http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 16, 2016

Ahtisaari: Paavo Väyrysen täytyy siirtyä syrjään politiikasta


Suomen entinen Presidentti Martti Ahtisaari välitti nyt julkisessa mediassa Paavo Väyryselle sen saman viestin, mitä todennäköisesti Väyryselle erittäin vaikutusvaltaiset ja rikolliset tahot ovat kanssa välittäneet. 

Ahtisaari toteaa, että olisi pikemminkin toivonut, että Väyrynen ryhtyisi ajamaan sitä, miten tämä jättää politiikan.

Mitä Paavo Väyrynen on sitten tehnyt väärin, että hänet ollaan nyt ajamassa eliitin toimesta pois uhkailemalla ja painostamalla politiikasta ? 

No koska Paavo ajaa eroa Euroopan Unionista, joka on saanut hyvin suurta kannatusta suomalaisten keskuudessa. Kasaarien rikollinen mafia on tästä hyvin huolissaan ja Yhdysvaltain Helsingin suurlähetystössä painettiin jo tämän johdosta paniikkinappulaa.


Väyrynen saatiin uhkailemalla ja painostamalla  pois Keskustapuolueen toiminnasta.  On silti häikäilemätöntä, että miten nyt Illuminatin rikollisen eliitin Rooman Klubin ja Bilderbergin salaseuroissa sekä muutama vuosi sitten vielä lahjusskandaalissa ryvettynyt presidentti Ahtisaari uskaltaa vielä Suomen julkisessa mediassa toimimaan uhkaukaasien antajana Väyryselle.  Kuvitteleeko hän olevansa joku Suomen Kissinger.

Tässä Yhdysvaltain CIA:n ja kasaarien mafian ylläpitämässä poliittisessa järjestelmässä on ollut aina yhtä kiero systeemi, että siinä vaiheessa jos joku poliitikko katsotaan näiden rikollisten suunnitelmien uhkaajaksi, niin heistä pyritään hankkiutumaan eroon keinolla millä hyvänsä. Ensin aloitetaan uhkailu, sitten lahjonta, tämän jälkeen mukaan tulee vielä tarvittaessa kiristys. Mutta lopulta CIA:n ja eräiden vieraiden valtioiden tiedustelupalvelut operoivat sitten nämä ns. likaisemmat hommat. 


Englannin Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Faragen auton renkaan ruuveja oltiin löysätty viime vuoden lopussa, jolloin hänen auto menetti hallinnan moottoritiellä. Farage on taatusti myös joutunut kasaarien mafian uhkailun kohteeksi, koska hän myös on esittänyt ja esittää julkisuudessa jatkuvasti EU:ta kritisoivia mielipiteitä, mistä Illuminatin vapaamuurarit eivät pidä laisinkaan.

Olette varmaan huomanneet, että Paavo Väyrynen on ainoa poliitikko, joka on enää julkisuudessa uskaltanut ottaa kantaa EU-eroamisen puolesta. Muiden suut on jo tukittu, koska jokainen Suomessa toimiva eduskuntapuolue on lahjottu ja painostettu peräämään kaikki Euroopan Unionista eroamiskampanjat. 


Mikähän tässä EU:sta eroamisessa sitten on tälle pankkiirien rosvoille niin hirveätä. Sekö kun sitten tällaiseen pieneen Suomeen ei enää nämä EU:n byrokraatit voisi saada aikaan uusia pakkolakeja, sekä pakottaa lisää satojatuhansia pakolaisia vuodessa. Vai onko se kauhein asia siinä, että eroamalla EU:sta Suomi saattaisi haluta myös erota rahaliitto EMU:sta ja palauttaa markan. Minkä jälkeen Suomen talous saataisiin taas devalvoimalla kuntoon ja vienti lähtisi vetämään aivan uudella tasolla. 


Suomi on tällä hetkellä velkaantunut vain sen vuoksi, että Suomen Pankki luovutti EMU-rahaliittoon liittymisen jälkeen kaikki oikeudet valtion luoda omaa rahaa. Se ulkoistettiin Euroopan Keskuspankille, joka alkoi sitten luomaan rahaa tyhjästä ja lainaamaan sitä obligaatioina Suomen valtiolle. Näin saatiin nuo 100 miljardia euroa velkaa Suomelle, luotua satojatuhansia työttömiä, tuhottua Suomen sisäinen kilpailu (mm. rakennusteollisuus).


