http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 14, 2016

Tiesitkö että Jokelan koulusurmaajan ex-nettityttöystävällä on kuninkaallinen verilinjaJokelan koulusurmista on jo aikaa useita vuosia, mutta tuolloin mediassa mainittiin, että Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen oli jo ennen surmia tutustunut netissä ulkomaalaiseen Tanskalaiseen tyttöön. Hänelle oli myöhemmin tullut netissä ero tähän nuoreen naiseen, jonka nimi on Alexandra de Scheel.

Internet kun on kummallinen paikka, että jos sieltä osaa etsiä, niin aina lopulta löytää. Tämä kyseinen nainen ei ole mikä tahansa tavallinen pulliainen, vaan hänellä on kuninkaallinen verilinja ja hän kuuluu Tanskalaiseen kuninkaalliseen miljonäärisukuun. 

Hän oli jo Jokelan koulusurmien aikoihin huhujen mukaan leikitellyt myös muidenkin psyykkisesti häiriintyneiden nuorten miesten tunteilla ja saanut myös muitankin miehiä tekemään epätoivoisia tekoja. 

 

Alexandra de Scheel tituuleeraa netissä itseänsä eliittipiireihin kuuluvaksi, joilla on yhteys myös Hollannissa asuviin kuninkaallissukuihin. Hän syntyi 30. maaliskuuta vuonna 1985 New Yorkissa Itävaltalaiseen Reussin kuninkaalliseen perheeseen. 

Lapsena hän kävi yksityistä koulua Manhattanilla. Mutta myöhemmin muutti Gstaad nimiseen kaupunkiin Sveitsissä. Lopulta hän aloitti koulun yhdessä maailman kalleimpiin kuuluvassa yksityiskoulussa Le Roseyn instituutissa. Sieltä hän muutti 17-vuotiaana Lontooseen. 


Tämä kyseinen huippuluokan yksityiskoulun Le Roseyn logosta jo tulee heti mieleen erään maailman rikkaimman Rothschild pankkisuvun tunnus ja itseasiassa tämä Rothschild yhteys on olemassa kyseisen yksityiskoulun historiassa, koska Rothschild suvun jäsenet ovat kaikki Le Roseyn instituutin käyneitä.   


Kyseinen yksityiskoulu kustantaa vuodessa 140 000 dollaria vuodessa, joten kysymys ei ole ihan mistä tahansa koulusta.

Le Rosey on vielä ns. kuninkaallisten koulu, ettei sinne pääse edes rahalla. Näin itsensä muita ylemmäksi ylentänyt eliitti voi pitää huolen, ettei heidän lapsiensa tarvitse olla koulunpenkillä muiden valkoisen roskasakin kanssa.Alexandra de Scheelin Twitter tilistäkin käy ilmi, että New York, Lontoon, Gstaadin sekä Scottdalin kaupunkien yhteydet ovat mainittuja. Joten ei kenellekään jää epäselväksi, että hän kuuluu ns. parempaan väkeen. 

Kuka oli Pekka-Eric Auvisen ohjelmoija ? Nyt kun mennään siihen ydinkysymykseen, että oliko Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvisella ohjelmoija, eli händleri (Eng. The Handler).

Händleri on se henkilö, joka onnistuu suggestoimaan ihmisiä ja tiettyjä henkilöitä toimimaan hypnoottisessa transsissa. Näin CIA onnistui aikanaan 50-luvulla luomaan ns. Mantsurian Kandidaatin, eli eliittitappajan. Jolla murhaaja saatiin toimimaan transsissa, ettei hän itse muista surmateosta mitään ja tällä saatiin suojeltua koko itse MK ULTRA ohjelma, ilman ettei sen uhrit tiedä olevansa kyseisessä salaisessa ohjelmassa mukana.

Jokelan ja Kauhajoen koulusurmilla on vielä yksi hyytävä yhteys. Sillä sekä Jokelan, että Kauhajoen surmaajat ostivat molemmat aseensa samasta Tuusulalaisesta aseliikkeestä.
Satun itse tuntemaan yhden henkilön, joka oli Jokelan koulusurmaajan nettituttu. Eli tunsi hänet netissä muuten ja kävi hänen kanssaan Messenger chat keskusteluja. Tämä tuttava kertoi minulle, kuinka Auvinen oli hieman ennen Jokelan surmia kertonut tälle tuttavalleen, että oli kuulemma kuullut ääniä päässään, jotka tulivat jumalalta.

Hän ei sen selvemmin kuitenkaan kertonut, että mitä nämä äänet hänelle kertoivat. Sillä kyseessä saattoi hyvin olla tuo ohjelmointi signaali, jossa hänen päähänsä ja tajuntaansa lähetettiin noita signaaleja/ääniä, jotka kehoittivat häntä menemään kouluun ja tappamaan muita opiskelijoita. Näin sitten lopulta saatiin tämä henkilö uskomaan, että nuo viestit tulivat vaikka jumalalta jne.

