisäksi hän haavoitti seitsemää muuta lasta ja kahta opettajaa.

- Elizabeth Bush, 13, (Paxil) oli vastuussa koulusurmista Pennsylvaniassa.

- Jason Hoffman (Efexor ja Celexa) teki El Cajonin koulusurman Californiassa.

- Jarred Viktor, 15, (Paxil) puukotti isoäitiään 61 kertaa viiden päivän Paxil-käytön jälkeen hän.

- Chris Shanahan, 15, (Paxil) tappoi ilman syytä naisen Idahon Rigbyssa.

- Jeff Franklin (Prozac ja Ritalin) tappoi moukaria, kirvestä, teurastajan veistä ja mekaanikon viilaa käyttäen vanhempansa, kun he tulivat töistä kotiin Huntvillessa Alabamassa. Sen jälkeen hän hyökkäsi nuorempien veljiensä ja siskonsa kimppuun.

- Buford O'Neal Furrow Jr (Prozac) oli juutalaisten koulusurmien tekijä Los Angelesista. Hänen on raportoitu käyttäneen Prozacia ja useita muita SSRI-lääkkeitä tuomioistuimen määräyksestä.

- Kevin Rider, 14, oli vetäytymässä Prozacin käytöstä, kun hän kuoli päähänsä kohdistuneen ampumisen seurauksena. Aluksi tapausta tutkittiin itsemurhana, mutta kaksi vuotta myöhemmin hänen kuolemaansa koskeva tutkimus avattiin mahdollisena murhana. Pääepäilty oli niin ikään 14-vuotias Zoloftin ja muiden SSRI-masennuslääkkeiden käyttäjä.

- Alex Kim, 13, hirttäytyi pian sen jälkeen, kun hänen Lexapro-annostaan oli kaksinkertaistettu.

- Diane Routhierille oli määrätty Welbutrin-lääkitys sappikiviongelmien vuoksi. Kuusi päivää myöhemmin, kärsittyään lääkkeen monista kielteisistä sivuvaikutuksista, hän ampui itsensä.

- Billy Willkomm oli ansioitunut painija ja Floridan yliopiston opiskelija. Hänelle oli määrätty Prozac-lääkitys 17-vuotiaana. Heinäkuussa 2002 hänen perheensä löysi hänet kuolleena, roikkumassa pitkistä tikkaista perheen Gulf Shore Boulevardin kodissa.

- Kara Jaye Anne Fuller-Otter oli 12-vuotiaana Paxilin vaikutuksen alaisena, kun hän hirttäytyi kaapissa olevaan koukkuun. Karan vanhemmat kertoivat: "...pirun lääkäri ei ottanut häntä pois Paxililta, vaikka toisella käyntikerralla pyysin. Sanoin hänelle, että Karalla on jonkinlainen reaktio Paxilista."

- Gareth Christian, Vancouver, 18, käytti Paxililia, kun hän teki itsemurhan Vancouverissa vuonna 2002. Garethin isä ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa – ja tappoi itsensä.

- Julie Woodward, 17, käytti Zoloftia, kun hän hirttäytyi perheensä autotallissa.

- Matthew Miller oli 13-vuotiaana psykiatrin asiakkaana kouluvaikeuksien vuoksi. Psykiatri antoi hänelle näytteitä Zoloftista. Seitsemän päivää myöhemmin pojan äiti löysi poikansa kuolleena, makuuhuoneensa kaapin kuivauskoukkuun vyöllä hirttäytyneenä.

- Kurt Danysh, 18, käytti Prozacia. Hän tappoi isänsä haulikolla. Hän on nyt vankilan kaltereiden takana, kirjoittaen maailmalle varoituskirjeitä SSRI-lääkkeiden tappavuudesta.

- Woody Matters, 37, teki itsemurhan käytettyään Zoloftia viidettä viikkoa. Vähän ennen kuolemaansa hänen lääkärinsä ehdotti unettomuuteen määrätyn lääkeannoksen kaksinkertaistamista. Woody Matters ei ollut koskaan ollut masentunut tai kärsinyt mielisairauden oireista.

- Deborah Geislerin 10-vuotias poika ampui isänsä Houstonissa sen jälkeen, kun pojan Prozac-annosta oli nostettu.

