http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Antarktikan salattu puoli


Pitkään hyvin kiistanalainen teema siitä, että onko Antarktikalla ollut avaruuden ulkopuolista elämää on riitauttanut monia tahoja. 


Huhut ovat koskeneen sitä, että USA:n armeija olisi siellä aikanaan joutunut jopa sotilaaliseen selkkaukseen siellä tukikohtaansa pitävien alieneiden kanssa. 


Antarktika on edelleen täysin miehittämätön alue ja sitä ei edelleen hallinnoi mikään valtio. Tämä on erityisesti saaneet litteän maan uskojat vakuuttumaan siitä, että maaplaneetan litteys olisi tähän syynä, miksi USA:n armeija on laittanut sinne tulemiskielto merkkejään. 

Nyt kuitenkin vuonna 2014 lopulta eräs Englantilainen toisen maailmansodan veteraani George James päätti avata paljastusten verhot ja kirjoitti kirjan salaisesta operaatiosta, joka tunnettiin nimellä Operation Tabarin. Hän oli itse siihen osallisena toisen maailmansodan aikana, jolloin hänet värvättiin Englannin laivastoon vain 18 vuotiaana.  


James antoi haastattelun Englantilaiselle The Telegraph -lehdelle 13. huhtikuuta vuonna 2014 ja paljasti siinä, kuinka Antarktikalla oli käynnissä  tuolloinen salainen sota, jota käytiin operaatio Tabarinin nimissä. Siihen osallistuivat Iso-Britannian laivasto.


Antarktikaan liittyviä asiakirjoja ei olla vieläkään muutamaa KGB:n dokumenttia lisäksi suostuttu tuomaan julki, koska USA:n, Saksan sekä Iso-Britannian armeija pyrkii kaikilla keinoilla salaamaan näiden operaatioidensa historian.


Vuonna 1938 Natsi-Saksalla oli jo salainen operaatio Antkarktikalla, jolloin heillä oli tarkoitus perustaa sinne tukikohta. Myöhemmin kun saksalaiset palasivat Neuschwabenlandiin, niin pyöri jo huhuja, että tukikohta olisi tuhottu. 


Yhdeksän vuotta myöhemmin Richard E. Byrd, joka oli tuolloin USA:n laivaston komentaja lähetti joukkonsa Antarktikalle. Sinne lähetettiin kaksi erikoisosastoa (Task Force), joiden koodinimi oli "Highjump".


Monien sisäpiirihuhujen mukaan näiden jenkkien määränä oli mennä tuonne tuhoamaan Queen Maud Landin tukikohta, jonka Natsit uudelleennimesivät Neuschwabenlandiksi.

Sitten komentaja Byrns havaitsi kaksi tuntematonta lentävää kohdetta, jotka lensivät todella nopealla vauhdilla eteenpäin. Alueella oli jo aiemmin lukuisia dokumentoituja tietoja Saksalaisten kaluston liikkeistä.


Iso-Britannia ei taas antanut Antarktikan operaatioistaan kuin vain yhden pienen tiedotteen. Mikä itsessään on uskomaton juttu, koska normaalisti Britannian erikousjokot eivät koskaan olleet aktiivisia Antarktikan alueella.

Operaatio Taberlan
Iso-Britannian laivaston ja paikallisen sotilastiedustelun alullepanema Operaatio Taberlanin tarkoituksena oli saada vakoiltua saksalaisten liikkeitä Antarktikalla.


Englannin sotilastiedustelun alla toimivien SAS-erikoisjoukkoille työskennellyt virkailija oli nähnyt alueella aiemminkin tuntemattomia valopalloja lentävän, ja jokaisesta havainnosta raportoitiin tarkemmin ja raportit salattiin luonnollisesti julkisuudesta.
KGB:n salaiset Antarktika dokumentit
Neuvostoliiton sisällä toiminut KGB sai selville Antarktikan salaisista Natsien tukikohdista paljonkin selville ja näitä KGB:n salaiseksi julistettuja asiakirjoja on vuotanut myöhemmin julkisuuteen.

