http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 04, 2016

YLE sensuroi presidentti Niinistön puheen


Presidentti Sauli Niinistö piti puheen valtionpäivien avajaisissa ja YLE sensuroi siitä 1 minuutin ja 18 sekunnin pituisen pätkän. Sensurointi toteutettiin Yle Areenaan myöhemmin löytyvältä tallenteelta.Presidentti kun otti kantaa maahanmuuton ongelmiin ja sensuroidussa kohdassa herra presidentti liipaisi ongelmaa liian läheltä; "Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanan "asylum", turvapaikka pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytäkään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli".

YLE:n sensurointi kuuluu ja näkyy 23:00 ja 24:18 välillä.


Elämme todellakin jo sellaisia aikoja, jolloin teknologia mahdollistaa näiden lukuisten julkisten mm. presidentinkin pitämien puheiden jälkikäteisen tallennuksen. Yleisradiolla kun on sitten nämä lupamaksu miljoonilla kustannetut palvelimet ja serverit, jonne Yle Areenaan nämä valtionmiesten puheet kuuluu tallentaa. 

Niin heillä ei Suomen perustuslain mukaan ole minkäänlaista oikeutta alkaa siellä harjoittamaan poliittista sensuuria. Vaikka nyt elämmekin jo Lissabonin sopimuksen aikaa, jolla käytännössä Lissabonin sopimus pyyhkii Suomen perustuslailla EU:n takalistoon. 

Suomen presidentillä ei ole nykyään juuri sen enempää valtaa, kuin kenellä tahansa muullakin suomen kansalaisella. Presidentti kun ei voi käyttää sananvapauttaan avoimesti, koska hänen sanomisiaan voidaan jälkikäteen sensuroida Yleisradion toimesta. 

Sosiaalinen media ja erityisesti Twitter on noussut arvoon armaamattomaan ja sitä ei korruptoitunut eliitti ole onnistunut vieläkään sensuroimaan, mistä syystä tätä kautta poliittista valtaansa käyttäviä julkisuudenhenkilöitä aletaan vainoamaan kriittisten kommenttiensa johdosta. 


Euroopassa ei tällä hetkellä ole juuri paljoakaan niitä valtionpäämiehiä tai poliitikkoja, jotka uskaltavat sanoa tämän salatun totuuden, että mikä on todellisuudessa tämän Euroopan sisällä vallitsevan maahanmuuttokriisin takana.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán on sen uskaltanut kertoa ja sanoa ääneen, että syy tähän "on tarkoitus saada Euroopan kansallisvaltiot alas keinolla millä hyvänsä".Jos täällä Suomessa joku poliitikko tai edes presidentti yrittäisi paljastaa tämän saman asian, niin hän joutuisi välittömästi maamme valtiollisen pääpropagandakanavien kuten Ylen poliittisen sensuurin kohteeksi. Näin ollen maamme Ylen toiminta alkaa muistuttaa jo ikävästi Pohjois-Koreaa.

Lähteet: http://mvlehti.net/2016/02/03/ylen-sensuroitu-osuus-presidentin-puheesta-video/ 

http://mvlehti.net/2016/02/03/sensuroiko-yle-presidentin-puheesta-noin-1-minuutin-ja-18-sekunttia/