http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 25, 2016

Brysselin iskujen jäljet johtavat IsraeliinEräs Kanadalainen tutkiva journalisti, filosofi  ja nettiradionpitäjä Stefan Molyneux on kaivanut tietoja mahdollisista Brysselin pommi-iskujen poliittisista motiiveista.Molyneux kaivoi esille Maelbeekin kaupungin poliisivirkamies vuosi sitten tammikuussa 2015 lehdistölle antamia lausuntoja, jossa "hän oli todennut juutalaisen itse sanana olevan hyvin likainen ja totesi, että jos itse olisi nyt Israelissä, niin hän tekisi juutalaisille Israelilaisille samoin, miten he tekevät Palestiinalaisille, eli tappaisi heistä jokaisen".

Tuosta sitten heti jälkeen päin pormestari Francoise Schepmans kommentoi julkisuudessa, että oli todella suuri shokki, että joku paikallinen poliisivirkamies voisi antaa  jotain tällaista julkisuuteen.

Israelissa varmaan valtionjohto oli iloissaan tästä Brysselissä sijaitsevan kaupunginosan Maelbeekin poliisijohtajan lausunnoista ja varsinkin nämä sionistiset ja poliittisesti vaikutusvaltaiset äärijärjestöt. Yleensä ne ensimmäisenä vetävät maksimaalisesti höyryä puoleensa tämänkaltaisista julkisista kommenteista ja lausunnoista juutalaisia ja Israelia kohtaan.
Joten nyt kun tällä viikolla Brysellin pommi-iskuissa metroon tehty isku tapahtui juuri Maelbeekin kaupunginosan metroasemalla Israelin tiedustelupalvelu Mossadin metroon asentamilla pommeilla. Olivatko ne terveiset Israelista ja oliko ne kosto tuosta paikallisen poliisijohtajan vuodentakaisesta lausunnosta ? 

Stefan Molyneux ylläpitää netissä Freedomain Radio nimistä internet sivua, jossa on mm. podcasteja sekä videoita.

Stefan on opiskellut aikanaan  Yorkin yliopistossa kirjallisuutta, historiaa, taloustiedettä ja filosofiaa, suorittanut McGillin yliopistossa tutkinnon historiasta ja Toronton yliopistossa ylemmän tutkinnon filosofian historiasta.

Lähteet:   https://www.youtube.com/watch?v=jWjN48_Zx3E

https://fi.wikipedia.org/wiki/Stefan_Molyneux