http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 25, 2016

Facebook aloittanut laajan sensuurin: Lukuisia toisinajattelijoiden tilejä lukittu
Kirjoitinkin jo muutama kuukausi sitten siitä, kuinka Facebook on aloittanut nyt erittäin laajan poliittisen sensuurin. Nyt tämä sitten sattui jo omalle kohdalle, kun tilin linkitysoikeudet lukittiin.


Kuuleman mukaan lukuisten suomalaisten toisinajattelijoiden Facebook tilejä ollaan lukittu. Useimmilla tämä on tietänyt linkitysoikeuksien poistamista, jonka Facebook yrittää perustella haittaohjelmilla tai viruksilla. 

Mutta tämä on täysi emävale, sillä omalla koneella kokeilimme eräällä toisella Facebook tunnuksella linkittää linkkejä, niin nyt onnistui. Mutta sitten kun kokeilin tällä toisella tilillä linkata omalle seinälleni tämän blogin linkkejä, niin ruudulle pomppasikin tämä sama viesti, että "et voi suorittaa tätä toimintoa". Eli kiinni jäivät.

Voimme tästä selvästi viestiä, että eräät eliittitahot ovat tällä hetkellä kakat housussa. Tilanne on heille niin suuri kriisi, että Suomen valtionjohto perusti vajaa vuosi sitten tämän oman informaatiosota komitean, joka kokoontuu kerran kuussa. 

Voisin suoraan sanoa, että näillä valtioneuvoston infosota iskuryhmän konnilla on hyvinkin paljon tekemistä nyt näiden lukuisten suomalaisten toisinajattelijoiden Facebook vaientamisessa, joihin myös itse kuulun. Ilmankos lukuisat ovat jo lähteneet Facesta ulos VK.com puolelle ovet paukkuen. 

Facebook tulee tästä tempusta vielä maksamaan kalliisti, koska se tulee menettämään lopulta kaikki käyttäjänsä, jos se alkaa sensuroimaan käyttäjiensä sananvapautta.


Kaiken tämän Suomen valtioneuvoston käymän poliittisen internet sensuurin takana on materian pimeiden voimien yritys tukahduttaa tietoisuuden valo. Sitä he eivät kuitenkaan pysty tekemään, koska tiedon valo ja sen verkosto on jo nyt laajentunut niin kriittisesti, että koko tietoisuuden evoluutiota ei pysty enää mikään Otavan  tähdistöstä päin tuleva raskas kuudenten säteen värähtely pysäyttämään.

Elämme vielä 2016 vuotta, joka sattuu olemaan paljastusten vuosi. Monet rikolliset tahot joutuvat vielä kuseen ja vastuuseen teoistaan, jolloin alkaa päitä putoamaan. Valtioneuvoston infosota iskuryhmä toimii myös tässä täysin rikollisten eliittitahojen pussiin. Sananvapaus ei ole mikään poliittinen uhka, vaan se on meidän jokaisen perusoikeus.  

Elämmekö siis Pohjois-Koreassa, jos nettikirjoittelijoiden suut tukitaan jo valtioneuvoston toimesta