http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

Salaliittoaiheisesta opinnäytetyöstä kohuSatakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2013 kuvataiteen ohjelmasta valmistunut mies teki lopputyönsä aiheesta "Uusi Maailmanjärjestys". 


Hän käytti hyvin paljon lähteenään tätä blogia, sekä itse allekirjoittaneen 2013-2014 ylläpitämää nettiradio-ohjelmaa.

Nyt Yle sekä Iltalehti on nostanut tästä poliittisen kohun, josta tehtiin ihan valtakunnan uutinen. 


Artikkelista kuitenkin nousee hyvin pysyvästi esille se, että itse allekirjoittanut on edelleen median mustalla listalla, eli Teemu Vehkalan nimeä ei saa mainita edelleenkään edes Ylen, Iltasanomien, Iltalehden tai Helsingin-Sanomien artikkeleissa. 

Mutta myöskään tämän lopputyön tekijää  ei mainittu ollenkaan, joten myös hänkin on selvästi median mustalla listalla.

Lehtijutussa kun mainittiin kaikki muut lähteet, paitsi itse allekirjoittanut, josta tämä tulee ilmi. 

Tässä Ylen alunperin uutisoimassa lehtiartikkelissa nyt Satakunnan ammattikorkeakoulun rehtori paheksuu tätä kyseistä lopputyötä ja kuvailee sitä sanoilla "Olin syvästi järkyttynyt - ei hyväksyttävää".

Jos tällaisesta aiheesta Ammattikorkeakoulun lopputyö kiellettäisiin, niin sehän olisi Suomen kansalaisen sananvapauden rajoittamista, eli poliittista sensuuria. 

Koko tämä kohu selvästi synnytettiin, koska tämä kyseinen lopputyö on edelleen internetissä kaikkien nähtävillä ja luettavissa. Yle sekä Iltalehti ei uskaltanut edes laittaa linkkiä tähän itse lopputyöhön, koska muuten he olisivat saattaneet lukijoitaan länsivalloille ikävän totuuden ääreen.Miksi olen mustalla listalla

Olen jo useita vuosia tiennyt sen, että olen median mustalla listalla. Tämä siis tarkoittaa vain näitä ns. sanomalehtiä, koska minut on kutsuttu kylläkin muutamiin kaupallisiin radioihin, sekä Ylelle vieraaksi. Toki näissäkin tapauksissa usein kutsuttu vieras on haluttu jollain tapaa julkisesti pilkata suorassa lähetyksessä.

Mustalle listalle on Suomessa päässyt jopa muutamia toimittajia, jotka aikanaan mm. kirjoittivat mediakeisari Aatos Erkosta sellaisia juttuja, jotka toivat tästä kohutusta ja edesmenneestä mediakeisarista esiin ikäviä asioita. Mustalle listalle päässeet toimittajat eivät sitten enää onnistunet työllistymään ja päässeet harjoittamaan ammattiaan. 

Omassa tapauksessani olen aika varma, että mustalle listalle joutuminen on johtunut voimakkaasti siitä, että 2011 vuonna nousin erään ikävän tapauksen myötä julkisuuteen. Tämä kyseinen myrkyttämällä toteutettu minuun kohdistunut henkirikoksen yritys , jota poliisi ei suostunut tutkimaan. Josta myös Valvira sekä Eduskunnan oikeusasiamies väittää, että tapaus olisi vanhentunut. Totuus kuitenkin on, että mikään rikos ei käytännössä vanhene ja varsinkaan näin kuumat tapaukset. 


Olen siis tästä syystä eräällä tavalla hyvin poliittisesti arkaluonteinen henkilö, jota ei uskalleta päästää ääneen edes millään tv-kanavalla. Se on toki selvää, että tämä iltapäivälehti julkisuus saattaa kuitenkin vielä joskus tulla eteen ja siinä vaiheessa yleensä median kulissia pyörittävä eliitti turvautuu yleensä kohu-uutisointiin. Johan Bäckmanista tehtiin mediakohu uutisoinnilla lopulta kohudosentti ja hän otti jopa tuon arvonimen itselleen käyttöönsä, joten allekirjoittaneesta tulee varmaankin sitten kohubloggaaja. Jotenkin tähän suuntaan.

Kaiken tämänlaisen poliittisen mustamaalaus-uutisoinnin takana on eliitin yritys saada näyttämään nämä poliittiset toisinajattelijat kansan silmissä epäluotettavilta hylkiöiltä. Kuitenkin heidän epäonnekseen elämme jo internet aikakaudella, jolloin toisinajattelijoiden ääntä ei kyetä vaientamaan internetissä. Täällä kun voi jokainen kirjoitella tällaisia blogeja vain internet kuukausimaksun hinnalla ja tavoittaa jopa 75 000 lukijaa päivässä. Voitte kuvitella miten korruptoituneet mediat näkevät tämänkaltaisen tietoisuuden vallankumouksen heille suurena uhkana.Lähteet: https://publications.theseus.fi/bitstream/handle/10024/59869/sami_korvenrinne.pdf?sequence=1

http://yle.fi/uutiset/salaliittoteorioilla_korkeakoulututkinto__lopputyot_kirjavia/8725392