http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 18, 2016

KRP iskemässä virtuaalivaluuttoja vastaanSuomen keskusrikospoliisi (KRP) hakee TE-keskuksen kautta ylitarkastajaa rahanpesun selvittelykeskukseen, joka on EU-hanke, jossa selvitetään virtuaalivaluuttojen käyttöä rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen. 


Suomen poliisihallitus on jo viimeisen vuoden sisällä selvitellyt, että voisiko Suomessa toimiville toisinajattelijoille, jotka pitävät tällaisia blogeja hankkia syyte rahankeruurikoksesta. Normaalisti jos jotain on syytä epäillä tällaisesta, niin silloin henkilölle lähetetään selvityspyyntö. Itse allekirjoittaneen kohdalla ei tällaiseen kuitenkaan päädytty, vaan Pasilan poliisi päätti aloittaa suoraan esitutkinnan.


Nyt MV-lehden perustaja Ilja Janitskin on joutunut myös samanlaisen poliittisen ajojahdin kohteeksi, koska myös häntä poliisi epäilee laittomasta rahankeruusta. Samoin myös sananvapausaktivisti Markus Jansson on myös joutunut virkahallan hampaisiin taas samasta syystä

Kaiken tämän taustalla on virkavallan mukaan ollut se, että kun olen pitänyt täällä aiempina vuosina tilinumeroani esillä, että jos jotkut lukijat haluavat sitä kautta avustaa tai tukea tämän blogin toimintaa. Niin poliisihallituksen mukaan kyse on mahdollisesta rahankeruurikoksesta, josta voidaan lainmukaan tuomita enimmillään jopa 2 vuodeksi vankeuteen.  Kyse on kuitenkin niin minun kuin myös Markuksen ja Iljan tapauksessa pelkästään poliittisesta vainosta, jota meihin kohdistetaan Suomen korruptoituneen eliitin taholta.


Sitten kun mennään näihin ns. virtuaalivaluuttoihin, niin ne eivät ole millään tavalla laittomia. Vaan ne toimivat kuten tavalliset osakemarkkinat, että jos kryptovaluutan arvo kasvaa, niin sen voi missä tahansa kohtaa realisoida vaikka euroiksi. Mutta siitä täytyy aina maksaa samanlainen vero, kuin realisoisi osakkeita valuutaksi. 

Wincapita sijoitusklubin kohdalla tilanne meni aina lopulta siihen, että kyseinen sijoitusklubi alkoi tehdä omistajilleen pankkien mielestä liian suuria voittoja. Jolloin sen nähtiin uhkaavan pankkien valtaa, miksi Hannu Kailajärvestä mustamaalattiin lopulta mediassa talousrikollinen. 
 

Wincapita sijoitusklubin asiakasrekisteri oli alusta asti salainen ja jokainen sinne osallistunut klubin jäsen joutui mm. jokaisessa joukkotapaamisessa ottamaan kännyköistään akkunsa irti, jottei näitä palavereita pystynyt kukaan kännyköiden kautta salakuuntelemaan.  Yksi tuon klubin jäsenistä oli Kokoomuksen Jyrki Katainen. Ei ole mediassa yksikään toimittaja erehtynyt kysymään Jykältä, että paljonko hän mahdollisesti menetti tuossa Wincapita rytäkässä. Vai oliko hän heitä, jotka saivat klubista jopa yli 700 % tuotot ?

Kryptovaluutoista on tulossa rikollisen keskuspankkivallan suurin vihollinen ja eliitin suurin huoli on siinä, että siinä vaiheessa kun tavallinen rivikansalainen onnistuu tekemään useiden satojen prosenttien voittoja pelkällä kryptovaluutalla. Niin näitä yksityishenkilöitä ei enää rikolliset keskuspankit kykene kyykyttämään taloudellisesti, niin se tulee tuhoamaan lopulta koko rikollisen keskuspankkivallan ja luo koko talousjärjestelmälle aivan uuden pohjan.

Poliisihallitus ja KRP toimii näissä tutkinnoissaan kryptovaluuttoja vastaan mm. keskuspankkivallan toimeksiantajien kautta. Näitä ihan Suomessakin toimivia pankkeja ja heidän suursjoittajiaan pelottaa suunnattomasti se, että jossain vaiheessa suomen keskiluokka siirtyy perinteisestä säästämisestä kryptovaluuttoihin. 

Ottaen nyt huomioon, että kun kaikki tällainen poliittinen bloggaaminen myönnetään CIA:n toimesta terrorismiksi, jossa paljastetaan ne todelliset rikolliset. Niin eikös tämä siinä suhteessa paljasta sen, että KRP kohdistaakin mielummin nämä mahdolliset terroristiepäillyt mm. suomalaisiin poliittisiin aktivisteihin, joilla ei sitten saisi oikeutta hankkia itselleen tuloja kryptovaluutoilla, koska he käyttäisivät sitä hyödyksi poliittiseen aktivismiin, jonka korruptoitunut valtiovalta mieltää terrorismiksi.

Lähde:  TE-keskus