http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 07, 2016

Sananvapaustaistelija Markus Janssonia epäillään rahankeräysrikoksesta


Sananvapaustaitelija Markus Jansson on joutunut jälleen viranomaisten hampaisiin ja tällä kertaa häntä epäillään laittomasta rahankeruusta. 


Tapaus muistuttaa aika identtisesti sitä, kun 2011-2015 vuosina toiminutta Verkkomedia sivustoa, Effi ry:tä myös syytettiin laittomasta rahankeruusta. 

Myös itse allekirjoittanut joutui tämän saman vainonnan kohteeksi, kun viime syksynä poliisihallitus otti minuun yhteyttä ja kutsui kuulusteltavaksi epäiltynä samasta rikkomuksesta. Poliisiasemalla sitten kuulustelukysymykset alkoivat muuttua poliittiseksi, joissa kysyttiin mm. että "Miksi kirjoitat tätä blogiasi". Juttu on tällä hetkellä syyttäjällä syyteharkinnassa.

Markus Jansson kirjoittaa blogissaan, että lain mukaan kuka tahansa saa lahjoittaa kenelle tahansa yhteensä 3999 euroa rahaa kerran kahdessa vuodessa.

Rahankeräyslaki koskee vain yrityksiä, yhteisöjä ja vastaavia, eikä lainkaan yksityishenkilöitä. joten ko. lakiakaan ei voi silloin rikkoa yksityishenkilö.

Romanikerjäläisetkin voivat tällä hetkellä edelleen kerjätä kansainvälisen ihmiskaupan hyväksi rahaa kadulta, eivätkä he edelleenkään syyllisty mihinkään laittomaan toimintaan. 

Se nyt ei ole mitenkään yllätys, että miten juuri vain näitä poliittisista ja eriävistä mielipiteistä tunnettuja järjestöjä sekä bloggareita vainotaan rahankeräysrikoksista ? Tuolla kun samaan aikaan suuret yritykset kiertävät veroja ja vievät suomesta pois vuosittain useiden kymmenien miljardien eurojen verotuloja. Niin poliisi keskittyy samaan aikaan joidenkin mm. 6 euron pizzojen metsästykseen. 

Aivan kuten MV-lehden perustaja Ilja Janitskin sanoi Ylen toimittajalle viime perjantaina ulos tulleessa Perjantai ohjelman haastattelussa, että "silloin jos aletaan hyökkäämään vain yhden ihmisen kimppuun Mv-lehden kirjoitusten vuoksi, niin se ongelma on silloin aivan jossain muualla kuin siinä yhdessä ihmisessä". 

Olen täysin samaa mieltä ja aivan kuten tämänkin blogin sisältö on varmasti saanut monet korruptoituneen eliitin vastapuolet paniikkiin. Se on mahdollisesti jopa herättänyt monien heidän omatunnon ääntä ja narsistisille psykopaateille tuonkaltainen itsetutkiskelu on mitä kauhein kokemus ikinä.

Joten ilmankos korruptoitunut eliitti tehtailee nyt entistäkin rivakammin näitä totuusmedioita vastaan hyökkääviä uutisointeja, joissa edelleen Mv-lehteä syytetään keksityistä ja tehtailluista valeuutisista. "Kekkonen oli natsi, niin olikin", "Ruokasooda parantaa syövän", näinhän se tekee ja ph-arvot muuttuvat kehossa. Ylen mukaan nämä ovat kumpikin täysin keksittyjä Mv-lehden uutisointeja.  

MV-lehteä vastaan on kuitenkin korruptoitunut eliitti hyökännyt mitä suuremmalla paineella, koska tämä julkaisu on onnistunut pääsemään Suomen luetuimmaksi vaihtoehtomediaksi asti. 

MV-lehteä epäillään nyt mm. kunnianloukkauksesta sekä laittoman henkilörekisterin perustamisesta jne. Vastapuoli yrittää tehdä nyt kaikkensa, jotta se saisi MV-lehden toiminnan lakkautumaan. 

Tietenkin eliitin märkä päiväuni olisi se, että jonkun näiden tämänkaltaisten sivustojen tekijä saataisiin pistettyä häkkiin muutamaksi vuodeksi, jona aikana he eivät voisi päivittää näitä sivuja, minä aikana sitten sivustojen lukijat katoaisivat pois. 

Toki kovempiakin keinoja on yritetty käyttää meitä vastaan. Minut on yritetty jo kerran myrkyttää hengiltä, ajaa autolla yli keskellä päivää, hiljentää pois kuvioista lähes puoleksi vuodeksi pakkohoitoreissulla.

