http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 29, 2016

TNS Gallup väärensi Väyrysen EU aloitteen kyselyn


Paavo Väyrysen EU aloite, jolla ajetaan Suomessa kansanäänestystä EU:sta eroamiseksi on saanut Suomen korruptoituneen eliitin hiiltymään niin paljon, että he laittoivat lopulta TNS Gallupin asialle. 

Sitten syntyi lopulta tämä 1000 ihmisen väärennetty gallup, jonka mukaan enemmistö Suomalaisista on suopeita EU:lle. 


Suomen korruptoitunut eliitti pelkää tätä tulevaa euroeroa niin paljon, että se suututtaisi nämä illujen rahamiehet. Jolloin lopulta täällä saattaisi pahimmillaan olla Sorosin yksityiset armeijat kaappaamassa vallan, jos Suomi eroaisi EU:sta. 

Islannissa tuo kansan tekemä vallankaappaus onnistui, koska siellä ei ole armeijaa. 

Tämä totaalinen vallanvaihto on itseasiassa jo käynnissä tällä hetkellä, mutta se käydään kaikilla sektoreilla. Valtionkirkko on nyt hajoamassa ja sen tilalle syntyy aivan uusi järjestelmä. 

Mutta samoin myös maailman talousjärjestelmä on tuhoutumassa ja tilalle tuodaan uusi kryptovaluuttaan perustuva talousjärjestelmä. 

Tässä maailmantalouden mullistuksessa illuminatin kerho on erittäin huolissaan siitä, että pääsevätkö he hallitsemaan tuota tulevaa yhteistä maailmanvaluuttaa. Sillä jos heitä ei päästetäkään tuolle pyramidin korkeimmalle paikalle, niin siinä tapauksessa koko heidän salainen ja piilotettu maailmanvalta murenee kokonaan heidän käsiinsä. 

Rahajärjestelmää hallitsee nyt ahneus, mutta tuota tulevaa uuden ajan rahajärjestelmää ei tule enää ahneus ohjaamaan. 
EU:n tulevaisuus kortilla


Euroopan unionin tulevaisuus on ollut pitkään kortilla ja illut ovat suunnitelleet, että lopulta Euroopan maat viedään yhteiseen liittovaltioon, joka tulisi tarkoittamaan sitä, että lopulta olisi vain yhteinen EU:n valtionvarainministeriö.

Tämä tulisi toteutuessaan olemaan fasistinen järjestelmä, jossa eliitti tulisi viemään myös valtioiden aiemmat itsemääräämisoikeudet. 

Mutta tämä suunnitelma on jo itsessään niin älytön, ettei se lopulta toteudu ollenkaan. Koska tarvitaan vain joku itsestään syntyvä kriisi, jota eliitti ei ole synnyttänyt. Tällainen kriisi saattaa vielä kaataa koko Euroopan unionin, joka olisi eliitin painajainen. 

Euroopan keskuspankin takana olevat pankkisuvut kuten Rothschild, pitävät tätä rahanluontikeskusta heille hyvin tärkeänä. Sillä sen avulla he ovat saaneet myös Suomen velkaantumaan niin kovaa vauhtia, että jossain vaiheessa nämä rikolliset alkavat vaatia Suomen luonnonvaroja itselleen. Pohjavedet ovat se suurin n. arviolta yli 800 miljardin arvoinen siivu, jonka menetettyä Suomi on ryöstetty lopullisesti. 

Euroopan unionista ei ole tähänkään mennessä ollut mitään muuta kuin suurta haittaa. Se on ollut taloudellinen rasite, sekä saanut lukuisan määrän aikaan työttömiä. Tuonut samalla ulkomaalaista halpatyövoimaa, jolla on romutettu kilpailu eri aloilla.


Islannin pankkivallankumouksen alulle pistänyt Jón Gnarr sanoi suoraan tuolloin Islannin vallankumouksen jälkeen, että "Tekin pystytte tähän, jos te vain uskotte siihen". Tästä on todellakin kysymys. 

Tämän EU:n paskapolitiikan aika on tullut nyt tiensä päähän ja Suomen on aika irtaantua siitä kokonaan. Eduskunnasta pitäisi tämän lisäksi heittää jatkossa kaikki narsisti-psykopaatit pihalle, koska sellaiset eivät edusta kuin vain itseään. 

Tämän jo Ruotsin vallan aikoina alistetun Suomen kansan olisi nyt aika herätä sieltä taulutelevisioiden takaa ja nähdä se tosiasia, että olemme EU:n kanssa jo aikamoisessa kusessa. Velkaa on jo enemmän, kuin pystymme maksamaan takaisin ja samalla tänne Sorosin rahoilla tuodaan satojatuhansia pakolaisia. Jonkun ennusteen mukaan näitä pakolaisia tuodaan tänne 2030 vuoteen mennessä jopa miljoonia. Niin näillä pakolaisilla ei ole mitään muuta tarkoitusta, kuin tuhota tämän maan kansallisidentiteetti.


Pakolaisvihakin on myös tämän Illuminati eliitin aikaansaannosta ja he oikein haluavat, että ihmiset lähtevät tuohon tunteella mukaan. Siksi he myös ovat onnistuneet Yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun avustuksella luomaan vielä tällaisen tutun vastakkainasettelun suvakki vs. rasisti. Sitten kun ihmiset lähtevät tappelemaan keskenään, että kuuluuko tänne ottaa pakolaisia, niin George Soros vaan nauraa räkäisesti, kun onnistuu hedge rahastonsa rahoillaan luomaan tällaista massiivista kaaosta. Kyllä poliittisesti vaikutusvaltaiset liskomiehet tämän touhun osaavat.