http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Saksan tiedustelupalvelu BND kerää päivittäin 220 miljoonan puhelun metadataa


Vuosi sitten selvisi, että kuinka Saksan tiedustelupalvelu BND kerää päivittäin 220 miljoonaa maailmassa käytyjä puhelinkeskustelua talteen. Tämä käy ilmi NSA:n toimittajille näytetyistä dokumenteista

BND toimii telesalakuuntelussa yhteistyössä USA:n NSA:n kanssa. Tietojen mukaan n. 1 % näistä metadatana varastoiduista puheluista päätyy lopulta varastoitavaksi asti. Mutta muut puhelut jotka puretaan ja analysoidaan, deletoidaan n. viikon sisällä. 


Isoveli valvoo siis edelleen teleliikennettä, joka kuvastaa näiden eräiden vallassaolijoiden vainoharhaisuutta, kun jokaikinen puhelu maailmassa on suodatettava Echelonin sähköisen valvontajärjetelmän läpi, joka tunnistaa puheentunnistusohjelman avulla tietyt avainsanat. 

Mutta kuvitelkaa nyt mikä edistysaskel se olisi tälle Illuminati-eliitin robotisoidulle ja teknokraattiselle unelmalle, jos maailman kansalaisia voitaisiin vielä jokin päivä alkaa valvomaan vaikka aivoimplantein. Väärästä ajatuksesta voisi joutua vaikka vankilaan. 

Jos tällainen järjestelmä toteutuu, niin en yhtään pitäisi sitä mahdottomana, että silloin Saksan BND ja NSA tallentaisivat metadatana jokaisen maailman aivoimplantoidun ihmisen ajatukset ja vakoilisi niitä samaan malliin kuin nyt teleliikennettä. Narsisti-psykopaatin kontrollifriikki käytös kun ei muutu, vaikka maailman teknologia muuttuisikin. Vasta sen jälkeen kaikki muuttuu, kunnes alistajat saadaan tietoisuuden evoluution avulla lopulta savustettua pois vallasta, ja tämä tulee tapahtumaan automaattisesti. Siihen tarvitaan vain kriittinen massa meitä.