http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 16, 2016

Yle on miehitetty puolueiden lähettämillä kätyreillä (politrukit)

Yleisradion entinen toimittaja Seppo Konttinen on kirjoittanut kirjan nimeltä Suora Lähetys, jossa hän paljastaa YLE:n talon sisäisen propagandan salaisuuden. Talon sisällä vaikuttaa ja on vaikuttanut ns. ennakkosensuurijärjestelmä, jota valvovat puolueiden soluttamat politrukit.

 


Ohjelmien ennakkosensuurista tuli poliitikkojen painostuksesta jokapäiväistä Ylellä. YLE:n sisäiset politrukit antavat kaiken YLE.n ohjelmiston puolueorgaanien tarkistettavaksi.Ihmettelin muiden toimittajien tavoin, miten ulkopuoliset tiesivät tulevista ohjelmahankkeista niin tarkasti etukäteen. Tiesimme, että talon sisällä on niin sanottuja yhteistoimintamiehiä, jotka toimivat sanansaattajina”, Konttinen kertoo.Kun suurin osa YLE:llä työskentelevistä toimittajista ovat vihervasemmistolaisia, niin tästä syystä he käyvät omaa tuhoamissotaansa perussuomalaisia vastaan ja yrittävät joka vuosi huijata, että perussuomalaisten kannatus olisi laskenut. Tämän vuoksi erityiseisti YLE:n poliittisissa keskusteluohjelmissa juuri perussuomalaisten edustajille sekä ministereille provosoidaan täyttä häkää suorassa lähetyksessä.Konttinen kirjoittaa myös siitä, että kuinka yleisesti ottaen koko YLE on vihervasemmistolaisten feministien käsissä, niin he silti päästävät aina välillä ruutuun jonkun toisinajattelijan, mutta vain pilkkaamistarkoituksessa.YLE:en ei siis oteta töihin uin vain puolueen mandaatilla. Jotkut nousevat talon sisällä politrukeiksi eli puolueen etua valvoviksi puoluetoimittajiksi ja mikäli ovat myyneet itseään kunnolla, nousevat ihan YLE:n johtajaluokkaankin.

Vasemmiston puoluekokouksessakin ollut Johanna Vehkoo kiisti olevansa vasemmistolainen Perjantai ohjelmassa muutama viikko sitten.Tästä ei ole paljonkaan aikaa, kun tässä kohutussa Perjantai ohjelmassa oli vieraana MV-lehteä ja muita toisinajattelijoiden nettisivuja vastaan hyökännyt Johanna Vehkoo. Muistaakseni toinen ohjelman vieras kirjailija Timo Hännikäinen paljasti tässä, että kuinka Vehkoo on vasemmistolainen. Mutta Vehkoo taas ei uskaltanut myöntää olevansa vasemmistolainen kätyri, vaikka MV-lehti oli jo aiemmin paljastanut hänen poliittiset vasemmistolaiskytkökset.

Konttisen mukaan YLE:n journalismin erityispiirre on se, ettei se ole journalismia. Tiettyä asiaa käsitellään aina samasta näkökylmasta vuosikymmenestä toiseen. Yleensä myös haastatellaan aina samoja ihmisiä, jotka eivät tiedä mistään mitään.


Voisin tähän loppuun kertoa omakohtaisia kokemuksia siitä, kun olen ollut vain tähän mennessä kutsuttuna vain radioon ja miltei jokainen kerta minulta on kysytty miltei samat kysymykset. Ottaen vielä huomioon sen, että jos olen ollut 2 kertaa YLE X:llä vieraana, yhden kerran Bassoradiossa sekä NRJ:llä. Niin tietääkseni näillä kaikilla radiokanavilla ei ole sama pääomistaja, mutta kuinka silti vieraalle esitetyt kysymykset ovat miltei identtisiä jokainen kerta ?

Ensin kysytään, että mitä tarkoittaan Uudella Maailmanjärjestyksellä, sitten tivataan että miksi kirjoitan blogiani jne.  Että jos nämä samat kysymykset on minulle toistettu useilla radiokanavilla peräjälkeen, niin tulee vähän jo sellainen tunne, että aivan kuin noiden kysymyksien laatijat vaikuttaisivatkin jonkin saman poliittisen tahon puolelta.


Tiedän että Yleisradion YLE X:n tuotannon puolella tätä blogia lukee muutamat toimittajat ja ohjelmien tuotantopuolen henkilöt. Ilmeisesti tämän johdosta minut kutsuttiin 2010 syksyllä ensimmäistä kertaa YLE X:lle vieraaksi, mutta minulle annettiin vain aikaa n. 10 min. tuohon vierailuun, jonka aikana ei oikein kerinnyt kertoa mistä näissä maailmanpoliittisissa ja salatuissa asioissa oikein tarkemmin oli kysymys.
 

Muutamaa vuotta myöhemmin Bassoradiossa toteutetun haastattelun pohjatyö oli tehty sitten oikein huolella ja minua kutsuttiin tuolloin oikean sukunimeni sijasta Teemu Vehkaojaksi.