http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Huhut kertovat: SPR ja HOK-Elanto tehneet salaisen sopimuksen, jolla aiotaan tuhota kaupan alan TES


Huhut vellovat, että Suomen Punainen Risti (SPR) ja s-kaupoista sekä Prismoista tuttu HOK-Elanto olisivat tehneet salaisen sopimuksen, jolla he aikoisivat tuhota Suomen kaupan alan työehtosopimuksen (TES).

Tämä toteutuisi kun saataisiin maahanmuuttajaväestöstä tehtyä kassatyöntekijöitä ja romuttamalla heidän kustannuksellaan koko kaupan alan työehtosopimukset. HOK-Elannon omistajat odottavat suuria voittoja tällä uudistuksella, johon tietenkin vielä tarvitaan ns. kohutun yhteiskuntasopimuksen toteutumista. 


Jos vielä HOK-Elanto lahjoitti SPR:lle (Suomen Punainen Risti) viime vuoden lokakuussa 110 000 euroa, niin tarviiko siinä enää paljonkaan käyttää aivoja, että mihinkä tarkoitukseen ?  

 

Se on kyllä hienoa, että jos turvapaikanhakijoille löydetään kaupan alalta töitä, mutta heidän kustannuksellaan ei voida tuhota tätä monen suomalaisen harjoittamaan ammattikuntaa.

HOK-Elannon omistajat eivät mieti ollenkaan tässä asiassa Suomen työväestön hyvinvointia, vaan he miettivät vain sitä, että mitenkä suuri potentiaali tässä suomeen tulleessa ulkomaalaisväestössä on, jolla voidaa sekä tuhota kaupan alan TES, sekä siirtää kortistoon kymmeniä tuhansia suomalaisia kassatyöntekijöitä.


Mikäli kaupan alan TES onnistutaan tuhoamaan, niin suosittelisin siirtyvän erään Saksalaisen Lidl-nimisen kaupan asiakkaiksi. Siellä on muutenkin paljon halvemmat hinnat kuin muissa päivittäistavarakaupoissa, eikä sen omistajat käytä härskisti asiakkaita hyväkseen etukorttiin perustuvalla kusetuksella. 
S-kaupat kun käyttävät tuota etukortti/bonus järjestelmää tekosyynä, jotta voivat vapaasti pitää tuotteidensa hinnat normaalia korkeammalla ja asiakkaat maksavat viulut korkeista hinnoista. Tästä vielä HOK-Elanto nimittää asiakasomistajuudeksi.  Mitä asiakasomistajuutta sellainen on, että sinun rahoillasi s-ryhmän grynderit rakentavat mm. Venäjälle uusia Prismoja ?