http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 08, 2016

Salattu totuus energiansäästölampuista

Kuinka moni teistä on miettinyt sitä, että miksi Euroopan Union kielsi muutama vuosi sitten kaikki hehkulamput EU:ssa ja lopetti niiden myynnin, sekä toi tilalle energiansäästölamput ?Lukuisat ihmiset ovat valittaneet energiansäästölampuista tulevaa päänsärkyä, unettomuutta jne.


Syy tähän salattuun asiaan mikä energiansäästölamppujen todellinen tarkoitus on, kuin säästää energiaa selviää kohta. Tavallisesta hehkulampusta STETZERIZER MICROSURGE -mittarilla mitatut elektromagneettisen säteilyn arvot ovat n. 027.Energiansäästölampulla arvot kohoavat aina 611 asti. 


Dr. Magda Havas on lääkäri, joka on alkanut tutkimaan juuri mm. näiden energiansäästölamppujen haittoja.
Nuo ylläolevat lukemat on hänen mittaaamia ja mittaustulokset näytetään tuossa ylläolevassa videossa.


Jos kerta nyt näiden energiansäästölamppujen elektromagneettisen säteilyn haitat ovat selvillä, niin miksi edelleenkään ei julkisesti puhuta tästä ongelmasta ? 


Energiansäästölamput kun ovat virallisesti suosittuja näiden ilmastouskovaisten keskuudessa, jotka uskovat tällaisella radioaktiivisella lampulla pelastavansa maaplaneetan ilmaston. 


Se on totta, että energiansäästölampulla pystytään tuottamaan sama määrä valoa noin viidesosalla vastaavan hehkulampun energiankulutuksesta, mutta tämä elektromagneettinen säteily saaste jota energiansäästölamput välittävät. Niiden takana n aivan oma poliittinen agenda, joka ei ole ilmastonmuutoksen pelastaminen, vaan se on ihmiskunnan sairastuttaminen radioaktiivisella energialla.


Tästä ei sitten uskalla puhua juuri kukaan päättäjä ja varsinkaan kukaan viher-vasemmiston ilmastouskonnon edustaja.


Elektromagneettinen säteily ei ole missään vaiheessa ollut ihmiselle vaaratonta, mutta niistä on toistuvasti vuodesta toiseen valehdeltu Suomen säteilyturvakeskuksen (STUK) toimesta.
Nykyään on vielä olemassa näitä LED-lamppuja, joita saa myydä EU:n alueella. Niiden sisältämät elektromagneettisen säteilyn arvot ovat miltei vielä normaalilla tasolla. Mutta energiansäästölampusta tulevat hertsilukemat pomppaavat jo huimiin 26,740 HZ.


Voisi nyt kuvitella, että jos EU teki pakolliseksi hehkulamppujen myynnin kieltämisen, niin mihin se sillä oikein pyrki, jos tilalle tuotiin voimakasta elektromagneettista säteilyä aiheuttavat energiansäästölamput ?Nykyiset EU:n alueella pakolliseksi tulevat etäluettavat sähkömittarit välittävät myös mikroaaltosäteilyä. 
 
15 minuuttia kännykän käyttöä muuttaa ihmisen kehon solujen lämpöarvoja. 

STUK:lla ennen työskennellyt tutkija Dariusz Leszczynski sai tutkimuksissaan selville, kuinka huomattava kännykän käyttäminen muuttaa proteiinien biologisia muutoksia ihmisen kehossa. 


STUK lopetti lopulta rahoituksen hänen tutkimuksiinsa ja lopulta Leszczynski sai potkut. Hän on myös mediassa antanut väitteitä, joiden mukaan tietoliikenneyhtiöt pyrkivät hiljentämään hänet, koska hänen tutkimuksensa katsottiin vaarantavan mm. kännykkäteollisuuden bisneksiä. Tämähän on täysi fakta, että esimerkiksi Nokialla on jo yli 20-vuotta ollut talon sisäinen liikesalaisuus tämä paljon kohuttu "kännykkäsäteily", joka on edelleen tänään samalla asteella, kuin tupakanpolton haitat 50-luvulla. 
Tupakan haitoistakin tiedettiin jo tuolloin 50-luvulla, mutta niistä ei kerrottu, koska suuret tupakkayhtiöt kokivat ne heidän liiketoiminnalleen vaaraksi. 


Tupakka kun on vielä erittäin pirullisen ovela tuote, joka saa käyttäjän addiktoitumaan siihen nikotiinin avulla, joka on verrattavissa miltei heroiiniriippuvuuteen. 

Tupakkaan kun lisätään vielä lisäksi radioaktiivista poloniumia.  Voi vaan miettiä, että minne vielä nämä terveyttä vaarantavien päihteiden tulevaisuus vie. Saammeko vielä jonain päivänä kenties uuden radioaktiivisen sähkötupakan markkinoille ?

Vedä sitten elektromagneettiset henkoset.


Kuten tupakkateollisuus ja nykyinen kännykkäteollisuus on aina käyttänyt ja tulee myös jatkossa käyttämään kuluttajiensa tyhmyyttä hyväkseen. Kuluttajien tyhmyys on mitattavissa sillä, että heidän keskiverto älykkyys taso ei riitä nousemaan sille tasolle, että he onnistuisivat itse saamaan selville näiden käyttämiensä tuotteiden terveyttä vaarantavia tekijöitä. 


Vaan he sen sijaan luottavat vain virallisiin tutkimuksiin ja vasta siinä vaiheessa, kun Suomen hallitus julistaa vaikka kännykät virallisesti vaaralliseksi, niin siinä vaiheessa tämä nykyinen älypuhelinten ääressä koko päivänsä kuluttanut sukupolvi saattaa kulkea jo ms parkinssonin taudin kanssa rollaattorilla ja miettiä vielä viimeisillä voimilla, että "Voi kun olisin tajunnut tämän aiemmin, mutta miksei kukaan kertonut".Entinen Nokialla teknologiapäällikkönä työskennellyt Juha-Matti Niemelä sai itse langattomista laitteista sekä kännyköistä itselleen säteilysairauden ja sairastui ms parkinssonin tautiin.   

Niemelä kertoi 2014 vuonna Aamulehdelle antamassaan haastattelussa, että kuinka ihmisten tulisi olla huolissaan kännyköiden aiheuttamista DNA-vaurioista sekä hedelmällisyysongelmista. Ehkä hän entisenä Nokian sisäpiiriläisenä tiesi jotain muita ihmisiä enemmän, näiden kyseisten säteily ja DNA-vaurioista.

Niemelä oli juuri se mies, joka kertoi tuossa samassa haastattelussa juuri kännykkäsäteilyn olevan Nokian talossa tarkkaan varjeltu liikesalaisuus. 

Lähde: http://myhealthylifestories.com/2016/02/08/energy-saving-light-bulbs-radiate-death-over-our-heads-video/