Kuitenkin se mitä tuolla Antarktikalla hurjimpien huhujen mukaan salataan edelleen ja miksi eri maiden armeijat eivät sinne itsekään enää suostu menemään, johtuu siitä että siellä on erään toispaikkakuntalaisten humanoidirodun omat tukikohdat nykyään ja nykyään myös USA:n sekä Iso-Britannian laivastot kunnioittavat tuota sovittua kahdenkeskeistä koskemattomuutta.


Siitä on myös paljon huhuttu, että tämä Antarktikalle jäänyt alien rotu olisi se sama, joka vehkeili Natsi-Saksan kanssa II-maailmansotaa edeltävinä aikoina ja luovutti Natseille teknologiaansa.Toisaalta on tuo nyt aika luonnollista, että mistä juuri Natsit olisivat itse onnistuneet kehittämään antigravitaation, ellei sitä olisi heille luovuttanut teknisine yksityiskohtineen nämä miljoonia vuosia meitä jo tuolloin kehityksessä edellä olevat alienit.Kaikki nämä saksalaiset kuvissa näkyvät Natsi-Saksan kyhäämien lentävien lautasten rakennuspiirtustukset eivät ole mitään huijauksia, vaan aivan ehtaa tavaraa. Mutta silti edelleen löytyy näitä skeptikkoja, joiden mukaan ihminen on edelleen ainoa elävä olento koko universumissa. He kun eivät edes käsitä sitä, että unirversumejakin on lukuisia.

Lentävän lautasen teknologia perustuu antigravitaatioon ja ihmisen älykkyys ei ole missään nimessä voinut tämänlaista teknologiaa itse kehittää.


Antigravitaatio on fysiikassa painovoiman vastainen voima yhtä suurella voimalla kappaleeseen vaikuttavaa voimaa. Tähtitieteessä tämä käsitetään vielä tuntemattomasta pimeän energian vaikutuksesta, joka aiheuttaa universumin laajentumisen kiihtymistä.


Näin ollen jos antigravitaatiolla saa lentävän aluksen esimerkiksi leijumaan, niin aluksen sisälle saadaan tuolloin luotua tila, jossa ei ole aikaa. Näin alus kumoaa kaikki normaalin länsimaisen painovoiman fysiikan lait.Lentävät lautaset toimivat käytännössä ns. vapaalla energialla, jota ei mikään Fortum tai Caruna pääse laskuttamaan, joten tästä moni voi päätellä sen, että miksi Nikola Teslan laboratorio poltettiin ja hänen kaikki raha hanat laitettiin kiinni, kun mies keksi tämän vapaan energian, jolla myös nämä ns. avaruusaluksetkin toimivat ?

Eliitti sähköyhtiöineen ei missään nimessä halua syntyvän sellaista tilannetta, että maailma voisi alkaa pyöriä vapaalla energialla, jota ei enää yksikään ahne sijoittajien sähköyhtiö pääsisi laskuttamaan mielivaltaisesti.


Vapaaenergia on tästä syystä edelleen myös CIA:n toimesta varjeltu asia, jonka harjoittajia on mm. murhattu, sekä hiljennetty lahjuksilla pysymään hiljaa. Tämäkin eräs vapaaenergiaa julistanut keksijä katosi vähin äänin, joka vielä muutama vuosi sitten julisti, että hän tulisi mullistamaan koko maailman kylmäfuusiollaan.Nikola Tesla keksi eläessään myös tämän keksinnön joka tunnetaan nimellä Tesla Coil.


Teslan vapaaenergia toimii aivan samalla tavalla kuin kenen tahansa ihmisen chackrat (energiakeho). Kyse on vain kosmista taustasäteilyä hyödyntävän vapaan energian vapaasta hyötysuhteesta.