Ei näiltä piruilta koskaan konstit lopu, koska heillä on hallussaan kaikki eliitille työskentelevät tahot aina CIA:ta ja ulkomaan armeijoita myöten, jotka työskentelevät näiden pirulaisten laskuun. 

Itse allekirjoittanutta on viimeisten vuosien aikana pidetty jatkuvassa seurannassa lukuisten eri tiedustelupalveluiden ja nykyään jopa Helsingin poliisin kautta. Muutama viikko sitten satuin menemään normaalisti käymään kaupassa ja huomioni kiinnittyi lähellä hiljaa ajavaan henkilöautoon. No satuin saamaan rekisterikilven numerot ylös ja kyseinen autonomistaja sattuu vielä olemaan samanniminen, minkä niminen mies työskentelee Helsinkiläisen poliisiaseman ylikonstaapelinä. Ai mikä sattuma.

Se on toki selvää, että poliisi voi hankkia kenen tahansa suomalaisen henkilön seurantaa oikeuttavat mm. puhelin salakuuntelut. Mutta se vielä, että mikä näiden henkilöiden päivittäisissä kauppareissuissa mm. kiinnostaa viranomaisia, ei voi käsittää ?Minulla on haluusani lukuisia videokameralla kuvattuja tilanteita näistä siviileissä kulkevista tarkkailijoista. Yksi tilanne sattui 1,5 v. sitten, kun olin menossa tapaamaan yhtä henkilöä, joka oli joutunut nettikirjoittelunsa vuoksi mielisairaalaan. Kun olin nousemassa paikalliseen lähijunaan, niin tämä junaan nouseminen ikuistettiin erään tarkkailijan toimesta objektiivikameralla. Minulla sattuikin olemaan itselläni videokamera taskussa ja sain ikuistettua tämän stalkkerin.

Mutta kuvitelkaa elämää, jossa tämänkaltaisia tilanteita saattaa ilmentyä lähes viikottain ? Autot seurailevat ja tuntemattomat miehet hiihtävät perässä... Eikö luulisi, että heikompaa alkaisi hirvittämään moiset kuviot ja sitä haluaisi linnoittautua asuntoonsa useiksi päiviksi, uskaltamatta mennä lainkaan ulos. 

Kyseiset kuviot kun ovat näiden ammattistalkkerien puolelta varsin normaalit ja heikommat stalkattavat saadaan tuohon psyykkiseen ansaan. Lopulta heidät saadaan psyykkisesti nujerrettua ja monet lopettavat sitten peloissaan kaikki nämä touhut, joita vielä ennen uskalsivat tehdä kuten olla mukana poliittisessa aktivismissa jne. 

Joukkovainonta (Eng. Gangstalking) ei ole mitään huuhaata, vaan se on täyttä totta ja me jotka tuon kohteina olemme joutuneet elämään, niin meillä on siitä lukuisia todisteita. 

Stalkkaajat eivät ulotu vain SUPO:n puolelle, koska Suojelupoliisilla eivät enää resurssit riitä, joten tämän vuoksi näitä hommia tekevät myös lukuisat muut tahot, joista useat linkittyvät lukuisten tiedustelupalveluiden osastoihin. 

Hyvin yleinen tekniikka joita he käyttävät on se, että ollaan tarkkailtavan henkilön kotitalon sivulla ajovalot päällä ja sitten kun henkilö tulee iltamyöhällä kotiin, niin suditellaan hieman renkaita paikallaan. Jotta saadaan stalkattu henkilö kokemaan pelkoa ja tunnetta, että häntä vainotaan.

Olen myös huomannut sen, kuinka nämä ammattistalkkerit ovat jokainen saaneet varjostamiseen erikoistuneen erikoiskoulutuksen, joita myös SUPO:lle työskenteleviltä edellytetään. He osaavat seurata suomalaisia ihmisiä, niin että hyvin harva seurattavista tajuaa, että heitä seurataan tuolla. 

Vajaa vuosi sitten kävi sellainen tilanne, että onnistuin kuvaamaan yhtä tällaista perässä hiihtäjää ja mies oli varsin vaivaantuneen näköinen, kun huomasi että hänen toimintansa oli paljastunut. Hän sattui vielä tulemaan juuri samanlaisen valkoisen Volkswagenin sisältä ulos, jollainen oli edellisenä yönä ollut sudittelemassa renkaita paikallaan asuintaloni edessä myöhään yöllä n. klo 02:10.