http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Häiriintynyt kyberstalkkeri ottanut tämän blogin silmätikukseen


Harvemmin joutuu näitä artikkeleja kirjoittamaan, mutta nyt on pakko.

Eräs Suomalainen häiriintynyt kyberstalkkeri on ottanut tämän blogin kohteekseensa ja rekisteröinyt vielä itselleen domainin nwovalehteluja.com

Tämä kyseinen sankari ei uskalla esiintyä omalla nimellään, vaan toimii pääosin nuorille suunnatun Ylilauta.org foorumin Paranormaali keskustelualueen kautta, jossa on jo useamman vuoden hyökännyt tämän blogin sisältöä vastaan. 

Se on selvä, että Suomi on vapaa maa ja täällä voi kuka tahansa perustaa nettisivuja. Mutta se, että tieten tahtoen ja tarkoituksella minä esimerkiksi varastaisin jonkun tunnetun yrityksen nimen ja alkaisin sitä käyttämään omien internet-sivujeni kautta poliittisen mustamaalauksen välineenä. Niin tällainen olisi jo rikollista touhua. 

Blogien osalta kyse ei ole liiketoiminnasta, mutta kaikki myös internet blogeja kohtaan käynnissä oleva mustamaalaustoiminta on eräällä tapaa juridiesti laitonta toimintaa.  

Tämä nimetön pelkuri julistaa omilla NWOVALEHTELUJA -sivuillaan, ettei ole ottanut tätä "Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä" silmätikukseen. Vaikka hän on kirjoittanut sinne jo yli 25 debunkkaus artikkelia, joista kaikissa on hyökätty tämän blogin sisältöä vastaan. Eli täysi emävale tuo väite. 

Suomessa olisi vaikka kuinka ja millä mitalla myös muitankin nettisivustoja tai blogeja, joita tämä samainen häirikkö voisi alkaa myös haukkua muka NEW WORLD ORDER tyyppisestä valehtelusta. Mutta hänelle ei kelpaa kuin vain tämän "HAVAINTOJA UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ" blogin sisällön mustamaalaaminen, johon hänelle on syntynyt sairas pakkomielle.


Mikä saa aikaan tällaista häiriökäytöstä ? 


Kyseessä kun on ns. materian pimeiden voimien raskaan energian hyväksikäyttämä tapaus. 

Tämä häiriintynyt henkilö kun on rakentanut maailmansa tiederunkkarin tavoin hyvin yksipuolisesti ja uskoo Esko Valtaojan tavoin vain tieteeseen ja jos yksikin internet blogisti kuten allekirjoittanut kirjoittaa jostain muista näkemyksistä, niin näiden kiihkomielisten on välittömästi hyökättävä näitä heidän ahtaita maailmankatsomuksia eriäviä mielipiteitä vastaan. 

Mutta heille ei se riitä, että he saisivat omassa päässään todistettua itselleen, ettei mm. tällaista globaalia salaliittoa ole olemassa, että heidän täytyy alkaa siitä vielä huutelemaan netissä, että "Älkää uskoko mitä se Nwo-blogisti taas siellä netissä kirjoittaa". Tämä NWO-blogin tietoisuuden evoluutiota muokkaava efekti kun on niin suuri, kuten MV-lehtikin on keinuttanut korruptoidun mediakonsernien venettä niin paljon, että vene ajoi jo karille.

Kuten tiedämme, että elämme elämänkokeiluplaneetalla, joissa jokaisella ihmisyksilöllä on vapaa tahto. Täällä voi siis jokainen sielu sekoilla ja riehua aivan vapaasti jos siltä tuntuu, eikä häntä voi kukaan ulkopuolinen pakottaa kasvamaan henkisesti ja noudattamaan esim. luojan suuren suunnitelman ja valon puolen evoluutiota. Joten ilmankos niin suuri osa on täällä täysin mökillä ja ajelehtivat elämässään vailla mitään merkitystä. Kun sitten tällaiset vajaat tapaukset kohtaavat jonkin ulkoisen tekijän, joka saa heidän tietoisuutensa horjutettua, he kokevat suurta pelkoa ja henkisiä kasvukipuja. 

Materian pimeät voimathan ovat pitäneet alusta lähtien tätäkin kyseistä blogia hyvin suurena uhkana heidän pimeyden voimien tahoille. Ilmankos itse allekirjoittanut on jo viime vuosina joutunut lukuisten henkirikoksen yritysten kohteiksi mm. myrkyttämistä yrittivät vuonna 2011, sekä ajaa autolla yli vuonna 2012. 

Joten selvähän se on, että jos tällaista blogia kirjoittaa ja onnistuu yli 7,4 miljoonalla kävijämäärällä aukaisemaan kymmenientuhansien suomalaisten silmät ja yksilötietoisuuden, että silloin ei painita enää missään pienessä sarjassa, vaan joudutaan aina lopulta suurvaltojen tiedustelupalveluiden targetiksi.

Mikä sitten on juuri tämän kyseisen nettihäirikön saanut juuri hyökkäämään vain ja ainoastaan tämän blogin sisältöä vastaan, kun olisi myös muitakin puita, joita tämä koira voisi haukkua ?  

