http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

Eliitin hovinarri palkittiin EU:n diplomaattipassillaRäppärinä Suomalaisten keskuudessa tunnettu Juno (artisti) on saanut Brysselissä itselleen EU:n diplomaattipassin. Se on palkinto eliitin hovinarrille hyvin tehdystä työstä ja tämän diplomaattipassiin hänelle sai toimitettua EU-komissaariksi ylennyt Jyrki Katainen.
Diplomaattipassi voidaan virallisesti myöntää vain 1.) Tasavallan presidentille, eduskunnan puhemiehelle ja varapuhemiehelle, valtioneuvoston jäsenille ja oikeusteitse, korkeimman oikeuden ja hallinto-oikeuden presidenteille, puolustusvoimain komentajalle sekä evankelisluterilaisen kirkon ja ortodoksisen kirkkokunnan arkkipiispalle.

2.) Ulkoasianhallinnon palveluksessa toimivalle henkilölle diplomaattisia tehtäviä varten sekä muulle ulkomaanedustuksessa toimivalle henkilölle vastaavia tehtäviä varten.

3.) Erityisen merkittävässä valtiollisessa tehtävässä toimineelle henkilölle.

4.) Muulle kuin 1-3 kohdassa tarkoitetulle henkilölle, jos diplomaattipassin myöntäminen on tarpeellinen diplomaattiseen tehtävään rinnastettävää kansainvälistä tehtävää varten.

Onkohan huumeiden salakuljetuksetkin diplomaattiseen tehtävään rinnastettavia kansainvälisiä tehtäviä ? 


Kokaiini on tunnetusti ollut pitkään eliitin keskuudessa heidän suosikkihuume, koska sillä he stimuloivat jo muuten huonoa itsetuntoaan. Sillä kun vielä saa egon nostettua keulimaan hetken lujaa.

Yhdysvaltalainen Cathy O'Brien joka paljasti olleensa USA:n poliittisen eliitin sisäpiirin huumekuriiri ja seksiorja, kertoi toimineensa mm. presidentti George H.W. Bushille,  Gerald Fordille, Jimmy Carterille  huumekuriirina. Hänelläkin oli diplomaattipassi, jotta kama sai kulkea vapaasti maasta toiseen. Häntä käyttivät myös hyväksi Dick Cheney sekä Hillary Clinton.

Eliitti on aina käyttänyt viihdeteollisuuden artisteja heidän henkilökohtaisina huumekuriireinaan, koska sillä keinoin heidät saatetaan syvemmälle poliittisen eliitin kiemuroihin. Kama liikkuu vapaasti ja herrat saavat kokkelieränsä ajoissa, ilman että se jää tullin huumekoirien haltuun.


Ottamatta tähän sitten kantaa siihen, että mikä juttu on oikeasti Junon diplomaattipassin takana. Mies kuitenkin on jo sosiaalisessa mediassa tuonut vahvasti esille sen, kuinka blossi maistuu koko ajan ja muutenkin sen voi kaikki havaita äijän ulkoisesta habituksesta. 

Sitä en kuitenkaan usko, että Juno lähtee seuraaviin vaaleihin Kokoomuksen ehdokkaana ja sitä varten sai Jykältä EU:n diplomaattipassin. Tämä passi oli hovinarrille palkinto eliitiltä hyvin tehdystä työstä.