- Steven Kazmierczak, 27, ampui viisi ihmistä ja haavoitti 21 muuta Northern Illinois Universityssa. Lopuksi hän tappoi itsensä. Tyttöystävän mukaan Steven oli äskettäin ottanut Prozacia, Xanaxia ja Ambienia. Toksikologian tulokset osoittivat, että hänellä oli yhä pieniä määriä Xanaxia elimistössään.

- Asa Coon Cleveland, 14, ampui neljää ihmistä ennen kuin ampui itseään. Oikeustiedoista kävi ilmi, että Coon käytti Trazodonea.

Jon Romano, New York high schoolin 16-vuotias oppilas, ampui haulikolla koulun opettajaa masennuslääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Eero Samuli Hiltunen oli 18-vuotias hyvinkääläinen vuonna 2012. Hän surmasi isokaliiperisella kiväärillä kaksi ihmistä kadulle. Seitsemästä haavoittamastaan ihmisestä ainakin yksi haavoittui hengenvaarallisesti. Hiltunen toimi SSRI-lääkkeen vaikutuksen alaisena.

- Matti Saari, 22-vuotias restonomiopiskelija Kauhajoelta, ampui 9 opiskelijaa ja yhden opettajan. Lisäksi hän haavoitti kolmea opiskelijaa ennen kuin tappoi itsensä. Saari käytti SSRI-lääkettä ja bentsodiatsepiinia.

- Pekka-Eric Auvinen, 18, söi masennuslääkkeitä. Hän tappoi kahdeksan ihmistä ja haavoitti kymmenkuntaa muuta Jokelan lukiossa. Lopuksi hän teki itsemurhan.
- See more at: http://www.lokakuunliike.com/laulavan-uutisankkurin-blogi/ssri-hiljaiset-sivuoireet#sthash.SaKqyrXh.dpuf
Luettelo joukkosurmaajista, jotka olivat tekohetkellä psyykenlääkkeiden vaikutuksen alaisuudessa:

- Eric Harris, 17 (ensin Zoloft, sitten Luvox) ja Dylan Kleboldin, 18 (Columbinen koulusurmat Littleton, Colorado): Parivaljakko tappoi 12 opiskelijaa ja yhden opettajan, sekä haavoitti 23 muuta. Lopuksi he tappoivat itsensä. Kleboldin potilastietoja ei ole koskaan annettu yleisön saataville, vain vanhemmat ovat aiheesta puhuneet.

- Jeff Weiselle, 16, oli määrätty Prozacia 60 mg / vrk. Weise käytti Prozacia kolminkertaisen määrän aikuisten keskimääräiseen aloitusannostukseen nähden, kun hän ampui hänen isoisänsä, isoisän naisystävän ja monta opiskelijatoveriaan Red Lakessa Minnesotassa. Teon jälkeen hän ampui itsensä, jättäen jälkeensä 10 kuollutta ja 12 haavoittunutta. 

- Cory Baadsgaard, 16, kävi Wahluke / Washington State High Schoolia. Hän käytti Paxilia, josta hänelle aiheutui hallusinaatioita. Hän meni lukioon kivääri mukanaan ja otti 23:a luokkatoveriaan panttivangeikseen. Hänellä ei ole muistikuvia tapahtumista.

- Kristina Fetters, 13, tappoi lempitätinsä Prozacin alaisuudessa.

- Christopher Pittman, 12, murhasi molemmat isovanhempansa kärsiessään Zoloft-mielialalääkkeen sivuvaikutuksista.

- Mathew Miller, 13, hirttäytyi makuuhuoneensa kaappiin 6 päivää sen jälkeen, kun hän oli aloittanut Zoloft-lääkityksen.

- Kip Kinkel, 15, (Prozac ja Ritalin) ampui vanhempansa heidän nukkuessaan. Tämän jälkeen hän meni kouluun ja avasi tulen tappaen 2 luokkatoveriaan ja haavoittaen 22 muuta.

- Luke Woodham, 16 (Prozac) tappoi äitinsä. Sitten hän tappoi kaksi opiskelijaa ja haavoitti kuutta muuta.

- Poika Idahon Pocatellossa sai vuonna 1998 Zoloftin vaikutuksesta kohtauksen, joka aiheutti aseellisen selkkauksen hänen koulussaan.

