http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2016

Suomen turvallisuuskomitea on uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle


Vaihtoehtomediasivusto Vastavalkea julkaisi äsken artikkelin, jossa Mikko Elo oli ottanut kantaa Suomen turvallisuuskomitean toimintaan. Tämä vuonna 2013 helmikuussa  toimintansa aloittanut Suomen Turvallisuuskomitea on selvästi päättänyt koko Suomen ulkopolitiikasta viimeiset vuodet.

Turvallisuuskomitea avustaa valtioneuvostoa ja ministeriöitä laajoissa kokonaisturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Näihin kuuluu olennaisena osana Suomalaisten toisinajattelijoiden seuranta sekä poliittinen vainonta. 

Turvallisuuskomitea kokoontuu kerran kuukaudessa salaisesti. Näissä salaisissa kokoontumisissa komitealle luovutettaan mm. SUPO:n tekemiä raportteja tämän maan sisällä seurattavista toisinajattelijoista. 


Valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila on itse jo tuonut ilmi sen, miten turvallisuukomitea keskittyy kokoontumisissaan ruotimaan Suomen toisinajattelijoiden tekemisiä. Mantila totesi, että kuinka Nato-kriittiset sosiaalisen median kirjoittajat otetaan tosissaan myös valtionhallinnossa. Valtioneuvoston kanslian ja eri ministeriöiden asiantuntijoista koottu yhteysryhmä vaihtaa järjestelmällisesti tietoja keskenään.KyberturvallisuustrategiaTurvallisuuskomitea on ottanut suureksi projektikseen, että Suomesta tulisi maailman johtavin kyberturvallisuuden edelläkävijä.Kyseinen kyberturvallisuusstrategian taustamuistio löytyy turvallisuuskomitean nettisivuilta pdf-muodossa. Vaikka se onkin suhteellisen täynnä perus poliittista jargonia, josta tavallisen pulliaisen ei ole tarkoituskaan päästä jyvälle, että mihin tällä oikein aiotaan mennä. Niin kaiken tämän takana vaikuttaa mm. CIA:n ja Yhdysvaltain hallinnon painostus saada Suomen sananvapaus ja internet oikeudet poljettua alas.Kyberturvallisuudella ei olla missään vaiheessa tarkoitettu mitään muuta, kuin vain poliittisesti valveutuneiden kansalaisten äänenkäytön tukkimista ja poliittista nettisensuuria.Suomen turvallisuuskomitea on ollut viime vuosina monien kohuttujen poliittisten päätösten takana. Esimerkiksi Naton isäntämaasopimus solmittiin täysin eduskunnan selän takana ja se oli suora valtionpetoksen täyttävä rikos, josta pitäisi järjestää esitutkinta.  Sotilaallinen yhteistyö Ruotsin kanssa, sekä Suomen Nato-kumppanuus ja Suomen itsenäisen puolustuksen sekä armeijan alasajo ovat myös Suomen turvallisuukomitean kähmintöjä.Turvallisuuskomitea ajaa vain korruptoituneen eliitin turvallisuutta, koska he kokevat olevansa vaarassa ja pelkäävät menettävänsä vallan. Kyberturvallisuusstrategia projekti on myös vain poliittisen eliitin turvallisuutta ajava poliittinen hanke, jonka tarkoituksena on vain kiristää Suomen internet verkkojen sananvapautta ja kuten näimme, niin Iltalehden avoimen keskustelufoorumin poistaminen oli jo täysi todiste siitä, että hanke etenee täyttä häkää. Vihapuhe ei siihen ollut syynä, vaan pelkästään tämä Suomen korruptoituneen eliitin pelko internetin sananvapaudesta.
Lähteet: http://vastavalkea.fi/2016/03/13/paattaako-suomen-turvallisuuskomitea-ulkopolitiikasta/

http://turvallisuuskomitea.fi/index.php/files/18/muut%20julkaisut/10/Suomen%20kyberturvallisuusstrategia%20ja%20taustamuistio.pdf

http://www.turvallisuuskomitea.fi/index.php/fi/