http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 05, 2016

Ruotsiin matkalla ollut aselasti on takavarikoituSloveniassa tullin tarkastusasemalla pysäytettiin auto, jonka oli määrä mennä Ruotsiin. Autosta löytyi 59 käsikranaattia ja viisi konekivääriä sekä ammuksia ja lippaita. Aseet oli kätketty eripuolille ajoneuvoa.

Pääepäily on 32 vuotias Serbialainen, joka pidätettiin yhdessä 25 vuotiaan Ruotsalaisen sekä 17 vuotiaan Turkin-Suomalaisen miehen kanssa.

Miehiä syytetään torkeästä varkaudesta ja automaattiaseiden hallussapidosta. 25 vuotiasta syytetään myös vakavasta huumausainerikoksesta.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Yhdysvaltalainen vaihtoehtomedia Breitbart News. Kun taas täällä tämä meidän kasaarijuutalaisten äärisionistien kontrollissa oleva media ei ole kertonut tapauksesta mitään. 
Ruotsin aselastin motiivi ? 

Mitä lastilla olisi ollut Ruotsissa tarkoitus tehdä, muuta kuin saada nuo raskaat aseet joidenkin muslimiperäisten radikaalien käsiin. On vain ajan kysymys, jolloin Suomeen tulee samankaltainen aselasti ja jos sitä ei onnistuta tullissa takavarikoimaan, niin saattaa syntyä lopulta rumaa jälkeä.Iltalehti, Iltasanoma sekä Helsingin-Sanomat ja YLE ovat kaikki poliittisesti Sionistista agendaa noudattavia medioita. He eivät mm. saa kirjoittaa Israelista koskaan mitään negatiivista, kuten myöskään Juutalaisista, koska se taas suututtaisi heidän kasaarijuutalaisia omistajiaan. 

MV-lehti ei ole Sionistinen media ja se on jo syrjäyttänyt tiedonvälityksessä kaikki nämä ennen sosiaalisen median aikakautta monopolisoineet päämediat. Joten syystäkös nyt Sionistimediat ovat hädissään, että heiltä lähtivät lukijat ja heidän propagandaansa ei enää luoteta. Joten he tästä syystä aikovat lopuksi ampua itseään jalkaan ja julistivat avoimen informaatiosodan mm. MV-lehti sivustoa vastaan, joka onnistui kaatamaan nämä propagandamediat miltei nollabudjetilla. 

Neokonservatiivitahoja on aina rivonnut se, etteivät he ole onnistuneet saamaan internetissä vallitsevaa sananvapautta kuriin. Tästä Facebookin omistajien sisällä käydään oikeasti ne kaikista värikkäimmät ja ristiriitaisimmat keskustelut kulisseissa, että miten Facebook onnistuisi tukkimaan toisinajattelijoiden suut palvelussaan.  Tieto kun on valtaa ja sen nämä neokonservatiivit ovat aina tienneet, mistä johtuu se että nämä kasaarijuutalaiset pyörittävät vain kuutta mediakorporaatiota, jonka propagandan alle koko maailman tiedonvälitys tulisi heidän mukaansa perustua ja nämä mediakeisarit eivät siedä kilpailijoita.


Aivan kuten aikanaan 1800-luvun lopulla US Standard Oil yhtiön omaksi monopoliksi nostanut John D. Rockefeller sai rakennettua tuosta USA:n maaperälle perustamastaan öljy-yhtiöstä itselleen 90 % koko maailman öljyvaroja hallinneen monopolin.

John D. Rockefeller sai sitten selville, että kuinka autoteollisuuteen oli tulossa lisää autoja, joissa oli alkoholiperäistä polttoainetta. No tämäpä nähtiin Rockefellerien öljyimperiumille niin suurena uhkana, että alkholin kieltolaki itseasiassa sai alkunsa vain sen takia, että Rockefellerien öljymonopoli pelkäsi öljymonopolinsa menettämistä, jos alkoholipohjaiset polttoaineet olisivat päässeet markkinoille. 

