http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 22, 2016

Brysselissä false-flag isku yli 20 kuollutNyt se sitten tapahtui mitä jo viime marraskuussa odotettiin, että läntiset tiedustelupalvelut toteuttivat false-flag iskun Brysselissä. Brysselin lentokentällä räjäytettiin aamulla kaksi pommia ja kolmas räjähti metroasemalla. Kuolonuhreja on tällä hetkellä raportoitu yhteensä jo yli 20, mutta määrän odotetaan nousevan.Klo 10.47 Belgian yleisradio ilmoittaa, että lentoaseman pommi oli itsemurha isku.  

Mielenkiintoista ja vaikka poliisin esitutkintaa ei olla edes vielä tehty, niin paikallinen yleisradio osaa tuon jo ilmoittaa valmiiksi.

Eipä tarvitse olla mikään ennustaja, tietääkseen että mikä terroristijärjestö näistä tod. Mossadin lavastamista false-flag iskuista ilmoitetaan syylliseksi. 


Syylliseksi esitellään seuraavien vuorokausien kuluessa jälleen taas jotkut muslimiveljekset, joista toisen väitetään saaneen koulutusta jossain lähi-idässä ISIS leirillä. Toisella taas on ollut jälleen joku feikki Syyrian passi. 

Yksi muslimi taas esitetään jälleen näiden Brysselin iskujen aivoiksi, jota ei taaskaan saada kiinni Pariisin iskujen tapaan ja tätä muslimia sitten Brysselissä lähtee jahtaamaan useat tuhannet sotilaat. 

Piiritys tullaan sitten muutaman viikon päästä tekemään jossain päin Brysseliä kerrostaloalueelle, jossa tämän henkilön väitetään jälleen räjäyttäneen itsensä. 

Suurin piirtein tähän suuntaan tämä Brysselin ISIS false-flag iskun storyline tulee menemään. 

Pommien sytyttimet olennaisin todiste
 
Tukholman keskustassa muutama vuosi sitten tapahtunut pommi-isku, jonka väitettiin olleen itsemurhaisku, paljastuikin lopulta FBI:n tutkimuksissa Ruotsin valtion pyydettyä heiltä virka-apua. Että tämä pommi ei voinutkaan olla minkään yksittäisen ISIS jihadistin kotikonstein rakentama pommi, koska sytyttimiä oli kolme ja sellaisen pommin rakentamiseen vaaditaan jo hyvin erityistä räjähdeosaamista.

Nämä kyseiset Brysselin lentoasemalla räjäytetyt pommit ovat miltei todennäköisesti kanssa sotilastiedustelun räjähde-ekspertin käsityötä, mutta poliisin esitutkintaan sitä ei kirjata. Vaan yritellään uskotella, että itsensä räjäyttäjät olivat vain joitain parikymppisiä äärijihadisteja, jotka olivat itse rakentaneet kotikonstein muutaman C4-kaltaisen pommin räjähdevyöksi.

Näitä valtionterrori-iskuja organisoiva anglo-amerikkalainen eliitti on aina tiennyt sen, miten he saavat näille false-flag iskuille parhaimman ja mahdollisen joukkopsykoosimaisen pelkoreaktion ja se on juuri tämä, että esitetään aina joku pääterroristi, jota kaikkien pitää pelätä yhdessä. On se sitten vaikka mikä Ahmed Abdul Sallah jne. Niin psykologinen pelkoreaktio on se, mitä tämä anglo-amerikkalainen eliitti näillä läntisiltä tiedustelupalveluilta tilaamillaan terrori-iskuilla hakee. 

Sillä saadan harhautettua massat ja käännettyä massojen huomio pois, kun samalla EU maiden hallinnot alkavat lyödä läpi ihmisoikeuksia vieviä lakeja, kuten verkkotiedustelulakeja, joilla yritetään kiristää internetin sananvapautta näiden valtionterrori-iskujen kustannuksella.

Tämän eliitin tavoitteena on saada vielä EU:lle yhteinen armeija ja se tulee yrittämään tätä temppua juuri näiden lavastettujen ISIS iskujen varjolla. EU maat yritetään ajaa yhteen sillä, että kuinka heitä uhkaisi yhteinen vihollinen. Mutta salattu totuus on se, että mikään ISIS ei ole uhannut ketään tähänkään mennessä. Vaan se suurin uhka on istunut koko ajan rikollisten pankkien takana vaikuttavan korruptoituneen eliitin puolella. Nämä sionisti-miljardöörit janoavat nyt länsimaiden verta ja odottavat suuria tuloksia, kun EU maiden perusoikeuksia ollaan riisumassa näiden valtionterrori-iskujen verukkeella. 
Presidentti Sauli Niinistö tulee vielä muutaman päivän kuluttua pitämään lyhyen tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoo kuinka Suomelta odotetaan sotilaallista apua Brysseliin. 


Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001143067.html  

https://www.rt.com/news/336536-brussels-metro-bombing-maalbek/