Itse asiassa useat tiettyjen psyykelääkkeiden käyttäjät ovat kertoneet myös kuulleensa juuri tuonkaltaisia viestejä, joissa heitä on kehoitettu tappamaan. Jopa eräiden SSRI-lääkkeiden valmistajat ovat vielä laittaneet lääkealan ammattilaisia kyselemään, että ovatko he mahdollisesti kuulleet tällaisia viestejä.

Mielenhallinta teknologia on siis jo niin pitkällä, että enää ei välttämättä tarvita 50 ja 60-luvulla käytettyjä händlereitä, jotka saivat uhrin transsimaiseen hypnoosiin, jolloin uhrin alitajuntaan ohjelmoitiin esimerkiksi tappokäskyt, jotka toimisivat tietystä signaalista tai triggeri-sanasta.Ottamatta nyt kuitenkaan siihen sen enempää kantaa, että onko tämä kuninkaallinen prinsessa kuinka paljon syypää Jokelan koulusurmiin, niin epäilemättä sillä oli tekemistä siinä, että Pekka-Eric Auvinen ei ollut enää entisensä. Sen jälkeen, kun tämä Tanskalaisprinsessa hänet netissä ns. jätti.

Auvinen kun oli sosiaalisesti hyvin eristäytynyt, eikä hänellä koulussa tai sen ulkopuolella juuri ollut yhtään ystäviä. Joten hän loi sen vuoksi internettiin miltei koko sosiaalisuutensa ja nämä hänen internetissä ylläpitämät sosiaaliset kontaktit olivat hänelle kaikki kaikessa.

Scheelin toiminta taas vaikuttaa siltä, että mikäli hän ei ole nartistipsykopaatti, niin siinä tapauksessa tällä mieleltään horjuvien miesten tunteilla leikkiminen netissä voi jopa olla ihan CIA:n kautta organisoitua toimintaa. Mistä sitä tietää, vaikka tämä maailman kallein yksityiskoulu Le Rosey toimisi MK ULTRA projektin alihankkijana. Että heidän kuninkaallisista opiskelijoista koulutettaisiin mm. MK Monarch projektiin värvättyjä henkilöitä.

Ainakin suomalaislapsia joutui jo vuonna 1958 ja 1960 Norjassa järjestetyllä kesäleirillä CIA:n MK ULTRA kokeeseen mukaan. Lapsien ruokaan ja juomaan pudotettiin tutkimuskemikaaleja (LSD).  SUPO yritti puuttua jo tuolloin asiaan, mutta USA:n hallinto kuitenkin antoi projektien edetä.

Että jos tämänkin juttu tuli julki vasta vuonna 2013, niin voimme vain kuvitella, että mitä tässä on oikein tapahtunut. Tiedä vaikka CIA tekisi edellään Suomessakin järjestetyillä kesäleireillä samanlaisia tutkimuskemikaalikokeita.

Itselläni olisi heti yksi aika tulenarka juttu kerrottavani, kun osallistuin itse 1998-2005 vuosina eräille Suomalaisille kesäleireille.

Niin vasta nyt tuon 2013 vuonna Suomalaisessa iltapäivälehdessä julkaistun artikkelin luettuani muistin, kuinka aina noiden leirien aikana erityisesti emootionaaliset tunteet moninkertaistuivat. Suorastaan kymmenenkertaistuivat aina noiden leirien aikana ja tämänkaltaista tajunnantilaa ei voi kyllä mitenkään saavuttaa ilman, etteikö siihen saattaisi liittyä jotain muitakin juttuja. Oliko siis meille kesäleiriläisille juotettu ja syötetty jotain CIA:n salaista tutkimuskemikaalia ja samalla joku sieltä värvätty soluttautuja sitten kirjasi leiriläisten kognitiivisen hahmotuksen ja emotionaalisuuden lisääntymisen ja teki niistä tilatut raportit.

Kaikki nämä CIA:n salaiset MK ULTRA kokeet ovat olleet salaisia, eikä niistä ole koskaan yksikään niihin osallistunut virkamies puhua mitään julkisuuteen. Suomen suojelupoliisi SUPO on tiennyt aina näistä Suomessa järjestetyistä MK ULTRA kokeista, muttei ole voinut niistä kertoa, koska ne on julistettu salaisiksi mm. 60-vuodeksi.

Kesäleirienkään vetäjät eivät voi tietää, että siellä onkin keittiömestarien joukossa yksi tutkimuskemikaalien annostelija.

CIA:ssa ollaan aina oltu näissä kokeissa hyvin kiinnostuneita siitä, että miten tietyt heidän tutkimuskemikaalit saavat suuressa joukossa aikaan eräänlaisia joukkohurmoksen tunteita. Jos itse muistan noita tunnetiloja, joita tunsin noiden kesäleirien aikana, niin ne olivat hyvin voimakkaita yhteenkuuluvuuden tunteita.

Sellainen tietynlainen rakastan kaikkia tunnetila, joita ei koskaan aiemmin esiintynyt missään mualla, kuin vain näillä leireillä.  Tämän kyseisen leirin henkilökunta on jopa nimittänyt itse sisäpiirissä tätä kyseistä kesäleiriä sanoilla Love Camp, että se kertoo jo jotain.