http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Korruptoituneen eliitin sota MV-lehteä vastaan kääntyi eliittiä vastaan

Suomen valtamediaa hallitsevan korruptoituneen eliitin sota MV-lehteä vastaan on kääntynyt eliittiä itseään vastaan, kun MV-lehden perustaja Ilja Janitskin päästettiin ääneen viime perjantaina YLE:llä ulos tulleessa Perjantai -ohjelmassa.Valtamedian takana olevat tahot sekä Suomen korruptoituneen pää puolueet ovat yrittäneet saada MV-lehdestä kuristusotetta, koska eivät pysty kontrolloimaan sen välittämää sisältöä mm. Nato ja russofobisella propagandallaan. Niin tämän vuoksi mediakonsernit Otavamedia ja Sanomamedia ovat ilmoittaneet haastavansa Janitskinin oikeuteen.

Samalla nyt demarinuoret laitettiin asialle yrittää tuhota MV-lehden toiminta, koska Kokoomus ja RKP eivät uskaltaneet toimia itse Suomen äärioikeistolaista eliittiä edustavan ryhmiensä kautta.
Aivan kuten Janitskin totesi tuolle YLE:lle antamassaan haastattelussa, että mitä suurempi kivitys häntä kohtaan tulee julkisesti, niin se vain lisää hänen julkista asemaansa sekä mainettaan. 

Aivan miltei samalla tavalla kävi itse allekirjoittaneelle, kun tuolloin helmikuussa vuonna 2011 Helsingin ja Tallinnan välisellä risteilyaluksella myrkytysyrityksen kohteesi, jonka päätteeksi jouduin neljäksi kuukaudeksi tahdonvastaiseen pakkohoitoon. Vielä tuolloin tällä blogilla oli vasta vajaa 470 000 hittiä. Puskaradiossa tieto tapauksestani alkoi levitä Suomessa kulovalkean tavoin ja lopulta kun annoin haastattelun Verkkomedialle, niin lopulta sivustoni kävijämäärät pomppasivat niin ylos, että miljoona hittiä oli jo ennen vuoden 2011 loppua saavutettu.

Julkisia toisinajattelijoita vastaan on tämän korruptoituneen eliitin turha yrittää hyökätä, koska heitä puree aina lopulta omat koirat. He ovat aikoinaan luottaneet rakentamaansa median imperiumiin ja siihen aikaan jolloin ei vielä ollut internettiä. Tuolloinhan jokainen toisinajattelija ei päässyt juuri missään puolustautumaan, jos heitä vastaan hyökättiin esimerkiksi sanomalehdissä. 

Nyt kun dissidentit voivat kirjoittaa vapaasti internettiin blogeissaan ja tavoittavat siellä ihan nollakustannuksilla jopa satojatuhansia lukijoita päivittäin, niin tämänkaltainen sosiaalinen tiedonvälitys on koitunut näille korruptoituneen valtiovallanpitäjille todelliseksi painajaiseksi, koska näin totuus leviää ja valheet eivät enää käy kaupaksi. 

Ilja Janitskinilla on suhteessa todella suuri tehtävä toimia Suomen nykyisen korruptoituneen mediakentän uudistajana ja sananvapauden esitaistelijana. Vaikka itsekin kuulun tähän samaan sananvapauden puolustajien eräänlaisiin edelläkävijöihin, niin en kuitenkaan lähde korottamaan itseäni kenenkään muun edelle, koska me kaikki Suomen sosiaalisessa mediassa vaikuttavat toisinajattelijat olemme samassa veneessä. 

Suomen kansan ja varsinkin tämän valveutuneen pitäisi tässä suhteessa toimia herättäjinä ja saada massat hereille, koska tämä käynnissä oleva sota näiden sosiaalisen median kautta vaikuttavien totuussivustojen hallinnasta käy nyt kovana. Eliitti on sillä aikaa onnistunut myös CIA:n avulla luomaan tänne Suomeen pakolaisinvaasion kautta kansalaisaktiivien ja ns. suvakkien välillä eräänlaisen konfliktin, joka liittyy pakolaisongelmaan. 

Mikäli tätä suvakki vs. rasisti aiheen ympärille rakennettua konfliktia kykene kukaan hahmottamaan, että sitä ruokkivat mm. CIA:n rahoilla lukuisat ei hallinnolliset järjestöt, joiden lonkerot ulottuvat suomessa aina lukuisiin mm. Feministijärjestöihin. Niin mikäli tätä asian sisäistä ja salattua tekijää ei tunnista, niin meitä viedään siinä tapauksessa harhaan.


