http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 04, 2016

Ranskalainen tutkiva journalisti pidätettiin, koska paljasti Pariisin iskujen Israel yhteyden


Ranskalainen tutkiva journalisti Hicham Hamza joutui pidätetyksi ja viedyksi poliisiasemalle kuulusteltavaksi seitsemäksi tunniksi. Hamza oli onnistunut saamaan selville sen, kuinka Bataclanin teatterin raaka valokuva, jossa näkyy kuolleita uhreja oli alunperin erään poliittisesti tunnetun äärisionistin liikemiehen ja sijoittajan julkaisema.

Tämä kyseinen valokuva on muutenkin hyvin kiistanalainen ja siitä näkyy, että aivan kuin uhreja olisi siirrelty erikseen valokuvausta varten. 

Seuraavana tilanne Hamzan kertomana: 

Maanantaina 22. helmikuuta menin oma-aloitteisesti poliisikuulusteluihin, jonne sain kutsun Ranskan rikospoliisilta. Olin saanut vain päivää aiemmin viestin puhelinvastaajaani, jossa minua pyydettiin välittömästi soittaa alueelliselle poliisikomentajalle. Asia koski kuulemma minun 15. joulukuuta 2015 kirjoittamaani artikkelia, jossa käsittelin Bataclanin tapahtumia.

Jouduin sitten seitsemäksi tunniksi kuulusteltavaksi Pariisin syyttäjänviraston toimesta. Virkailija sanoi minulle, että minua epäiltäisiin nettiartikkelin levittämisestä, jonka katsottiin haitanneen Pariisin terrori-iskujen esitutkintaa.

No mitä tapahtui sitten seuraavaksi ? 

Minut vietiin selliin odottamaan asianajajaani Isabelle Coutant-Peyreä saapumaan paikalle.

Minut sitten lukittiin kuulustelujen jälkeen vielä viideksi tunniksi selliin ja pidettiin siellä. Lopulta minut seitsemän tunnin jälkeen päästettiin pihalle ja minun annettiin kerätä tavarani ja lähteä ulos. 

Kaikki tämä vain sen vuoksi, koska sain selville jotain sellaista mitä eivät monet muut tuosta Bataclan teatterin massamurhakuvasta. Minulla oli täydet dokumentit siitä olemassa, että tuo valokuvalla oli yhteyksiä Israeliin. Alkuperäinen kyseisen valokuvan julkaissut taho on Yhdysvaltalainen nekonservatiivi Mark Gerson.


Mark Gerson paljastautuu jo pelkästään Wikipedian perusteella yksiksi Project for the New American Centuryn vetäjiksi. Hän on lisäksi Yhdysvaltalainen sijoittaja sekä liikemies ja Gerson Lehrman Group (GLG) sijoituspankin chairman.

Tästä voi jo päätellä sen, että jos ensimmäinen Bataclanin verilöylyn ruumiskuvan ensimmäinen julkaisia oli USA:ssa piileskelevä neokonna, niin taisi olla Pariisin iskujen rahoitus myös GLG:n kautta organisoitu osittain. Yhdysvaltain neokonservatiivit kun juuri ovat tätä murhanhimoista porukkaa, jotka ovat vahvasti sekaantuneet Eurooppalaiseen valtionterrorismiin.