http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Mitä Helsinki-Vantaan lentokentällä oikeasti tapahtui 21.3 ?Suomen tiedotusvälineisiin alkoi viime maanantaina välittyä tietoa siitä, että Helsinki-Vantaan lentoaseman matkatavarajärjestelmässä oli kuulemma tietojen mukaan häiriö. Matkalaukut eivät häiriön vuoksi liikkuneet ollenkaan ja tämä aiheutti matkustajille ongelmia. Matkalaukut eivät liikkuneet mihinkään ja vartijat pitivät niitä silmällä. 

Kuitenkin sitten kun mennään seuraavaan asiaan, josta Suomen media ei kertonut ollenkaan. Sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla alkoivat maanantaina 21.3.2016 tehostetut turvatarkastukset. 

Matkustajille tiedotettiin, että lentokoneisiin sai viedä vain henkilökohtaiset matkatavarat. 

Oliko siis jollain ylemmällä taholla annettu varoitus, että jollain Eurooppalaisella lentoasemalla tultaisiin iskemään lähipäivinä ? 

Vai saattoiko olla jopa niin, että Helsinki-Vantaa oli myös iskukohteena, mutta eräät Suomen kansallisestakin turvallisuudesta vastaavat tahot onnistuivat estämään sen.  Emme voi sitä tietää, mutta joka tapauksessa koko Helsinki-Vantaan lentoaseman viime maanantainen matkalaukku kaaos tehostettuine turvatarkastuksine ei voinut missään tapauksessa johtua vain jostain sähköisestä häiriöstä, ettei matkalaukkuhihnat liikkuneet sähköhäiriön vuoksi.

Jos ylipäänsä ajatellaan Helsinki-Vantaan lentoasemaa mahdollisena valtionterrorismin iskukohteena, niin se olisi Naton maanalaisille armeijoille mitä suurin lottovoitto, jos sillä onnistuttaisiin horjuttamaan Suomen sisäistä turvallisuutta. Koska sen nojalla Nato voisi pakottaa Suomen lopulta liittymään Natoon.


Suomen entinen pääministeri Alexander Stubb oli muutama vuosi sitten pohtinut Twitterissä, kuinka Suomalainen matkustajakone saattaisi lähivuosina joutua terrori-iskun kohteeksi. 

CIA:lla kun on huhujen mukaan ollut viime vuosina tavoitteena saada tuo suunnitelma toteutettua, muttei vielä tähän mennessä yhtään suomalaista matkustajakonetta ole onnistuttu pudottamaan pommilla. Mutta sen sijaan Venäläinen ja Malesialaisia koneita on pudotettu jo kaksi viimeisen 3 vuoden sisällä ja kaikki näistä olivat CIA:n sekä Mossadin tiedustelupalveluiden salaisia operaatioita, joista sitten syytettiin mm. ISIS:tä sekä Ukrainan kapinallisia.

Ottaen huomioon siis sen, että Helsinki-Vantaan lentoasemalla alkoi tämän viikon maanantaina erityiset turvatarkastukset jo aamulla, jolloin tämä matkalaukku kaaos ei ollut vielä alkanut. Niin tämä viestii suoraan siitä, että joillain turvallisuuspuolen viranomaisilla oli jotain ennakkotietoa jostain tulevasta. 

Suojelupoliisi (SUPO) tehtävänä kun olisi juuri yrittää estää Brysselin kaltaisten terrori-iskujen toteutumisia. Mossadin agentit kuuluu tässä suhteessa SUPO:n toimittaa lähimmälle lentoasemalle ja valvoa, että nousevat Israeliin meneville lennoille.

Suomen sisäinen turvallisuustilanne kiristyi muutama vuosi sitten, kun Helsingin kaupunki myi kokonaisen kiinteistön hämäräperäiselle sionistiselle juutalaisjärjestölle. Nyt tämä Mariankatu 3 osoitteessa meritullinkasarmissa toimiva ortodoksijuutalainen järjestö saattaa jo vakoilla suomea ja raportoida tietonsa Mossadille ja Mossad edustaa valtionterrorismia. Ex-meppi Esko Seppänen kirjoitti tästä asiasta muutama vuosi sitten blogissaan.

Israelin tiedustelupalvelu Mossad on sekaantunut aiemminkin Suomessa toteutettuun valtionterrorismiin, sillä Myyrmannin pommi-isku oli heidän organisoima. Koska Mossad oli varoittanut Suomessa toimivia poliittisesti korkea-arvoisia virkamiehiä, ettei heidän tulisi mennä 11. lokakuuta 2002 Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Myyrmannin kauppakeskukseen. 

Tämä antaa hyvin vahvasti osviittaa siitä, että Mossadilla oli jotain tekemistä tuon Myyrmannin pommi-iskun kanssa, eikä pääepäilty Petri Gerdt välttämättä ollutkaan sen pääsyyllinen. 

Mutta Gerdt oli Mossadin toimesta profiloitu erittäin sopivaksi pääepäillyksi, koska hän osasi rakentaa jonkinlaisia sirpalepommeja ja oli ns. kotikemisti.


Lähteethttp://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/laukkukaaos-helsinki-vantaalla-satoja-laukkuja-lattialla-eivat-valttamatta-ehdi-lennoille/5800292

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/26731-kohudosentti-stubb-on-cia-asiamies 

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/seppanen%20Chabad%20mossad-29813