http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

Facebook aloitti massiivisen sensuuriSosiaalisen median maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook on aloittanut laajamittaisen sensuurin. Se on suljenut nyt lukuisten julkisten poliittisten toisinajattelijoiden, kuten ex-Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkosen tili sekä Donbass News Agencyn (DONi) uutissivuston facebook tili suljettiin Facebookin toimesta määräämättömäksi ajaksi. Syyksi ilmoitettiin vihapuhe, vaikka ainoat asiat mitä Putkonen on tilinsä kautta kertonut, on lähinnä Ukrainan fasistipataljoonan sotarikoksista.

Tämä on nyt se malli, mihin infosodassa ahtaasiin poteroihinsa ajettu mediaeliitti turvautuu viimeisinä keinoinaan. Se yrittää nyt lopulta keinolla millä hyvänsä hajottaa Facebookissa vaikuttavat sosiaaliset verkostot hävittämällä näiden tiedonjakajien Facebook tilit bittiavaruuteen. Tällainen toiminta on täysin rikollista ja fasistista vallankäyttöä, joka osoittaa sen, että miten suuressa hädässä korruptoituneet mediakeisarit nyt ovat.

Nämä pelkurit tulevat vielä yllyttämään USA:n hallinnon usuttamana Suomen poliisihallituksen tähän sensuurileikkiin mukaan, sillä siihen viittaavat jo kaikki ennusmerkit. Vihapuhe on ainoastaan veruke sille sensuurille, jota eliitti tulee jatkossa käyttämään aseenaan sananvapauttaan käyttäviä kansalaisiaan vastaan. 

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg uhosi vain 3 vuorokautta sitten Sveitsissä, kuinka Facebook tulisi jatkossa erittäin tiukasti rajoittamaan vihapuhetta. Jos nyt kuitenkin puhutaan asioiden oikeilla nimillä, niin tämä eliitin tarkoittama vihapuhe ei suinkaan tarkoita näitä, jotka vain tuolla raivoaa sosiaalisessa mediassa pakolaisista. Ei suinkaan, vaan näitä informaatiosodan edelläkävijöitä, jotka ovat laittaneet jokaisen päivänsä likoon tähän maailmanlaajuiseen taisteluun meille jokaiselle kuuluvasta sananvapaudesta. 

Suomen poliisihallitus on myös alkanut käymään nyt omaa sotaansa näitä informaatiosodan lähettiläitä vastaan ja yleisin syyte, joita he yrittävät langettaa nettivisujen ja blogien ylläpitäjille on mm. rahankeruusyyte.


  

Suomen eduskunnassa SDP:n Timo Harakka piti puheenvuoron kolme vuorokautta sitten siitä, että suomen poliittinen eliitti aikoo laittaa vireille lain, jonka jälkeen poliisi voi suomessa alkaa valvomaan omalla osastolla sosiaalisen median ajatusrikoksia, jota eliitti nimittää ”vihapuheeksi”.Tämä toimiryhmä perustettaisiin virallisesti sen takia, että poliisi voisi jatkossa valvoa paremmin internetissä valitsevia uhkauksia. Tämä tulisi olemaan siis valtakunnallinen verkkorikoksiin keskittyvä poliisitoimi, joka tulisi valvomaan internetissä tapahtuvia ajatusrikoksia, kuten mm. eliitille ikävää vihapuhetta, jossa eliitin omia valtakunnallisia rikoksia tuodaan ilmi.Monet Facebookista tutut kolleegat eivät enää vaikuta Facebookissa, koska he ovat turhautuneet siellä yhä suurempaan sensuuriin, jossa heidän viestejään sensuroidaan koko ajan taukoamatta. Suurin osa näistä kolleegoista on nyt siirtynyt rajanaapurin ylläpitämään VK.com sivustolle. Siellä sensuuria ei vielä näy ja ainakaan suomalaiset sensorit eivät sinne pääse, koska Vkontakte on Venäläinen sosiaalinen media. Sehän on russofobin virkamiehen painajainen, jos sitä joku suomalainen alkaa käyttämään sananvapautensa julkiseen ilmaisuun.