Rikollisten pankkiirien shokkidoktriini on edelleen käynnissä ja heidän suurin tavoite on saada ryöstettyä täältä kaikki arvokkaimmat luonnonvarat. On jopa sellaisiakin huhuja ollut vuosia sitten, että Lapista löytyisi öljyä, joten silläkös tämä USA:n armeijan tunkeminen tänne selitetään. Vai onko kyseessä sittenkin Naton lähentymispyrkimykset, koska Suomella on eniten rajaa Venäjän kanssa näistä Euroopan maista.  


Suomessa on lisäksi tällä hetkellä lähi-idästä tänne solutettuja sotarikollisia, jotka on tuotu tänne vain Suomen korruptoidun eliitin tulevaksi suojeluskunnaksi. Siinä vaiheessa kun Suomessa jonkun aseellisen porukan pitäisi alkaa tappamaan Suomalaisia, niin tämän maan armeija ei siihen suostu. Mutta nämä Irakin ja muusta lähi-idästä tänne solutetut ISIS-miehet kyllä suostuvat siihen.


CIA:lla voi hyvinkin olla tavoitteena hajoittaa tämän maan sisäinen tilanne vielä Ukrainan sisällissodan tasolle, jolla sitten USA:n hallinto kaappaisi täällä lopullisesti vallan ja pakottaisi Suomen Natoon. Jonka jälkeen toisi koko sotakalustonsa tänne ja ryhtyisi käymään suursotaa Venäjää vastaan. 


En millään haluaisi uskoa siihen, että tämä tilanne tulee johtamaan tuohon pahimpaan mahdolliseen skenaarioon, että täällä korruptoitunut valtionhallinto päästää nuo lähi-idän sotarikolliset irti ja käynnistämään sisällissodan. Jos näin näy, niin tästä maasta lähtee ulkomaille aikamoinen määrä pakolaisia. CIA:n tarkoituksena kun on luoda Suomesta EU:n helvetti ja puskurivaltio III-maailmansotaan.Tilanne kun lähi-idässä ja Syyriassa on tällä hetkellä todella tulenarka, koska FBI:n johto on väittänyt, että siellä tykit alkaa soimaan tulevan viikon sunnuntaina (28.2)  merkiksi. Kasaarien mafia todennäköisesti hieroo jo kulisseissa limaisia käsiään yhteen ja odottaa tuon suuren verenvuodatuksen alkavan. 

Tähän mennessä vaan näiden kusipäiden ylimielisyys on kostautunut, koska he ovat halunneet heti ampua kovimmilla panoksilla. Yrittivät ampua mm. 2014 marraskuussa Venäjän Sverdlovskiin ydinohjuksen. Mutta se napattiin kiinni eräiden toispaikkakuntalaisten aluksien toimesta.

Ydinpommeja yritettiin ampua myös Ukrainan sisällissodan aikana Donetskiin, mutta silloinkin liittoutuneiden alukset neutralisoivat ne.


Illuminatin rikollisklaanin mafia haluaa saada vain ydinsodan käyntiin ja mikään muu heille ei kelpaa, koska vain ydinsodalla saadaan murhattua päivittäin jopa miljoonia ihmisiä pois maailman kartalta. Heidän tavoitteenaan kun olisi saada murhattua 90 % nykyisestä maailman väestöstä vuoteen 2050 mennessä. Joten pelkkä laskutoimituskin kertoo, että näitä ruumiita pitäisi syntyä silloin useita satojatuhansia päivässä. 
 

Sanoihan se kasaarien mafian George Soros aikoinaan, että "Silloin kun näette kaduilla verenvuodatusta, niin ala sijoittaa". Näille niljakkeille kaikki suuret ja pienetkin sodat ovat erittäin tuottoisaa liiketoimintaa. Sanotaanhan sitä myös, että kuinka kaikki suursodat ovat olleet pankkien järjestelemiä sotia.

Goldman Sachs sekä nämä muut rikolliset huume ja rahanpesupankit yrittävät nyt keinolla millä hyvänsä saada Euroopan ajettua mukaan Syyriasta alkavaan suursotaan, jotta EU-maiden valtiot saadaan sekasorron partaalle. 

Valtionterrorismi tulee myös olemaan tärkeässä roolissa, siinä millä tämän globaalin ja salaisen maailmanhallinnon kätyrit rahoittavat ja organisoivat näitä ISIS-järjestön nimissä tehtailtuja terrori-iskuja.