- Michael Carneal, 14, (Ritalin) avasi tulen kohti opiskelijoita lukionsa rukouskokouksessa West Paducahissa, Kentuckyssa. Kolme nuorta kuoli ja viisi haavoittui.

- Nuori mies Huntsvillessa, Alabamassa, meni Ritalinista psykoottiseen tilaan. Hän pilkkoi vanhempansa ja sisarensa kirveellä, sekä haavoitti vakavasti toista sisartaan.

- Andrew Golden, 11, (Ritalin) ja Mitchell Johnson, 14, (Ritalin) ampuivat 15:ttä ihmistä. Heistä surmansa sai neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, loput 10 haavoittuivat.

- TJ Solomon, 15-vuotias lukiolainen (Ritalin) avasi tulen ja haavoitti kuutta luokkatoveriaan Conyersissa, Georgiassa.

- Rod Mathews, 14, (Ritalin) hakkasi luokkatoverinsa kuoliaaksi mailalla.

- James Wilson, 19, (useita psyykelääkkeitä) otti 22-kaliiperisen revolverin mukaansa peruskouluun Brentwoodissa, South Carolinassa. Hän tappoi kaksi nuorta tyttöä. Lisäksi hän haavoitti seitsemää muuta lasta ja kahta opettajaa.

- Elizabeth Bush, 13, (Paxil) oli vastuussa koulusurmista Pennsylvaniassa.

- Jason Hoffman (Efexor ja Celexa) teki El Cajonin koulusurman Californiassa.

- Jarred Viktor, 15, (Paxil) puukotti isoäitiään 61 kertaa viiden päivän Paxil-käytön jälkeen hän.

- Chris Shanahan, 15, (Paxil) tappoi ilman syytä naisen Idahon Rigbyssa.

- Jeff Franklin (Prozac ja Ritalin) tappoi moukaria, kirvestä, teurastajan veistä ja mekaanikon viilaa käyttäen vanhempansa, kun he tulivat töistä kotiin Huntvillessa Alabamassa. Sen jälkeen hän hyökkäsi nuorempien veljiensä ja siskonsa kimppuun.

- Buford O'Neal Furrow Jr (Prozac) oli juutalaisten koulusurmien tekijä Los Angelesista. Hänen on raportoitu käyttäneen Prozacia ja useita muita SSRI-lääkkeitä tuomioistuimen määräyksestä.

- Kevin Rider, 14, oli vetäytymässä Prozacin käytöstä, kun hän kuoli päähänsä kohdistuneen ampumisen seurauksena. Aluksi tapausta tutkittiin itsemurhana, mutta kaksi vuotta myöhemmin hänen kuolemaansa koskeva tutkimus avattiin mahdollisena murhana. Pääepäilty oli niin ikään 14-vuotias Zoloftin ja muiden SSRI-masennuslääkkeiden käyttäjä.

- Alex Kim, 13, hirttäytyi pian sen jälkeen, kun hänen Lexapro-annostaan oli kaksinkertaistettu.

- Diane Routhierille oli määrätty Welbutrin-lääkitys sappikiviongelmien vuoksi. Kuusi päivää myöhemmin, kärsittyään lääkkeen monista kielteisistä sivuvaikutuksista, hän ampui itsensä.

- Billy Willkomm oli ansioitunut painija ja Floridan yliopiston opiskelija. Hänelle oli määrätty Prozac-lääkitys 17-vuotiaana. Heinäkuussa 2002 hänen perheensä löysi hänet kuolleena, roikkumassa pitkistä tikkaista perheen Gulf Shore Boulevardin kodissa.

- Kara Jaye Anne Fuller-Otter oli 12-vuotiaana Paxilin vaikutuksen alaisena, kun hän hirttäytyi kaapissa olevaan koukkuun. Karan vanhemmat kertoivat: "...pirun lääkäri ei ottanut häntä pois Paxililta, vaikka toisella käyntikerralla pyysin. Sanoin hänelle, että Karalla on jonkinlainen reaktio Paxilista."

- Gareth Christian, Vancouver, 18, käytti Paxililia, kun hän teki itsemurhan Vancouverissa vuonna 2002. Garethin isä ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa – ja tappoi itsensä.

- Julie Woodward, 17, käytti Zoloftia, kun hän hirttäytyi perheensä autotallissa.

