http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 18, 2016

Ranskassa ja Belgiassa käynnissä Pariisin terroristin kiinniotto show


Ranskassa on tällä hetkellä käynnissä laaja psyop operaatio, jossa teatterimaisesti näytellään, kuinka viime marraskuun terroristiepäillyt otetaan yksitellen kiinni.

Moni voisi kuvitella, että kuinka Ranskan poliisilla on kestänyt yli 4 kuukautta epäiltyjen jäljittämiseen. Mutta tässä ei missään vaiheessa ole ollut kysymys ajasta, vaan yksinkertaisesti kaikki psykologiset operaatiot (psyop operations) kustantavat ihan miljoonia, joten näitä ei sen vuoksi Ranskassakaan ole varaa ihan joka päivä järjestää.


Kaikki te jotka olette tietoisen mielen avulla pystyneet seuraamaan tätä Pariisin terrori-iskujen psyop operaatiota, niin olette varmasti huomanneet, että eliitin storyline ei ole edelleenkään muuttunut. Aina on vain yksi pääepäilty (syntipukki), josta tehdään terrori-iskujen false-flag operaation pääepäilty ja tämä pääpiru sitten loikkii kuin jänis aina pakoon, sinne minne häntä ollaan poliisien toimesta jäljittämässä

Salah Absalam ei ole mikään erikois nopea kaveri, joka onnistuu vaikka ilmastointikanavasta ryömimään Ranskan erikoisjoukkoja karkuun, vaan hänet esitetään mediassa sellaisena, koska se kuuluu tämän psyop operaation juoneen.

False-flag psyop operaation tarkoituksena on luoda suurelle yleisölle kuva, että kuinka heidän turvallisuuttaan uhkaisivat nämä vaaralliset vapaalla jalalla olevat terroristit, jotka kylvivät kauhua ja tuhoa Pariisissa. Vaikka itse teurastajat olivatkin yksityisten palkka-armeijoiden ammattitappajia, joukossaan muutamia ISIS järjestön kouluttamia jihadisteja.

Tämä Pariisin terrori-iskujen pääepäillyn kiinniotto show on eräänlainen eliitin näyte taitavasti toteutetusta joukkopsykoosista, jossa suuri joukko ihmisiä saadaan manipuloitua pelolla seuraamaan tätä eliitin lavastamaa kiinniottonäytelmää.

Ja nyt juuri saamamme tiedon mukaan pääarkitehti syntipukki on saatu kiinni Belgiassa. Ullatus...

Seurataampa seuraavaksi, että mitä Ranskan hallinnolla on sitten tämän jälkeen sanottavaa, että mitä perusoikeuksia kavennetaan seuraavaksi tämän kiinnioton jälkimainingeissa ?