Rockefellerit saivat lopulta manipuloitua USA:n viranomaiset kieltämään autoissa alkoholiperäisen polttoaineen mm. kieltolakia edeltävällä painostuskampanjalla.

Media ala kokee tällä hetkellä samankaltaista murrosta, jossa vanhan paperilehden on syrjäyttänyt sosiaalisen median sovellukset. Mutta mediakorporaatioiden takana oleva omistaja taho on kauhuissaan, koska heidän propagandansa ei enää myy vanhaan malliin internetissä. Maksumuurit ovat lopulta koituneet suurten sanomalehtien kuten New York Timesin kohtaloksi. 


Miksi sitten MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila huutelee nyt toimittajien tekemällä vetoomuksella, kuinka kyse ei ole kansalaiskeskustelun vaijentamisesta.

Vaikka mediakorporaatioiden korruptoitunut vastapuoli on koko ajan yrittänyt uskotella, että vaihtoehtomediat suoltavat väärää tietoa, niin nämä korruptoituneen median edustajat eivät ole missään vaiheessa olleet halukkaita näyttämään näille väitteilleen yhtään argumentteja. Näitä väittelyargumentteja kun heillä ei ole ja kaikki tämän informaatiosodan taustalla vaikuttava salattu totuus on USA:n hallinnon ja CIA:n sekä Pentagonin informaatiosotakoneiston tappioaalto.  

Pentagon suoltaa vuosittain useita miljardeja maailmanlaajuiseen informaatiosotaan ja CIA:n rahoilla voidellaan myös Eurooppalaisten mediatalojen toimittajia. Suomessa työskentelevistä toimittajista n. yli 50 ovat CIA:n lahjomia politrukkeja. Heitä lahjotaan vain sen takia, että sionististen mediakorporaatioiden eliitti saisi haluamansa propagandan läpi. 

Euroopassa tämä lahjonta on tällä hetkellä hyvin vahvasti Suomen ja Ruotsin osalta Nato myönteistä ja Venäjä vihaa käsittävää uutisointia, josta ei ole yhdenkään median varaa lipsua. Sillä kaiken tämän Venäjäviha uutisoinnin takana pyörii USA:n armeijan ja Naton hyökkäyssota Venäjälle, joka on saatava julkisesti näyttämään oikeutetulta. Miksi Venäjästä CIA lahjoo myös Suomalaisia toimittajia sekä Suomen ulkopoliittisen instituutin johtoa kirjoittamaan yhä agressiivisemmin Venäjästä ja Venäjän uhasta. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on myös hyvin paljon arpaa näiden Ruotsiin tulleiden aseiden salakuljetuksien kanssa, koska ne miltei varmasti liittyvät ISIS terrorismin tukemiseen Skandinaviassa. CIA:n tarkoitus olisi saada Ruotsissa ja myös Suomessa ISIS terrori-iskujen valmisteluun resursseja, joihin kuuluu olennaisena osana aseiden salakuljetus.  

Mikäli Ruotsissa tai Suomessa onnistuttaisiin toteuttamaan ISIS false-flag isku, niin sillä CIA ja USA:n hallinto toivoisi rampauttamaan Suomen tai Ruotsin sisäisen puolustuskyvyn sille tasolle, että maa olisi pakko liittää lopulta Natoon.

Ruotissa ja Suomessa on tälläkin hetkellä huhujen mukaan lähi-idästä tänne solutettuja nukkuvia terroristisoluja. He ovat tänne kuljetettu lähinnä George Soroksen Hedgerahaston dollareilla. Siitä myös johtuu se, että miksi nämä sotarikolliset pitävät täällä Suomessa vastaanottokeskuksissa asuessaan myös useiden tuhansien dollarien setelitukkuja mukanaan. Tällaisilleko sotarikollisille Suomen pitäisi vielä maksaa majoituksesta ja täydestä ylläpidosta ?