- Matthew Miller oli 13-vuotiaana psykiatrin asiakkaana kouluvaikeuksien vuoksi. Psykiatri antoi hänelle näytteitä Zoloftista. Seitsemän päivää myöhemmin pojan äiti löysi poikansa kuolleena, makuuhuoneensa kaapin kuivauskoukkuun vyöllä hirttäytyneenä.

- Kurt Danysh, 18, käytti Prozacia. Hän tappoi isänsä haulikolla. Hän on nyt vankilan kaltereiden takana, kirjoittaen maailmalle varoituskirjeitä SSRI-lääkkeiden tappavuudesta.

- Woody Matters, 37, teki itsemurhan käytettyään Zoloftia viidettä viikkoa. Vähän ennen kuolemaansa hänen lääkärinsä ehdotti unettomuuteen määrätyn lääkeannoksen kaksinkertaistamista. Woody Matters ei ollut koskaan ollut masentunut tai kärsinyt mielisairauden oireista.

- Deborah Geislerin 10-vuotias poika ampui isänsä Houstonissa sen jälkeen, kun pojan Prozac-annosta oli nostettu.

- Steven Kazmierczak, 27, ampui viisi ihmistä ja haavoitti 21 muuta Northern Illinois Universityssa. Lopuksi hän tappoi itsensä. Tyttöystävän mukaan Steven oli äskettäin ottanut Prozacia, Xanaxia ja Ambienia. Toksikologian tulokset osoittivat, että hänellä oli yhä pieniä määriä Xanaxia elimistössään.

- Asa Coon Cleveland, 14, ampui neljää ihmistä ennen kuin ampui itseään. Oikeustiedoista kävi ilmi, että Coon käytti Trazodonea.

Jon Romano, New York high schoolin 16-vuotias oppilas, ampui haulikolla koulun opettajaa masennuslääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Eero Samuli Hiltunen oli 18-vuotias hyvinkääläinen vuonna 2012. Hän surmasi isokaliiperisella kiväärillä kaksi ihmistä kadulle. Seitsemästä haavoittamastaan ihmisestä ainakin yksi haavoittui hengenvaarallisesti. Hiltunen toimi SSRI-lääkkeen vaikutuksen alaisena.

- Matti Saari, 22-vuotias restonomiopiskelija Kauhajoelta, ampui 9 opiskelijaa ja yhden opettajan. Lisäksi hän haavoitti kolmea opiskelijaa ennen kuin tappoi itsensä. Saari käytti SSRI-lääkettä ja bentsodiatsepiinia.

- Pekka-Eric Auvinen, 18, söi masennuslääkkeitä. Hän tappoi kahdeksan ihmistä ja haavoitti kymmenkuntaa muuta Jokelan lukiossa. Lopuksi hän teki itsemurhan.
- See more at: http://www.lokakuunliike.com/laulavan-uutisankkurin-blogi/ssri-hiljaiset-sivuoireet#sthash.SaKqyrXh.dpuf


Luettelo joukkosurmaajista, jotka olivat tekohetkellä psyykenlääkkeiden vaikutuksen alaisuudessa:

- Eric Harris, 17 (ensin Zoloft, sitten Luvox) ja Dylan Kleboldin, 18 (Columbinen koulusurmat Littleton, Colorado): Parivaljakko tappoi 12 opiskelijaa ja yhden opettajan, sekä haavoitti 23 muuta. Lopuksi he tappoivat itsensä. Kleboldin potilastietoja ei ole koskaan annettu yleisön saataville, vain vanhemmat ovat aiheesta puhuneet.

- Jeff Weiselle, 16, oli määrätty Prozacia 60 mg / vrk. Weise käytti Prozacia kolminkertaisen määrän aikuisten keskimääräiseen aloitusannostukseen nähden, kun hän ampui hänen isoisänsä, isoisän naisystävän ja monta opiskelijatoveriaan Red Lakessa Minnesotassa. Teon jälkeen hän ampui itsensä, jättäen jälkeensä 10 kuollutta ja 12 haavoittunutta. 

- Cory Baadsgaard, 16, kävi Wahluke / Washington State High Schoolia. Hän käytti Paxilia, josta hänelle aiheutui hallusinaatioita. Hän meni lukioon kivääri mukanaan ja otti 23:a luokkatoveriaan panttivangeikseen. Hänellä ei ole muistikuvia tapahtumista.

