http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 22, 2016

Brysselin iskut olivat eliitin rituaalimurhaBrysselin iskut osuivat juuri tuolle maaliskuun 21-22 päivälle, jolloin Illuminatin okkultistisen rituaalimurhakalenterin mukaan voidaan suorittaa oikeaoppinen rituaalimurha.


Jumalatar Ostara (Ishtar lausutaan myös Eostre) on nimetty pääsiäisestä. Maaliskuun 21. päivä on yksiä Illuminatin ihmisuhraus öitä.

Pääsiäisjuhla on alunperin hyvin okkultistinen ja satanistinen juhla. 

Vielä hyvin merkillepantavaa on tuo, että kuinka tässä Illuminatin okkultistisessa rituaalimurha kalenterissa on lueteltu näitä heidän okkultistisia jumaliaan, niin tuo numero 5. Egypti - Isis kuullostaa hieman tutulta monen korvaan. 

Eli tämä CIA:n ja Mossadin organisoima terroristijärjestö ISIS nimi on otettu täysin tästä Illuminatin okkultistisesta puolesta.

Illuminatin eliitti on aina ollut hyvin tarkka näistä okkultistisista päivämääristä, jolloin he järjestävät näitä terrori-iskuja, koska useat näistä false-flag iskuista on samalla heidän satanistisia rituaalimurhia, kuten nyt nämä Brysselin pommi-iskut.Pariisin iskujenkin päivämäärä 13 (marraskuuta 2015) on satanistisen rituaalimurha kalenterin mukaan raamatullinen vertaus saatanan kostosta jumalalle.Lähde: http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm