http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 21, 2016

David Icke oli aikaansa edellä jo vuonna 1994Seuraava katkelma on David Icken kirjasta Robottien vallankumous (The Robots' Rebellion), joka on julkaistu vuonna 1994.

”Heidän päämääränään on luoda maailmanhallitus minkä alla on jokainen manner maapallolla. Se säätelee kaikkien kansojen ulkopolitiikkaa ja johtaa maapallon armeijaa, yhtä keskuspankkia koko maailmalle.Euroopassa on nyt vahvoja voimia liikkeellä saadakseen aikaan yhden ainoan valuutan, euron, ja yhteisen keskuspankin koko Euroopalle. Niitä siihen sisältyviä osasia pidetään vielä erillään, mutta kun se aika on käsillä, liitetään ne yhteen.


Huomatkaa myös se että ne poliitikot jotka vastustavat maansa itsemääräämisoikeuden menetystä, yhtäkkiä saatetaan tarkoituksellisesti huonoon valoon ja poistetaan vallankahvasta.
Veljeskunta joka työskentelee taustalla olevalle pienelle ryhmälle, tekee kaikkensa saadakseen aikaan konflikteja kaikilla tasoilla kaikkialla maapallolla. Samaan aikaan kaivetaan maata talouden alta jotta saataisiin hävitettyä sekin pieni luottamus mikä kansalaisilla vielä sattuu poliitikkojaan ja hallituksiaan kohtaan olemaan jäljellä.


Veljeskunta on pitänyt huolen siitä että kyvyttömät henkilöt joilta puuttuu järkevä ajattelu ja kyky päätellä mitä tulevaisuus tuo heidän toimillaan tullessaan – marionetit – ovat päässeet politiikan huipulle. Siten veljeskunnalle on helpompi ulkopuolisten ”neuvonantajien” avulla manipuloida päättäjiä, joiden tehtäviinsä soveltumattomuus vähentää lisää kansan luottamusta politiikkaan ja poliitikoihin.Vähentämällä työpaikkoja saadaan kansalaiset rippuvaisiksi avustuksista, kun samaan aikaan hävitetään kaikki mahdollisuudet muunlaiseen elämisen tyyliin, esimerkiksi omavaraistalouteen mikä ei olisi yhtä riippuvainen luotavasta uudesta systeemistä. Nyt käytetään sitä ihmisten riippuvaisuutta ja omintakeettomuutta aiempaa vahvempaan manipulointiin. Kun vähennetään maksuja tarvitseville sosiaalisista tulonsiirroista, niin pakotetaan ihmiset työskentelemään valtiolle ja kunnalle työttömyyskorvauksilla ja vastaavilla summilla.Se mikä halutaan saavuttaa on katkeroitunut alaluokka jotta saataisiin aikaan sisällissota rikkaiden ja köyhien välille. Halutaan myös katkaista ihmisten henkinen jaksaminen niin perusteellisesti että he liian uupuneina eivät jaksa vastustaa uutta maailmanjärjestystä vaan peräti toivottavat sen pelastajana tervetulleeksi.

Kun on päästy niin pitkälle että talous on kaatunut, sota ja sairaudet riehuvat ja maailma on sekasorron vallassa, silloin veljeskunta astuu esiin ja lupaa palauttaa kaiken oikeudenmukaiseen hyvään järjestykseen. Sitä he eivät tule kertomaan että ovat itse tarkoituksella aiheuttaneet kaiken. He tulevat syyttämään poliitikkoja joita ovat itse ohjailleet ja systeemiä jonka ovat itse luoneet. Ihmisten psyykeä pommitetaan jatkuvilla tulevaisuuden kauhukuvilla mediassa ja sen tarkoituksena on puuduttaa tietoisuus ja saada ihmiskunta uskomaan että he ovat täysin ilman valtaa ja mahdollisuuksia niin valtavan suurten ongelmien edessä.

On korkea aika poliitikoilla ja valitsijoilla jotka haluavat todellista vapautta ja rauhaa, lopettaa keskinäinen nahiseminen turhista mielipide-eroavuuksista jotka veljeskunta on heihin iskostanut. Koko vuosisadan ajan on ollut vallalla poliittinen kamppailu oikeiston, vasemmiston ja keskustan välillä, vaikka koko ajan on sama veljeskunta vedellyt naruista jokaiselle noista ryhmistä! Herätkää! Puolueita, ammattiliittoja, poliittisia ja poliittisesti sitoutumattomia ryhmiä käytetään hyväksi uuden maailmanjärjestyksen luomiseen. 

Palkkoja on nostettu mutta samalla ostovoimaa vähennetty hinnoittelun ja verotuksen avulla.

