http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Brysselin lentoaseman pommi-iskun CCTV kuva on Moskovalaiselta lentoasemalta 2011


Mediassa näytetty kuvanauha, jonka väitetään olevan kuvaa Brysselin lentoasemalla eilen tapahtuneesta pommi-iskusta, on peräisin Domodedovon lentoasemalta, Venäjältä vuonna 2011. 

Kyseisellä Moskovan kansainvälisellä Domodedovon lentoasemalla tapahtui itsemurha pommi-isku vuonna 2011

Tuolloin tsetseeniterroristijohtaja Doku Umarov otti vastuun noista iskuista ja hänen viestinsä julkaistiin suomalaisen Mikael Storsjön ylläpitämän Kavkaz Center sivuston kautta. Mikä on sitten saanut läntisen valemedian (virallinen valtamedia) näyttämään väärää kuvaa Brysselin lentoaseman pommi-iskuista ? 

Viime syksynähän Yhdysvaltalainen CBS news raportoi Oregonin ampumavälikohtauksesta Sandy Hookin kouluammuskeluissa kuvatulla uutisnauhalla

Brysselin lentoaseman pommi-isku näyttäisi selvästi olevan sellainen, että siitä ei kyseisen iskun alkuperäiset tilaajat sekä rahoittajat halua pääsevän mitään näkyvää todistusmateriaalia julkisuuteen.

Varsinkin kyseisen räjähteen ja pommin tutkintaan liittyvät asiat on oikein erityisesti ohjeistettu, kuinka median tulee vaieta koko räjähteisiin liittyvästä tutkinnasta. Koska kyseiset pommit ja niiden sytyttimet olivat sotilasräjähdettä. Se veisi pohjan kokonaan siltä iltasadulta, jota media tulee meille kohta syöttämään siitä, kuinka nämä pommit rakensi joku jihadistikaksikko.


Psyop operaatio toteutetaan kuin teatteriesitys

Yksi toinen asia jää kanssa hyvin usein monilta uutistenlukijoilta pimentoon.

Psyop (eng. psychological operation) on armeijan ja tiedustelupalveluiden suorittama psykologinen operaatio, jonka toteutetaan kuin teatteriesitys.

Tämä siis tarkoittaa, että kaikki tämä Brysselin, kuin viime marraskuussa Pariisin terrori-iskuihin liittyvien epäiltyjen jahtaaminen oli jaksotettu kuin teatteriesitys.

Aivan siinä missä teatteriesityksessä on väliaika, niin aivan samalla tavalla tässäkin Brysselin pommi-iskuissa on jo nyt jaksotettu ne päivät, jolloin tapahtuu seuraava kohtaus "piiritystilanne Molenbeekin lähiössä".

Kuten huomasimme Pariisin iskuissa, että pääepäiltyn syyllisen lavastettu kiinniotto toteutettiin vasta viime viikolla. Niin tämäkään ei ollut sattumaa, vaan tuo oli alusta saakka suunniteltu. Salah Abdeslam oli kaiken tämän ajan CIA/Mossadin peitetoiminnassa mukana oleva kaksoisagentti.Lontoon 7/7 terrori-iskujen aivoiksi nimetty pääepäilty Haroon Ashid Aswat toimi taas Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi6:n kaksoisagenttina.

Läntiset tiedustelupalvelut eivät koskaan jätä tämänkaltaisia ja näin suuria false-flag iskuoperaatioita puolitiehen. Nämä ennalta nimetyt pääepäillyt ovat vain mediassa syyllisinä esiteltyjä syntipukkeja, joita todellisuudessa suojellaan näiden läntisten tiedustelupalveluiden taholta.

Kyse on siis lopulta vain pelkästä teatterista, vaikka näissä terrori ja pommi-iskuissa syntyy kyllä oikeita siviiliuhreja, joka taas on Illuminatin rikollisen eliitin okkultistisia ihmisuhrimenoja.

Kaiken tämän sijasta, että kiinnittäisimme huomion näihin tiedustelupalveluiden kaksoisagenttien jahtaukseen. Koko läntisen median tulisi kiinnittää huomio siihen, että mistä nämä Brysselin iskut rahoitettiin. Niin silloin pääsisimme jäljille niiden tilaajista ja jäljet johtaisivat aika varmasti Wall Streetillä toimiviin rikollisiin sijoituspankkeihin, joiden osake-enemmistö on Rothschildien ja Rockefellerien pankkisukujen käsissä. Mutta myös Saudi-Arabia on huhujen mukaan rahoittanut lukuisia läntisiäkin valtionterrori-iskuja 9/11 terrori-iskujen lisäksi


Lähde: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/brussels-explosions-video-purporting-to-show-zaventem-airport-blast-was-shot-in-2011-a6945501.html