http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 18, 2016

Bill Clinton myönsi Soros yhteyden


Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton myönsi Infowarsin toimittajalle tunteneensa suursijoittaja George Sorosin jo yli 20 vuoden ajalta.Soros on tällä hetkellä syytänyt miljoonia siihen, ettei Donald Trump pääsisi USA:n presidentinvaalien viimeiselle kierrokselle. 

Hän on myös Hedge-rahastojensa kautta organisoinut lukuisia Trumpin vastaisia mielenosoituksia pitkin Yhdysvaltoja.

Viime tammikuussa Soros syytti Trumppia jihadistijärjestö Isisin hyväksi koituvasta pelonlietsonnasta. Kaikesta tästä Sorosin toiminnasta on viestittävissä se, kuinka tämä rikollinen eliitti pelkää Donald Trumppia. 

He pelkäävät häntä sen vuoksi, koska heidän pahin pelkonsa on, että entä jos Trump tullessaan valituksi USA:n presidentiksi, ei suostukaan vedetyksi nukkejohtajan naruista. Siinä tapauksessa illut hommaavat tarkka-ampujan, jonka määrä on saada kuula Trumpin kalloon ja hurjimpien huhujen mukaan CIA:n olisi tarkoitus tehdä tämä jo ennen kuin Trump tulisi valituksi tulevaksi USA:n presidentiksi. Joten selvääkin selvempi suunnitelma on se, että Hillary Clintonista yritetään leipoa keinolla millä hyvänsä seuraava USA:n presidentti, jotta rikollisen eliitin sotahankkeet eivät joutuisi vaaraan, tai lakkautusuhan alle.


Lähteet: Infowars.com