Tätä keksintöä pidetään edelleen tuolla Pentagonin salaisten  arkistojen holveissa piilossa, ettei kukaan meistä pääsisi tämän keksinnön jäljille ja hyödyntämään sitä mm. siinä, että saisimme kotitalouksiemme energian vapaaksi, jottei suuret sähköyhtiöt pääsisi riistämään meiltä enää vanhaan malliin.
Ellei nämä vallanhimoiset psykopaatit olisi olleet vallassa, niin tuolloin nämä Nikola Teslankin vapaaenergiaan perustuneet keksinnöt oltaisiin jo vuosikymmeniä sitten julkistettu vapaaseen käyttöön.  Mutta kuten tuo kasaarien mafia on pyrkinyt aina orjuuttamaan, alistamaan, kontrolloimaan, rajoittamaan, tappamaan, ryöstämään, valtioita sekä niiden ihmisiä. 
 
Heidän käytöksensä ei ole muuttunut vaikka heidän olinpaikkansa on jo muuttunut tässä viimeisten satojentuhansien vuosien saatossa.


Onko moni vielä pistänyt sitä merkille, että miksi juuri tämä kasaarien mafia ja sen ympärille rakennettu korruptoitunut eliitti on aina pyrkinyt rakentamaan verilinjansa niin, että heidän rotunsa ei pääsisi katoamaan ?


Sillä kuten jotkut ovat kuulleet tämän, kuinka jopa Presidentti Obama tai edellinen pressa George W. Bush ovat myös sukulinjassa sukua toisilleen. Tämä verilinja linkittyy erityisesti kuningassukujen sisällä, että mikä siihen muu on syynä, kuin tämän kyseisen kuolevan geneettisen liskorodun yritys pitää omaa rotuaan vielä täällä.
  Liskojen avaruusrotu tulee siitä, että he muistuttavat ulkoisesti liskoa. 

Ei tämä silti sitä tarkoita, ettei nämä ihmiskehossa liskogeenin omaavat olisi nyt ihmisen kehossa. Totta kai ovat, mutta heidän geneettinen perimälinjansa on tuolta muualta peräisin.


 


Nibirulaisten ja Anunnakien alien rotu asutti mm. paikkaa nimeltä Marduk.

Nibirulaiset olivat niitä jotka olivat vastuussa aikanaan siitä, että he laittoivat ns. alkuihmisen täällä kaivamaan heille kultaa orjina jne.

Kaikki nämä asiat on edelleen visusti salattu julkisuudesta ja Nibirusta mm. on levitetty internetissä vuosikymmenten ajan jo mitä laajempaakin propagandaa. 

Tämän propagandan takana on yleensä CIA, koska sitä kautta sitä saadaan paremmin rahoitettua ja tuolla propagandalla suurvallat sekä näitä galaktisen historian varjeltuja salaisuuksia peittelevät tahot, yrittävät varmistaa sen, ettei liikkeellä olisi oikeaa tietoa näistä asioista. 
Tämä jo 80-luvulla televisiossa pyörinyt Amerikkalainen scifi/viihdesarja V ei ole minkään Hollywood tuottajan omasta mielikuvituksesta keksitty. Vaan tällä keinoin USA:n hallinto sekä CIA pyrkii pitämään massojen huomion muualla uskomaan ja luottamaan siihen, että mitään tällaista ei olisi olemassa.X-files sarjan salattu poliittinen agenda on pyörinyt suurin piirtein samalla tasolla, jolla halutaan myös varmistaa, ettei suuret massat lähtisi vain omin päin ottamaan selvää näistä asioista. Että antaa mielummin fiktiivisen Mulderin ottaa selvää ja epäillä näitä juttuja.


CIA:n sisällähän vielä kaikista salatuimmat dokumentit menevät juuri tuonne alien ja mind controlin salatulle ja harmaalle alueelle.