http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 12, 2016

Tiesitkö, että valtionjohto on hommannut alueelleen lentokiellonEilen Helsingin senaatintorilla järjestettiin maanviljeliöiden järjestämä traktorimarssi, joka sai paikalle useita tuhansia osaanottajia. Paikalle tuli myös MTV:n helikopteri, joka oli hommannut alueella muuten olevalle lentokiellolle erikoisluvan. 

STT:n uutiset raportoi, kuinka nyt alueella lensi kaksi luvatonta pienkopteria. 

STT:n uutiset paljasti myös sen, kuinka Senaatintori ja sen läheinen alue Kruunuhakaa myöten on lentokieltoaluettta, jolla Suomen valtionjohto haluaa turvata valtionjohtoa, sekä kriittisiä rakennuksia.


Mitä Suomen valtionjohto oikein ajaa takaa tällä lentokiellolla ? 
Monet mustalle listalle joutuneet henkilöt ovat kertoneet, kuinka heidän asuinpaikkansa yläpuolella ollaan käyty lentämässä helikopterilla useita kierroksia tuntitolkulla. 

Itsekin olen viimeisen 4 vuoden sisällä joutunut kokemaan tällaista häirintää, että helikopteri tulee pyörimään yli puoleksi tunniksi talon päälle ja kuulet vain helikopterin propellien ääntä jopa yli tunnin yhteen soittoon.  

Haluaako Suomen valtionjohto turvata sen, ettei heidän virkamiesten tarvitse joutua tämänkaltaisen helikopteriparanoijan uhriksi ?