Nyt kun Suomen kansalaiset on yllytetty sotaan MV-lehteä vastaan, niin Suomen korruptoitunut eliitti sekä nämä muutamat pääpuolueet käyttävät näitä kelkkaan lähteviä Suomalaisia hyödyllisinä idiootteina tässä sodassa mediakeisareiden eliitin julkisessa sodassa sananvapautta vastaan.

Hyödylliset idiootit ovat siinä mielessä koko Suomen valtion tulevaisuudelle vaarallisia, etteivät he kykene hahmottamaan edes tämän pakolaisinvaasion todellisia syitä. Vaan heidän mieltään ohjaa vain korruptoituneen median lähettämät viestit, jotka kehoittavat heitä hyökkäämään mm. maahanmuuttokriittisten ryhmittymiä vastaan. Median propagandalla aivopestyt hyödylliset idiootit eivät ole missään vaiheessa kyenneet näkemään, että miksi Suomeen syntyi vuonna 2011 Verkkomedia niminen julkaisu ja miksi tänne syntyi myös Magneettimedia sekä myöhemmin MV-lehti ? 

Korruptoitunut eliitti alkoi välittömästi mustamaalaamaan Verkkomediaa ja Magneettimediaa vastaan taas hyökättiin vieläkin rajummin, koska siellä taas keskityttiin vain omaan Juutalaisen ja Sionistisen eliitin, eli näiden kasaarien tekemien rikosten paljasteluun. 

Verkkomediaa vastaan taas YLE sekä Helsingin-Sanomat ja nämä pari tunnettua iltapäivälehteä hyökkäsi syyttäen Venäjän valtion propagandasta. Mutta argumentit puuttuivat heiltä täysin tunnettuun tyyliin, kuten myös tässä viimeisimmässäkin yhteishyökkäyksessä Yleltä löytyi yhteensä nolla vasta-argumenttia, joilla se kumosi MV-lehden sisällön. Tämänkaltainen mediajournalismi tunnetaan paremmin ns. olkinukkejournalismina. Esim. sanotaan, että "Tämä ja tämä nettisivu on Venäjän trollien propagandaa ja tämä nettisivu ei ole totta".  Olkinukkejournalismi toimii vain tähän massaan, jotka elävät eräänlaisessa unenkaltaisessa arkitodellisuudessa. Heidät aivopestiin ehkä jo lastentarhassa auktoriteettikeskeisellä aivopesulla, joka viimeistään peruskoulun ensimmäisellä luokalla sai heidät olemaan tälle valtiolliselle systeemille ns. kuuliaisia kansalaisia. Tähän aivopesuun yksi keskeisin asia on ollut aina se, että "mitään asiaa ei saa tai voi kyseenalaistaa, koska vain ulkoinen auktoriteetti voi kertoa totuuden. Oli sitten kyse median välittämistä uutisista tai jostain tieteen kertomasta uudesta tutkimuksesta tai keksinnöstä".Ihminen kun on aina ollut homo sapiens rodulle tyypillinen laumaeläin, jossa laumassa käyttäytyvät perustavat koko kognitiiviset toimintonsa hyvin samanlaiseen käyttäytymismalliin. Esimerkiksi apinoita tutkittiin aikanaan ja huomattiin, että kun eri saarilla elävät apinat samaan aikaan oppivat kuorimaan banaanin juuri samalla tavalla, niin tästä alettiin käyttämään nimitystä SADAN APINAN TEORIA (The Hundred monkey effect).Tämä koe todistettiin myöhemmin myös ihmisillä ja huomattiin, että myös ihmisten kollektiivinen tietoisuus resonoi toistensa kanssa. Joten jos asia kerta näin on, niin kuinka paljon tämä vallassa oleva eliitti sitten on käyttänyt samankaltaista mielenmuokkausta hyväkseen esimerkiksi propagandassaan.

 


Suomen valhemedia elää nyt kriisissä
 
Suomen korruptoitunut valtamedia elää nyt suurta kriisiä, josta se ei ole vieläkään löytänyt pakotietä. CIA:n lahjomat toimittajat pistetään edelleen kirjoittamaan Yhdysvaltain hallinnon ohjailemaa Venäjä-viha uutisointia sekä Naton propagandaa. 

Samalla kun lukuisat totuusmediat, joita korruptoitunut eliitti itse nimittää mm. vihasivustoiksi, vastaavat tähän lisääntyneeseen ja kiihtyneeseen suurvaltojen propagandaan.Mitäs se Hillary Clinton lipsautti muutama vuosi sitten tv:ssä sanoen, että "Me jenkit olemme informaatiosodassa ja me olemme hävinneet tämän sodan".