- Kristina Fetters, 13, tappoi lempitätinsä Prozacin alaisuudessa.

- Christopher Pittman, 12, murhasi molemmat isovanhempansa kärsiessään Zoloft-mielialalääkkeen sivuvaikutuksista.

- Mathew Miller, 13, hirttäytyi makuuhuoneensa kaappiin 6 päivää sen jälkeen, kun hän oli aloittanut Zoloft-lääkityksen.

- Kip Kinkel, 15, (Prozac ja Ritalin) ampui vanhempansa heidän nukkuessaan. Tämän jälkeen hän meni kouluun ja avasi tulen tappaen 2 luokkatoveriaan ja haavoittaen 22 muuta.

- Luke Woodham, 16 (Prozac) tappoi äitinsä. Sitten hän tappoi kaksi opiskelijaa ja haavoitti kuutta muuta.

- Poika Idahon Pocatellossa sai vuonna 1998 Zoloftin vaikutuksesta kohtauksen, joka aiheutti aseellisen selkkauksen hänen koulussaan.

- Michael Carneal, 14, (Ritalin) avasi tulen kohti opiskelijoita lukionsa rukouskokouksessa West Paducahissa, Kentuckyssa. Kolme nuorta kuoli ja viisi haavoittui.

- Nuori mies Huntsvillessa, Alabamassa, meni Ritalinista psykoottiseen tilaan. Hän pilkkoi vanhempansa ja sisarensa kirveellä, sekä haavoitti vakavasti toista sisartaan.

- Andrew Golden, 11, (Ritalin) ja Mitchell Johnson, 14, (Ritalin) ampuivat 15:ttä ihmistä. Heistä surmansa sai neljä opiskelijaa ja yksi opettaja, loput 10 haavoittuivat.

- TJ Solomon, 15-vuotias lukiolainen (Ritalin) avasi tulen ja haavoitti kuutta luokkatoveriaan Conyersissa, Georgiassa.

- Rod Mathews, 14, (Ritalin) hakkasi luokkatoverinsa kuoliaaksi mailalla.

- James Wilson, 19, (useita psyykelääkkeitä) otti 22-kaliiperisen revolverin mukaansa peruskouluun Brentwoodissa, South Carolinassa. Hän tappoi kaksi nuorta tyttöä. Lisäksi hän haavoitti seitsemää muuta lasta ja kahta opettajaa.

- Elizabeth Bush, 13, (Paxil) oli vastuussa koulusurmista Pennsylvaniassa.

- Jason Hoffman (Efexor ja Celexa) teki El Cajonin koulusurman Californiassa.

- Jarred Viktor, 15, (Paxil) puukotti isoäitiään 61 kertaa viiden päivän Paxil-käytön jälkeen hän.

- Chris Shanahan, 15, (Paxil) tappoi ilman syytä naisen Idahon Rigbyssa.

- Jeff Franklin (Prozac ja Ritalin) tappoi moukaria, kirvestä, teurastajan veistä ja mekaanikon viilaa käyttäen vanhempansa, kun he tulivat töistä kotiin Huntvillessa Alabamassa. Sen jälkeen hän hyökkäsi nuorempien veljiensä ja siskonsa kimppuun.

- Buford O'Neal Furrow Jr (Prozac) oli juutalaisten koulusurmien tekijä Los Angelesista. Hänen on raportoitu käyttäneen Prozacia ja useita muita SSRI-lääkkeitä tuomioistuimen määräyksestä.

- Kevin Rider, 14, oli vetäytymässä Prozacin käytöstä, kun hän kuoli päähänsä kohdistuneen ampumisen seurauksena. Aluksi tapausta tutkittiin itsemurhana, mutta kaksi vuotta myöhemmin hänen kuolemaansa koskeva tutkimus avattiin mahdollisena murhana. Pääepäilty oli niin ikään 14-vuotias Zoloftin ja muiden SSRI-masennuslääkkeiden käyttäjä.

- Alex Kim, 13, hirttäytyi pian sen jälkeen, kun hänen Lexapro-annostaan oli kaksinkertaistettu.