Nythän Suomen valtamediassa ilmoitettiin, että Suomen tulisi jatkossa luovuttaa sotajoukkojaan muiden EU-maiden avuksi. 

Pelin juoni kun on se, että kuten Ranskassa viime marraskuussa 2015 toteutetut terrori-iskut olivat tämän saman rikolliseliitin tilaamia. Niin niiden avulla myös Suomea vaadittiin viemään sotajoukkojaan Ranskan avuksi. Mutta tämäpä ei onnistu ilman Nato jäsenyyttä. 

ISIS terrorismilla siis nyt ajetaan Ruotsi ja Suomi Natoon. Vallankaappaus on jo täyttä todellisuutta Suomessa, koska täällä USA:n hallinto sanelee jo kaiken nykyisen ulkopolitiikan. Venäjä on esitettävä vihollisena mediassa ja Ylenkin toimittajat lahjotaan CIA:n toimesta, jotta he pysyvät russofobisessa uutisoinnissa. 

Väyrynen on Illuminatin rikollisklaanille uhka, koska hän edelleen uskaltaa ajaa EU:n eroamisen puolesta olevaa kampanjaa ja perusti vielä oman puolueen, pitääkseen tämän Euroeron elossa. Ahtisaari edustaa tässä puheenvuorollaan tätä valtionryöstäjien rikollisklaania, koska hän on itse mm. rikollisen Rooman klubin jäsen, sekä istunut monta kertaa Bilderberg kokouksessa. 

Ahtisaarihan vastaanotti vuonna 2007 yhteensä 42 miljoonaa euroa lahjuksia albaanian rikollistaholta. Ahtisaari otti lahjukset, koska lupasi antaa tuen Kosovon itsenäisyydelle. 

Saksan tiedustelupalvelu sai selville myös, että Ahtisaari talletti näistä 42 miljoonan euron lahjuksista 2 miljoonaa Sveitsin tililleen. Vaikka tuolloin vuonna 2007 serbian parlamentin puhemies Oliver Dulic vaati tapauksesta tutkintaa, niin asia haudattiin täysin. Tästä siis, että jos lahjuksien ottajana on Bilderberg roistojen suojelema mies, niin he ovat täysin tavallisen lain yläpuolella.
Suomella on vain kaksi vaihtoehtoa käytettävissä enää


Tämän maan asiat kun ovat menossa kohti täydellistä katastrofia, niin jäljelle jää enää kaksi vaihtoehtoa.

1.) Eroamme EU:sta sekä rahaliitto EMU:sta. Palautamme markan ja devalvoimme talouden kuntoon.

Kiellämme sen jälkeen Islannin tavoin kaikkien rikollisten pankkien toiminnan täällä vankeusrangaistusten uhalla. Islanti kun teki tämän, niin sen työttömyys oli lopulta Norjan kaltainen 3 %

2.) Liitymme Natoon, jonka seurassa hyökkäämme Venäjälle III-maailmansodassa. Annamme sitten Venäjän miehittää Suomen, Oulun korkeudelta, luovutamme kaikki pohjavedet täältä Nestlén suuryhtiölle valtionvelan suuruuden kasvettua liian isoksi, jolloin valtion velka on jo liian suuri, jolloin velkojat päättävät seuraavat pelisäännöt.

Liitymme EU:n ja USA:n väliseen vapaakauppasopimus TTIP:n, jonka seurauksena kaikki julkiset palvelut katoavat ja tilalle tulee USA:n tyylinen KAIKKI MAKSAA järjestelmä, jossa köyhät saavat tyytyä kirkon leipäjonoihin. Terveyspalvelut yksityistetään, VR yksityistetään, joukkoliikenne yksityistetään. 
 
 

Eikö olekin ihanaa, minne olemme matkalla. Kuitenkin jokainen meistä voi kääntää tuon karille ajavan laivan kurssia halutessaan. Korruptoitunut eliitti kun haluaisi uskotella, ettei se olisi mahdollista. Näille Suomen maanpettureille tulee koittamaan vielä aika, jolloin heidät viedään kaikki Haagiin tuomiolle.

Jokainen tulee saamaan reilun ja oman oikeudenkäynnin. Heistä jokainen on riistänyt omana palansa Suomea ja antanut sen ryöstettäväksi näille rikollisia pankkeja edustaville rosvoille. Suomi on Suomalaisten ja kuuluu Suomalaisille.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021621128088_uu.shtml