http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 05, 2016

Oregonin piiritysjuttu oli todennäköisesti lavastettu psyop-operaatio ?


Yhdysvalloissa äskettäin päättynyt Oregonin piiritysjuttu on saanut todella outoja käänteitä, kun nyt eräs The Connor Report nimistä ohjelmaa tekevä toimittaja kiinnitti RT:n uutiskuvassa huomionsa erääseen naiseen, joka oli tullut paikalle mielenosoittajana. 
Tämä samainen nainen oli muutama vuosi aiemmin vuonna 2012 ollut myös kommentoimassa Sandy Hookin kouluammuskeluja ja väitti tunteneensa Sandy Hookin kouluampuja Adam Lanzan äidin. Selvä...


Seuraavana keväänä tämä sama nainen ehti myös todistaa Bostonin maratonilla pommi-iskuja CNN-kanavalle.


Lisäksi, että hän todisti Bostonissa pommi-iskuja, niin hän todisti myös CNN:lle jälleen Bostonin pommi-iskuista seurannutta ihmisjahtia. 


On tämä nainen kyllä sitten ehtinyt moneen paikkaan. Joidenkin elämä se on vain pelkkää kriisistä kriisiin taistelua. Mutta ehkä tälle kaikelle nyt on hieman yksinkertaisempi selitys ja niin onkin.


USA:n oikeusjärjestelmässä työskennellyt mieshenkilö sanoi tämän ääneen vajaa parikymmentä vuotta sitten, mitä moni ei uskalla edelleenkään paljastaa. Hän totesi tv-kameroille näin; "Meidän täytyy tehdä tätä jokainen viikonpäivä ja aivopestä ihmiset ajattelemaan aseista eri tavalla".

"Aivopestä", niin nimenomaan sitä nämä psykologiset operaatiot (Eng. psyop's) ovat pääosin alkujaan. 


Kirjailija Naomi Wolf paljasti luennollaan kuinka USA:n hallinto ja media lavastavat jatkuvasti lukuisia kansallisia tapahtumia aina pommi-iskuista terrori-iskuihin. Niissä käytetään mitä useimmin "näyttelijöitä" ja ne tuotetaan teatraalisesti. Näin ollen jos itse välikohtaukset kuten Sandy Hook ollaan lavastettu ja sielläei ole edes ole oikeita uhreja, niin sitten jotkut joutuvat näyttelemään näiden lavastettujen uhrien tuttavia ja omaisia. 


Crisis Actors studion näyttelijät ovat erikoistuneet näihin rooleihin ja kuten ylemmästä kuvasta näkyy, niin heidän näyttelijöiden resurssit ovat niin vähäiset, että näitä heidän näyttelijöitään joudutaan vuosien aikana kierrättämään useita kertoja samankaltaisissa rooleissa.


CNN-kanavan sionistiset tahot kuvittelevat, että normaalin ihmisen muisti on niin lyhyt, että se unohtaa nämä ruudussa muutaman vuoden välein esiintyvät samat henkilöt. 
Se on totta, että valtaosa ei niitä huomaa, että ruudussa on muutaman vuoden välein todistamassa valtion sisällä tapahtuneita ampumavälikohtauksia ja pommi-iskuja sama nainen tai mies. Mutta tähän kohderyhmään, jolla jo omatkin aivot toimivat itsetietoisuuden tasolla ei enää tämä CNN:n kierrätetty pelkopropaganda enää tehoa.
Näin ollen kerta tuo Oregoniin paikalle ehtinyt nainen olikin jo CNN:ltä aiemmin tuttu, niin tämä kyllä vei sen lopullisenkin uskottavuuden tältä Ammon Bundy nimisen tilanomistajan aloittamalta talonvaltaukselta.


Netistä käy vielä sellainenkin asia ilmi, että tämä Bundy olisi Mormoniperäinen vapaamuurari no shit sherlock.


Mutta tästä näemme sen, että valtaosa näistä Sionistien omistavien kanavien uutisoimista jutuista miltei yli 95 % on tätä samaa Crisis Actors studion amatöörinäyttelijöillä tuotettua reality saippuasarjaa, johon uskotaan kuin 4-vuotias Joulupukkiin. CNN-kanavasta nyt ei mihinkään muuhun  ole koskaan ollut, kuin miljardien ihmisten kusettamiseen.CNN:n toimittaja Charles Jaco raportoi vuonna 1990 persianlahden sodasta lavasteiden keskeltä ja tuo trooppinen sotatanner oli = tv-studion lavasteet.


Nykyään tv ja studiotekniikka kun on kehittynyt jo digitalisoinnin asteelle, niin ei enää tarvita käyttää ns. mekaanisia studiolavasteita. 

Lähde: http://renegadetribune.com/is-the-oregon-militia-standoff-another-psyop/