Useimmat journalistit tyytyvät istumaan älykkäiden vankilassa (vaikka kunniallisia poikkeuksiakin on) ja useimmat heistä ymmärtämättä että näin on. He uskovat näkevänsä selkeästi maailman tapahtumat, mutta jos he avaisivat silmänsä niin huomaisivat olevansa pelkkiä kirjoitusapulaisia manipuloijille. Se mitä he tutkivat, on joko jotain pientä yhdentekevää yksityiskohtaa tai sitä mikä ajaa veljeskunnan päämäärää. Siihen mitä suuren yleisön tarvitsisi tietää, he eivät koske tikullakaan.

John Swainton, entinen New York Timesin toimituspäällikkö sanoi puheessaan kustantajaklubilla 1953:

”Ei ole olemassa mitään sellaista kuin sananvapaus lehdistölle. Sekä te että minä tiedämme sen. Yksikään teistä ei uskaltaisi kirjoittaa sellaista mitä rehellisesti asioista ajattelette. Journalistin työ on hävittää totuutta, valehdella hetkeäkään epäröimättä, väärentää, mustamaalata, langeta polvilleen mammonan edessä ja myydä itsensä, maansa ja kansansa jokapäiväisestä leivästään. Me olemme työkaluja rikkaille miehille jotka pysyttelevät kulissien takana. Olemme sätkynukkeja ja kun he vetävät naruista niin me tanssimme. Meidän kykymme, mahdollisuutemme ja meidän elämämme ovat noiden miesten omaisuutta.”

 

On kyllä aikamoista tekstiä jos tuo on vielä 1993-1994 vuosina kirjoitettu. Jos joku olisi tällaisista asioista puhunut varsinkin julkisesti 90-luvun alkupuolella, niin hänet olisi suurin piirtein naurettu ulos ja itseasiassa David Icke kutsuttiin vuonna 1991 BBC:lle, jossa hänet yritettiin nolata julkisesti ja tuossa jokseenkin onnistuttiin.  

Tämä julkinen henkilön nolaaminen on aika yleisiä eliitin keinoja, joilla he yrittävät vaientaa toisinajattelijat. Tosiaan tuolloin vuonna 1991 ei ollut vielä internettiä, jossa Icke olisi voinut puolustautua median hyökkäyksiä vastaan. Mutta myöhemmin Ickestä tuli maailmankuulu luennoitsija. 

Icke on tälläkin hetkellä Alex Jonesin jälkeen yksiä poliittisesti mustamaalatuimpia henkilöitä tällä alalla mitä on. Siihen toki löytyy syynsä, koska Icke ja Jones ovat onnistuneet avaamaan yli miljoonien ihmisten silmät. Joten syystäkös tämä uutta maailmanjärjestystä ajava eliitti pelkää tämänkaltaista täysin orgaanista herätysliikehdintää, joka vie heiltä otteen ja vallan pois näihin heränneisiin ihmisiin.

Monet ovat ihmetelleet myös sitä, että miksei eliitti ole pystynyt murhaamaan Icken kaltaisia henkilöitä. No asiassa kun on vielä sellainenkin puoli, että kaikki ne totuuden asialla olevat henkilöt, jotka ovat tehneet myös valon ja tietoisuuden evoluution tahon kanssa sopimuksen, sisältää myös täyden kosmisen tuen ja tarvittaessa sieltä puolelta lähetetyt henkivartijat. 

Esimerkiksi Pariisin terrori-iskun aikaan kaksi naista selviytyivät hengissä, koska terroristin ase ei lauennut. Tämä ei ollut sattumaa, vaan nämä naiset sattuivat olemaan tätä valon puolen porukkaa, jota raskaan värähtelyn materian pimeät voimat yrittivät Pariisin iskujen aikaan eliminoida niin paljon kerralla kuin vain pystyivät. Valotyöntekijöitä ei kuitenkaan pystytä eliminoimaan, jos heillä on sopimus valon puolen kanssa voimassa, joka takaa heille myös tarvittaessatäyden kosmisen henkivartijoinnin.

Tämän tietää myös CIA:n sekä eri maiden sotilastiedustelun korkein johto, jolla yltää turvaluokitus taso tämän luokan tietoihin ja he ovat tästä eräiden asioiden kosmisesta puolesta erittäin tuskastuneita.   

Tieto on ollut aina valtaa ja myös Suomessa suojelupoliisi SUPO on pyrkinyt tekemään kaikkensa, ettei salaisia tietoja pääsisi julkisuuteen. Yleensä juuri ne tiedot, jotka eivät ole vielä vuotaneet julkisuuteen, on luokiteltu valtiollista turvallisuutta vaarantaviksi.