http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 21, 2016

Salah Abdeslamin pidätys oli lavastettu operaatio


Ranskan viime marraskuun Pariisin terrori-iskuista epäillyn Salah Abdeslamin pidätys vaikuttaa hyvin paljon ennalta lavastetulta poliisioperaatiolta. Varsinkin koko pidätyksen laaja mediahuomio oli tarkasti toteutettu psykologinen operaatio. 

Abdeslamin on tarkoituksellisesti annettu pakoilla poliisia marraskuusta lähtien yli 4 kuukautta. Tällainen erikoiskohtelu viestii jo vähintäänkin sitä, että mies on ollut jonkin ulkomaan tiedustelupalvelun erityisessä suojeluksessa, todennäköisesti Mossadin.Salahin pidätys uutisoitiin maailmalla hyvin psykologiseen operaatioon liittyvällä joukkosuggestiolla, jossa tämä yksi henkilö ollaan leimattu koko Pariisin 2015 marraskuisten terrori-iskujen pääarkitehdiksi. Vaikka kyseessä on täysi emävale. Tämä vieraan vallan tiedustelupalvelun erityissuojeluksessa oleva mies ei ole mitään terrori-iskuja suunnitellut, vaan hänet on suunniteltu Pariisin iskujen julkiseksi syntipukiksi. 

USA:n tiedustelupalvelu CIA:n false-flag iskujen toteutuksessa yksiä olennaisimpia asioita ovat se, että mikä taho tai henkilö esitetään terrori-iskujen ns. aivoiksi. Mutta CIA:ta tai Mossadia ei voida esittää niiden aivoiksi, joten täytyy keksiä aina jokin eliitin luoma vihollinen kuten jihadistinen ISIS-järjestö, jonka palveluksessa sitten olisi tällaisia muslimiperäisiä terroristeja.


Kaiken tämän terroristijahdin aikana EU -maiden sisällä valmistellaan jo mm. internet verkkoihin liittyvää massaseurantaa, sekä lukuisia muita yksityisen ihmisen oikeuksiin liittyviä heikennyksiä. 

Pariisin terrori-iskuilla oli siis salattu poliittinen motiivi, jonka sen alkuperäiset tilaajat olivat ennalta laatineet. CIA:n ja USA:n hallinnon rahoittama ISIS ei ollut tämän iskun tilaaja, vaan jälki johtaa aina poliittisesti hyvin vaikutusvaltaisiin sionistisiin organisaatioihin.

Kuten jo aiemmin eräs Ranskalainen tutkiva journalisti sai selville sen, että Pariisin iskujen Bataclan teatterin sisältä otettu kuva verisistä ruumiista oli linkitetty ensimmäisenä erään jenkkiläisen juutalaisen neokonservatiivin Mark Gersonin toimesta.   

Gerson, joka työskentelee Gerson Lehrman Group (GLG) nimiselle juutalaiselle sijoituspankille ja toimii vielä yhdenä Project fot the New American Centuryn vetäjänä.

Näillä Wall Streetilla toimivilla muutamilla asekauppaa ja huume/rahanpesua harjoittavilla sijoituspankeilla on jo valmiiksi heidän kätensä tahrittu verellä, joten tämä Gerson Lehrman Group saattaa tässä suhteessa olla hyvinkin yksiä Pariisin marraskuussa 2015 toteutettujen terrori-iskujen rahoittajia. Sillä tällainen kansallinen Eurooppalaisessa kulttuurikaupungissa toteutettu verilöyly on näille pankeille kylmää bisnestä. George Sorosin kaltaiset suursijoittajat ovat itsekin sen todenneet, että "silloin kun näette verta kaduilla, niin alkakaa sijoittaa".