http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 29, 2016

Moskovan keskustassa oli käynnissä CIA:n sponsoroima päänirtileikkaus näytöVenäläinen uutiskanava RT uutisoi aamupäivällä, että Moskovalaisen metroaseman edustalla oli muslimihuntuun pukeutunut nainen, joka otti kassistaan 4-vuotiaan tytön pään ja alkoi heiluttelemaan sitä. Nainen oli huutanut itseään terroristiksi ja joidenkin mukaan vielä uhkasi räjäyttää itsensä. Moskovan poliisijoukot korjasivat naisen pois ja pidättivät.

Life Newsin mukaan tytön pää kuuluu 4-vuotiaalle tytölle, jonka nimi on Nastya M, jonka päätön ruumis juuri löytyi Moskovalaisesta palaneesta asunnosta.

Tapaus sattui Oktyabrskoyen metroaseman edustalla tänä aamuna.

Epäilty kiinniotettu nainen Gulchekhra Bobokulova on 39-vuotias ja alunperin kotoisin Uzbekistanista. joka työskenteli surmatun tytön perheessä lastenhoitajana. Hän pakeni surmatyön ja tuhopolton jälkeen Oktyabrskoyen metroaseman edustalle, josta hänet otettiin kiinni poliisin toimesta.


Surmatun tytön äiti jouduttiin viemään sairaalahoitoon, koska kuuli tapauksesta vasta television välityksellä ja joutui shokkiin. 

Onko siis tässä nyt kyse USA:n hallinnon suunnalta, tai vähintäänkin George Soroksen Hedgerahastoista maksettu CIA:n psyop operaatio. Kun näillä veitsillä leikatuiden irtopäiden julkinen heiluttelu on tarkoitus tuoda seuraavina vuosikymmeninä ihan näihin Euroopan länsimaihin noiden muslmaamien Sharia valtioiden lisäksi. Niiden tarkoituksena on ennen kaikkea lisätä länsimaalaisten ihmisten pelkoa Muslimivaltioita kohtaan, sekä vihaa.

Kaikki tämä Islamisaation kehitys on ohjattu ja suunniteltu tarkkaan Soroksen säätiöiden kautta. 
 

Tapauksesta uutisoi Suomessa vain MV-lehti ?


Pikaisen googletuksen jälkeen kuitenkin merkillepantava asia on, että miksi tästä järkyttävästä tapauksesta Suomessa uutisoi vain Suomeneliitin ykkösinhokkilehti MV-lehti ?


Olettaen sen, että jos tuohon musliminaisen päänheiluttamiseen oltiin annettu Soroksen säätiöltä ja CIA:lta rahaa, niin kuinka länsimaalaiset uutistoimistot eivät siitä saa lainkaan kirjoittaa ? Näin ollen tuo CIA:n organisoima psyop oli todennäköisesti kohdennettu Venäläiseen mediaan ja Venäläisväestön kollektiiviseen traumatisointiin. Sillä ei tee kenellekään hyvää katsella vaikka netistä näitä Muslimimaiden teurastusvideoita, joissa kristityiltä leikataan pää irti.

Toinen kysymys lienee vielä se, että miksi tuollaisia videoita on netti pullollaan esim. Liveleak.com sivustolla ? Näiden päänsahausvideoiden tarkoitus kun on saada aikaan mahdollisimman paljon vihaa Muslimien ja Kristittyjen välillä. Se on ihan materian pimeiden voimien agenda, koska materian pimeät voimat käyttävät vain raskasta värähtelyä, eivätkä voi sietää korkeammin värähtelevää tietoisuuden valoa. Joten tästä syystä käynnissä on armoton taistelu pimeyden voimien (muutamien langenneiden henkiolentojen Jahve/Lucifer jne.) vallasta.

Maaplaneetan polarisaatio on kuitenkin koko tietoisuuden evoluution kautta kääntynyt jo sen verran toiseen suuntaan, että tietoisuuden valoa ei enää mikään voi pysäyttää.