Tiedän kuitenkin sen, että tämän blogin vakituisista lukijoista suurin osa on niitä, joilla toimii omien aivojen käyttö ja en ole teitä missään vaiheessa pakottanut uskomaan näitä täällä kirjoitettuja juttuja. Joten tässä suhteessa tuo tätä blogia vastaan hyökkäävä nettisivusto kusee omiin muroihinsa koko ajan. Varsinkin kun vielä on nimennyt sen NWOVALEHTELUJA nimellä, aivan kuin siellä valehdeltaisiin, jota siellä itseasiassa tuolla hyvin asennevammaisella ja ahtaalla maailmankuvalla tehdäänkin.

Mutta kuten internet trollien kohdalla on, niin näiden häiriköille ja nilkeille ei pidä kenenkään heidän kohteensa antaa huomiota, koska sitä nämä narsistiset kusipäät eniten kaipaavat ja nauttivat pienimmästäkin saamastaan huomiosta. 

Tiedän että tämä kyseinen häirikkö leveilee kohta tämän artikkelin julkaisun jälkeen, kuinka hänen minimaaliset nettikävijämäärät ovat nousseet ruhtinaallisesti siitä hyvästä, että olen nostanut nyt tämän kyberstalkkerin nyt teidän tuhansien lukijoiden huomion kohteeksi. Odotahan vaan kun tämä nettihäirikön henkilöllisyys saadaan vielä selville, että jatkuuko häiriköinti, kun tämä Ylilaudassa tapahtunut nettiherjaus on perustunut aina nimettömien huutelijoiden toiminnalle ja mitä enemmän annat näille häiriköille huomiota, niin se on kuin heittäisit bensaa nuotiolle.

Jos nyt tällä hetkellä Suomen korruptoitunut mediakeisareiden eliitti käy näkyvää sotaansa MV-lehteä vastaan, niin kuinka ollakaan nyt samaan aikaan yksi nimettömänä esiintyvä nettihäirikkö käy yksinäistä sotaansa Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä blogia vastaan. Olen meinaan saanut joskus sellaia viestejä, joissa tämän blogin sisällöstä häiriintyneet ovat kertoneet mielipiteitä, että kuinka tämä blogi tulisi saada loppumaan keinolla millä hyvänsä. Eli vain siksi, koska eivät kestä totuutta. Onko joku sitten näitä hörhöjä pakottanut lukemaan tätä blogia, eihän kauhuelokuviakaan ole pakko katsoa, jos ei niiden katsomista kestä ? 


Julkisuus on kuitenkin sellainen asia, että sen kanssa joutuu opettelemaan elämään, on se sitten internet julkisuutta, tai tätä perinteistä paskalehtien palstoilla linssiluteilua. Kun on olemassa paljon sellaisia ihmisiä, joilla on sairas tapa alkaa häiriköimään heitä tuntemattomien ihmisten elämää, tai alkaa vainoamaan ihmisiä netissä. Mutta kuka tahansa joka tämänkaltaisen kiusanteon tai häiriköinnin kohteeksi joutuu, ei pidä alistua koskaan uhrin asemaan, koska sitä nämä kyberstalkkerit toivovat aina, että pääsevät ns. niskan päälle.


Internet häiriköistä (trollit) tehtiin muutama vuosi sitten tutkimus ja saatiin selville se, että suurin osa heistä ovat naristi-psykopaatteja, eli ns. sadistisia kusipäitä. Eli he nauttivat siitä negatiivisesti saamastaan huomiosta, jota he onnistuvat aiheuttamaan muille.


Uskaltaisin jopa sanoa sen, että tämän blogin ansiosta itse NWO termi on jäänyt hyvin monen suomalaisen kollektiiviseen tietoisuuteen. Osa ei edes tiedä, että mistä nuo N W O tulevat. Sanoista New World Order (Uusi Maailmanjärjestys), joka on Illuminatin vapaamuurarien luoma poliittinen ideologia yhdestä maailmanhallituksesta. Valtiot ilman rajoja "uusi maailmanjärjestys".

George Bush vanhempi puhui jo tästä uudesta maailmanjärjestyksestä ja sen agendasta 90-luvulla. Niin voitte kuvitella, että jos tälle eräälle nettihäirikölle sekin on pelkkää huuhaata, jolla hän yrittää todistella itselleen ja muille, ettei se pidä paikkaansa, vain sen takia kun siitä kerrotaan nyt täällä. 

Joillakin ihmisillä heidän yksilötietoisuus ei tule koskaan heräämään yli itsetietoisuuden tason, mistä johtuu se, että he elävät kuin pienen laatikon sisällä. Tätä ulottuvuutta kutsutaan tieteen puolelta kolmiuloitteiseksi 3D-ulottuvuudeksi. Mutta kun on vielä olemassa neljäskin ulottuvuus ja viideskin ulottuvuus. Se taas on näille komiuloitteisen ulottuvuuden harhoissa eläville täysin mahdoton yhtälö edes ajatella olevan todellista, vaikka näistä ulottuvuuksista on olemassa geometrisiä kuvioita todisteina. Neljännessä ulottuvuudessa tietoisuus kun ei enää rajoitu pelkän laatikon sisälle, vaan sen koostumus menee jo limittäin. Ajatuksen tasolla tämä koko paradigma ajateltuna kollektiivisen tietoisuuden asteelta on varsin mielenkiintoinen teema.