http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 14, 2016

Äärioikeistolainen ISIS:sin kannattaja hyökkäsi Ohiossa kohti Donald Trumppia
Yhdysvaltain presidentinvaalien ehdokas Donald Trump joutui vuorokausi sitten Ohiossa puheensa aikana hyökkäysyrityksen kohteeksi, kun yleisön joukosta häntä kohti syöksyi tuntematon parikymppinen mies.Trumpin turvamiehet kuitenkin saivat hyökkääjän taltutettua ja laitettua nippuun.


Hyökkääjä pidätettiin poliisin toimesta, mutta hänet myöhemmin vapautettiin. Mies paljastautui lopulta 22 vuotiaaksi Tommy DiMassino nimiseksi äärioikeistolaiseksi aktivistiksi. Mies oli vielä kaikenlisäksi esiintynyt vuonna 2015 kuvatulla ISIS-terrorijärjestön propagandavideolla.Donald Trump on nyt julkisuudessa väittänyt, että tämä hyökkääjä olisi mahdollisesti ISIS:sin kannattaja.


Media ei nyt kuitenkaan ole suostunut antamaan tietoja, että oliko tämä henkirikoksen yritys, vai joku muu epäonnistunut päällekarkaus. 
Venäjän poliittinen johtohan varoitti jo viime vuoden lopulla, kuinka Donald Trump olisi jo tuolloin laitettu salaisen valtaeliitin tappolistalle.  Trump kun on maailman salaisen valtaeliitin mukaan liian vaarallinen mies, jota ei voi hallita, koska hän ei itse kuulu tähän ns. salaiseen klubiin.


Kun näitä videosta leikattuja kuvia katsoo, niin niistä kyllä selvästi näkyy, ettei tällä päällekarkaajalla näyttäisi kuitenkaan kädessään olevan mitään kättä pidempää. Että ehkä hänellä saattoi olla aivan muut mielessä ja mahdollisesti päästä julkisuuteen tällä tempullaan. 
Se nyt ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että tietty eliitti on koko ajan nähnyt Trumpin heille epämiellyttävänä presidenttiehdokkaana, jota ei voi hallita, joten hänestä täytyy silloin päästä eroon keinolla millä hyvänsä. New York Timesin kolumnisti oli jopa viime kuussa kirjoittanut kolumnin, jossa vitsaili Trumpin presidentinvaalikampanjan päättyvän siihen, että mies tapetaan