http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 29, 2016

USA:n hallinnon sotapolitiikka on peräisin mm. Orionilta


USA:n hallinnon sotapolitiikka on lähes täysin peräisin Orionin sisällissodan osapuolilta. Orionilla kun oli sisällissota useita tuhansia vuosia sitten, ja se sodittiin asuinkelvottomaksi. Joten sitten nämä Orionilaiset päättivätkin omin lupinensa tulla Tellukselle ja huonostihan siinä lopulta kävi.Kaikki tämä tieto, että nykyisen planeettamme sotahullut kiihkoilijat ovat geneettisesti näitä mm. Orionilta tai Zeta Reticulilta tulleita alieneita on CIA:nkin sekä NSA:n sisällä suojattu erittäin korkeilla turvaluokituksilla. 

 CIA on vuosien saatossa pyrkinyt panostamaan juuri scifi viihteeseen sen verran, että sinne ollaan näitä juttuja tungettu, jotta tyhmempi väestö saadaan näistä asioista olematta kiinnostuneita.Näihin asioihin ei ole pakko uskoa, jos ei siihen oma tietoinen mieli ole vielä valmis esim. pelon vuoksi. Mutta olisi suositeltavaa, että vihdoin ihmiskunta tajuaisi sen todella suuren vaaran, minkälaisten hullujen käsiin olemme antaneet mm. ydinaseet, kun tämä kyseinen eräs humanoidirotu ampui aikanaan tuhansia vuosia sitten Maldek nimisen planeetan samassa rytäkässä kokonaan hajalle.Aivan samanlaista jälkeä tulisi nytkin, jos näille vatipäille annettaisiin korkeateknologisia nanoaseita. Moni on saattanut miettiäkin sitä, että antoivatko nämä muutamat harmaat humanoidirodut Natseille ja USA:n armeijalle nanoteknologisia aseitaan ? Jos antoivat, niin ne käytiin takavarikoimassa välittömästi liittoutuneiden toimesta. 

 Näissä useita tuhansia vuosia sitten tapahtuneissa selkkauksissa kuoli lukemattoman paljon eri sieluja, joista osa oli näihin sotaisiin paikkoihin kuten Orionille inkarnoituneita vapaaehtoisia. Heitä syntyi sinne sisällissodan eri puolille, joilla yritettiin rauhoitella tuon sisällissodan osapuolia.Tämä planeetta Maa (Tellus), jolla nyt elämme on näiden entisten sisällissodilla tuhoutuneiden planeettojen kaatopaikka. Että aivan yhtä hyvin jos jossain lähibaarissa näette kaksi toisistaan täysin tuntematonta suomijunttia, joista molemmat haluaisivat hakata toisiaan tuoleilla päähän. Niin he ovat saattaneet aivan hyvin joskus olla tuonkin Orionin sisällissodan kumpiakin osapuolia. Vaikka tämä nyt näin ehkä jonkun korvaan saattaa kuullostaa aika uskomattomalta jutulta, mutta tähtikarmaa tällä planeetalla on aika monella kannettavanaan. Toisilla tänne tulleilla vapaaehtoisilla sieluilla on vielä joskus se vaikeampi ja raskaampi tie, missä he ovat valinneet ns. kärsimyspolun. Eli ovat sitoutuneet suodattamaan tämän planeetan kollektiivista karmaa oman sielunsa kautta.Voitte siis kuvitella, että jos tällä Tellus planeetalla on tällä hetkellä n. 11 % täysin muista universumeista tänne inkarnoituneita vapaaehtoisia, joiden tarkoitus tänne oli tulla auttamaan planeetta maata saavuttamaan korkeampi tietoisuus. Niin ei ole yhtään epäselvää, etteikö nykyinen Jenkkien hallinnon vakoilukoneisto CIA olisi myös salaisten armeijan osastojensakin kautta päässyt myös jäljittämään, että keitä nämä 11 % oikein ovat.Yksi heitä kun on allekirjoittanut ja ei sitä mitenkään peittele. Mutta syy miksi olen itse joutunut ulkomaan tiedustelupalveluiden jahtaamaksi ei johdu tuosta tähteläisperäisestä taustasta, vaan siitä että olen uskaltanut ottaa tällaisen tehtävän, alkaa kertomaan näistä asoista internetissä, jossa yksikään korruptoitunut median edustaja, JSN jne. kätyrit eivät pääse näitä juttuja sensuroimaan, koska en ole CIA:n lahjoma ammattitoimittaja, jota sitoo julkisen sanan neuvoston fasistiset säännöt.