- Diane Routhierille oli määrätty Welbutrin-lääkitys sappikiviongelmien vuoksi. Kuusi päivää myöhemmin, kärsittyään lääkkeen monista kielteisistä sivuvaikutuksista, hän ampui itsensä.

- Billy Willkomm oli ansioitunut painija ja Floridan yliopiston opiskelija. Hänelle oli määrätty Prozac-lääkitys 17-vuotiaana. Heinäkuussa 2002 hänen perheensä löysi hänet kuolleena, roikkumassa pitkistä tikkaista perheen Gulf Shore Boulevardin kodissa.

- Kara Jaye Anne Fuller-Otter oli 12-vuotiaana Paxilin vaikutuksen alaisena, kun hän hirttäytyi kaapissa olevaan koukkuun. Karan vanhemmat kertoivat: "...pirun lääkäri ei ottanut häntä pois Paxililta, vaikka toisella käyntikerralla pyysin. Sanoin hänelle, että Karalla on jonkinlainen reaktio Paxilista."

- Gareth Christian, Vancouver, 18, käytti Paxililia, kun hän teki itsemurhan Vancouverissa vuonna 2002. Garethin isä ei voinut hyväksyä poikansa kuolemaa – ja tappoi itsensä.

- Julie Woodward, 17, käytti Zoloftia, kun hän hirttäytyi perheensä autotallissa.

- Matthew Miller oli 13-vuotiaana psykiatrin asiakkaana kouluvaikeuksien vuoksi. Psykiatri antoi hänelle näytteitä Zoloftista. Seitsemän päivää myöhemmin pojan äiti löysi poikansa kuolleena, makuuhuoneensa kaapin kuivauskoukkuun vyöllä hirttäytyneenä.

- Kurt Danysh, 18, käytti Prozacia. Hän tappoi isänsä haulikolla. Hän on nyt vankilan kaltereiden takana, kirjoittaen maailmalle varoituskirjeitä SSRI-lääkkeiden tappavuudesta.

- Woody Matters, 37, teki itsemurhan käytettyään Zoloftia viidettä viikkoa. Vähän ennen kuolemaansa hänen lääkärinsä ehdotti unettomuuteen määrätyn lääkeannoksen kaksinkertaistamista. Woody Matters ei ollut koskaan ollut masentunut tai kärsinyt mielisairauden oireista.

- Deborah Geislerin 10-vuotias poika ampui isänsä Houstonissa sen jälkeen, kun pojan Prozac-annosta oli nostettu.

- Steven Kazmierczak, 27, ampui viisi ihmistä ja haavoitti 21 muuta Northern Illinois Universityssa. Lopuksi hän tappoi itsensä. Tyttöystävän mukaan Steven oli äskettäin ottanut Prozacia, Xanaxia ja Ambienia. Toksikologian tulokset osoittivat, että hänellä oli yhä pieniä määriä Xanaxia elimistössään.

- Asa Coon Cleveland, 14, ampui neljää ihmistä ennen kuin ampui itseään. Oikeustiedoista kävi ilmi, että Coon käytti Trazodonea.

Jon Romano, New York high schoolin 16-vuotias oppilas, ampui haulikolla koulun opettajaa masennuslääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Eero Samuli Hiltunen oli 18-vuotias hyvinkääläinen vuonna 2012. Hän surmasi isokaliiperisella kiväärillä kaksi ihmistä kadulle. Seitsemästä haavoittamastaan ihmisestä ainakin yksi haavoittui hengenvaarallisesti. Hiltunen toimi SSRI-lääkkeen vaikutuksen alaisena.

- Matti Saari, 22-vuotias restonomiopiskelija Kauhajoelta, ampui 9 opiskelijaa ja yhden opettajan. Lisäksi hän haavoitti kolmea opiskelijaa ennen kuin tappoi itsensä. Saari käytti SSRI-lääkettä ja bentsodiatsepiinia.

- Pekka-Eric Auvinen, 18, söi masennuslääkkeitä. Hän tappoi kahdeksan ihmistä ja haavoitti kymmenkuntaa muuta Jokelan lukiossa. Lopuksi hän teki itsemurhan.
- See more at: http://www.lokakuunliike.com/laulavan-uutisankkurin-blogi/ssri-hiljaiset-sivuoireet#sthash.SaKqy
Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016021321112054_ul.shtml