Jos kerta USA:n ja Pentagonin propaganda satusedille on tullut takkiin maailmalla, niin miksi he edelleen rahoittavat tätä paskamedialaitostaan miljardeilla vuosittain. 
Jos vielä juuri Yhdysvaltain hallinnon sekaantuminen muiden maiden asioihin ja tässä tapauksessa Suomen korruptoituneen valtamedian asioihin, niin voi myös kuvitella että mikähän mahtaa olla CIA:n osuus tässä suuressa sodassa MV-lehteä vastaan ? 

Ylipäänsä tuossa mittakaavassa se, että tämä kasvoton n. 300 miehen maailman rikkain ja pelkureista koostuva kasaarien mafia yrittää vaientaa yhtä suomalaista totuussivustoa, vastaa jo lähes David vs. Goljat asetelmaa.

Kasaarien mafia ei ole onnistunut esimerkiksi edelleenkään ryöstämään Venäjää puhtaaksi, vaikka yrittivät sitä temppua jo 1998-2000. 

Nyt tämä Naton ja Nato-kiimaisten suuri Venäjä uho johtuu vain ja ainoastaan kasaarien mafian suuresta hingusta päästä ryöstämään Venäjän valtion varat sekä kaikki sieltä löytyvät luonnonvarat. Erityisesti uraani heitä kiinnostaa miltei eniten. 

Venäjällä kun kävi vuonna 2000 niin suuri vallanvaihto, jonka seurauksena maassa toiminut miljardeja kavaltanut kasaarien eliitti joutui uuden Venäjän hallinnon kanssa napit vastakkain. Siihen lienee suurin syy se, että kasaari itsekin Boris Berezovski kasaarijuutalaisen mafiakavereidensa kanssa suunnitteli siellä vallankaappausta, joka lopulta epäonnistui. Boris Jeltsin ehdittiin kuitenkin kiristää ja uhkailla pois vallasta. Berezovskista olisi sitten kuulunut tulla näiden kasaarimafian suosittelema presidentti. Mutta näin ei käynytkään ja Vladimir Putin ottikin ohjat käsiin.

Vladimir Putin on kaiken ajan ollut kasaarijuutalaisen eliitin keskuudessa heidän suurimpien inhokkien listalla, juuri siitä syystä, että Putin sai Venäjällä aikaan sen vallanvaihdon, jossa nämä miljardeja kavaltanet kasaarit ajettiin maasta ulos ja suurin osa pakeni Lontooseen.

Eli Venäjän valtionjohto ei pelaa kasaarien mafian kanssa samaa peliä, mistä syystä kasaarien mafia on tästä hyvin vihainen. Joten tarviiko sitä enää sitten yhtään ihmetellä, että miksi esim. Suomen korruptoitunut kasaarijuutalaisen eliitin rahoittama valhemedia nimitteli mm. Verkkomediaa jatkuvasti Venäjän valtiollisen piilopropagandan päänäyttämöksi ? 

Se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa ja aivan kuten MV-lehden perustaja Ilja Janitskin totesi viime perjantaina Ylellä, että "Kyllä silloin täytyy vika olla jossain muussa, kun käydään vain yhden miehen päälle tällaisella joukolla", tarkoittaen häntä vastaan kohdistettua mediapainostusta ja mustamaalauskampanjaa. 

Yllättävintä silti tässä Suomen sisäisessä korruptiomedian eliitin sodassa sananvapautta vastaan on se, että vain näiden "nettisivustojen" ylläpitäjät ovat saaneet suunvuoron Sanomamedian omistamissa lehdissä. Kun lähes yksikään samalla asialla oleva bloggari ei ole päässyt koskaan ääneen yhdessäkään sanomalehdessä tai Ylen televisio-ohjelmassa. Tämä silloin viestii suoraan siitä, että sananvapaustaitelun sekä informaatiosodan asialla olevat bloggarit ovat kaikki valhemedian mustalla listalla.


Mieleeni muistuu vielä eräs välikohtaus, jossa Tsetseeniterroristien nettisivua suomessa ylläpitänyt Mikael Storsjö heitti ulos Juha Molarin eräästä lehdistötilaisuudesta, jossa hän totesi ettei bloggareilla olisi sinne mitään asiaa.

Korruptoitunut valhemediaa edustava eliitti on kaiken ajan halveksinut ja pelännyt meitä bloggareita, koska meidän välittämiä juttuja ei pääse kukaan korruptoituneen eliitin edustajat tai puolueet sensuroimaan Natoa kannattaviksi tai Venäjävastaisiksi.