http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Kohudokumentin tekijä: Käteisen poisto lisäisi eriarvoisuutta ja johtaisi massavalvontaanDokumentin Talouden madonluvut ja tietokirjan Bitcoin: The future of money ? tekijä Dominic Frisby varoitti The Guardianissa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan käteisestä rahasta lupumisen olevan huono idea.

Frisby on huolestunut tästä pankki ja finanssieliitin käymästä sodasta käteistä vastaan. Esimerkiksi hän nostaa mm. Euroopan keskuspankki (EKP) ehdotuksen 500 euron setelien poistamisesta.

Koska käteistä rahaa käyttävät usein pienituloiset ihmiset ja aloittelevat yritykset, niin Frisby pitää tämän vuoksi "sotaa" käteistä vastaan "sotana" köyhiä vastaan. Kaiken takana on massavalvontaSyy siihen miksi talous ja valtaeliitti pyrkii hävittämään  kaiken käteisen rahan koko maailmasta johtuu siitä, että he eivät kykene valvomaan ja seuraamaan setelirahan käyttöä. Heidän tarkoituksenaan on luoda täysin digitaalinen rahajärjestelmä, jota he tulisivat valvomaan.

Toki onhan tähänkin mennessä tästä finanssipankkien pyörittämästä nykyisestä rahajärjestelmästä yli 90 % ollut vain pelkkiä numeroita tietokoneen ruuduilla.

 Avoimen lähdekoodin bittiraha on suuri uhka keskus ja finanssipankeille 


Kaiken tämän käteisestä rahan luopumisen takana on rikollisten finanssi ja keskuspankkien yritys saada hallintaan koko maailman rahajärjestelmä ja päästä valvomaan sitä.

Tähän mennessä nykyinen rahajärjestelmä on perustunut yksityisomisteisten keskuspankkien yksityiseen monopoliin, jossa heillä on vain oikeus laskea liikkeelle uutta rahaa. Eli valtiot lainaavat näiltä rikollissuvuilta rahaa ja maksavat heille korkoa valtionlainoistaan. 

Mutta digitaalinen bittiraha, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ei olekaan enää rikollisten finanssi ja keskuspankkien hallinnoima ja monopolisoima järjestelmä. Tämä tulee sitten viemään vallan pois kokonaan näiltä rikollisilta pankkisuvuilta. 

Kaiken tämän takana on tämän korruptoituneen ja rikollisen eliitin pelko siitä, että he tulevat menettämään valtansa koko nykyiseen rahajärjestelmään. 

 
Kuva: Mayer Amschel Rothschild (1773-1855).

Rothschild pankkisuvun edustajana 1800-luvulla toiminut maailman vaikutusvaltaisin talousrikollinen silloin Mayer Amschel Bauer Rothschild sanoi aikanaan näin: "Antakaa minulle valta hallita koko kansallista rahajärjestelmää, niin en enää välitä kuka säätää lait". 

Kysymys ei ole missään vaiheessa ollut näiden talousrikollisten pankkisukujen tarpeesta ryöstää lisää. Ei niillä ole missään vaiheessa ollut rahan tarvetta, kuten joillain ahneilla pankkiryöstäjillä. Vaan koko homma on alusta saakka perustunut näiden psykopaattien sairaaseen tarpeeseen pitää koko maailmaa heidän tyrannimaisessa otteessaan.  He nauttivat muiden alistamisesta ja tässä tapauksessa kyse on valtioiden taloudellisesta alistamisesta.

Sodat ovat terrorismin ohella näille pankkisuvuille mitä suurinta ja kannattavinta liiketoimintaa, koska sodat maksetaan veronmaksajien rahoilla. Sotien kummatkin osapuolet ovat saaneet aina näiltä rikollisilta pankkisuvuilta lainaa myös sotiensa käymiseen, mutta aina sotien hävinnyt osapuoli sitten maksaa korkoineen sotakorvaukset takaisin näille samoille finanssipankeille. Suomen talvisotakin käytiin pääasiassa Rothschildien pankkisuvun lainaamilla rahoilla.

 
Kuva: Carl von Rothschild myönsi Suomelle ensimmäisen pankkilainan vuonna 1867 omista henkilökohtaisista varoistaan, koska muut Euroopassa toimivat pankit eivät luottaneet Suomen takaisinmaksukykyyn. 
 


Suomen ensimmäinen pankkilaina myönnettiin Rothschild pankkisuvun toimesta vuonna 1867, vaikka tuolloin ei uskottu Suomen maksukykyyn, joten silloin tuon lainan myönsi Carl von Rothschild omista henkilökohtaisista varoistaan. 

Suomen pankki lähetti tuolloin vuonna 1867 johtajansa Otto Reinhold Frenckelin lainaamaan Euroopasta rahaa Suomen katovuosien takia.


Jos tämän koko maailman talouden haluaisi saada kuntoon, niin siihen olisi yksinkertainen ja helppo keino. 

Siihen tarvittaisiin vain sellainen pieni pankkiuudistus, joka lakkauttaisi nämä valtioita ryöstävät keskus ja finanssipankit. Tilalle tuotaisiin avoimeen lähdekoodiin perustuva bittiraha, jota yksikään rikollisen pankkisuvun kätyri ei enää pystyisi hallinnoimaan. 

Tämä tarkoittaisi samalla myös Euroopan keskuspankin sekä USA:n keskuspankin lakkauttamista, koska kummatkin näistä pankkilaitoksista ovat näiden rikollisten pankkisukujen hallinnassa.