http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2016

Bataclanin verijäljet ennustivat Brysselin iskut


Yhdysvaltalaisella Veterans Today -sivustolla julkaistiin äsken erittäin karmiva juttu, joka koski tuota Pariisin iskujen Bataclanin teatterin verilöylyä. 

Tuolloinhan juuri tuo konserttisalin ruumisasetelma vaikutti  siltä, että ruumiita oltiin raahattu siellä ympäriinsä.  Nyt sitten vihdoin selvisi, että mitä varten.


 
No Veterans Today -sivustolla mainittiin kuinka eräs Jim Dean oli kiinnittänyt huomiota, kuinka tuolla Bataclanin konserttisalin lattialla kuolleena maanneilla ihmisruumiilla raahattu verijälki näyttää aivan numero kolmoselta. 

No kuinka ollakaan, niin Brysselin kansainvälisen lentoaseman logo on numero 3.


Ruumiit eivät varmasti ole sattumalta kierineet tuskissaan ja muodostaneet sinne numero kolmosta, vaan näitä ruumiskasoja kävi joku tod. Israelin Mossadille työskentelevä henkilö raahaamassa, mikä on todella vastenmielistä edes ajatella. 


Mutta kuten tiedämme sen, että kuinka Brysselin pommi-iskujen päivämäärä osui juuri tuolle Illuminatin okkultistisen ihmisuhrauspäivän kohdalla 21-22 maaliskuuta. 

Näille eliitin okkultistisille veri ja ihmisuhrauksille sekä rituaalimurhille on aina oltava siihen sopiva okkultistinen päiväräämä. Samoin myös numerologia näyttelee heidän piirissä erittän tärkeää roolia. 

Kerroimme jo aiemmin kuinka eräs Ranskalainen tutkiva journalisti pidätettiin sen takia, koska hän paljasti tuon Bataclanin konserttisalin ruumiskuvan linkittäneen tahon Israel yhteydet, sekä tämän henkilön henkilöllisyyden. Hän oli neokonservatiivi äärisionisti ja sijoituspankkiiri Mark Gerson. Eli pahimman luokan roistoja.

Koraanista löytyy vielä mielenkiintoinen kohta; "Kuka tahansa tappaa viattomia... Se on ajatus, että hän on tappanut ihmiskuntaa ja jollain tavalla säästää ihmishenkiä. Se on ajatus, että hän on säästänyt koko ihmiskunnan (Koraani 5:32).

Brysselin iskut olivat siis tämän maailman salaisen ja rikollisen eliitin okkultistiset ihmisuhrimenot. Mutta varsinkin tämä, että Bataclanin konserttisalin ruumiskasoilla piirrettiin lattiaan numero kolmonen, jolla viitattiin tulevaan terrori-isku kohteeseen, Brysselin kansainväliseen lentoasemaan. Kertoo jo jostain tämän kasaarien pankkimafian täysin sairaasta puolesta.

On kuitenkin syytä huomioida aina se, että nämä kyseiset paskiaiset eivät tunne lainkaan minkäänlaista empatiakykyä. He laittoivat USA:n armeijankin Irakiin murhaamaan jo yli 700 000 siviiliä.      


Kun muutama vuosi sitten Yhdysvaltalaisen CNN-kanavan 60 minuuttia ohjelmassa toimittaja kysyi USA:n entiseltä ulkoministeri Madeleine Albrightiltä, että oliko 500 000 siviiliuhria Irakin sodassa sen arvoista. Niin tähän tämä naispsykopaatti vain räpsytti hieman silmiään ja totesi, että "Tämä oli vaikea vaihtoehto, mutta kyllä se oli".

Kyllä maailma on turvassa, kun tällaiset murhanhimoiset psykopaatit toimivat mm. USA:n ulkoministereinä. Varsinkin nyt tämä Hillary Clinton edustaa juuri tällaisia murhan ja vallanhimoisia sotahulluja, jotka käskyttävät heti ensimmäisenä USA:n armeijan hyökkäämään Venäjälle tai Kiinaan. 

Sionistien kasaarien pankkimafia ei ole koskaan pystynyt elämään arkitodellisuudessa, vaan he pitävät itseään juutalaisena herrarotuna ja tämä Euroopplainen valkoinen väestö tulee heidän mukaansa hävittää ja tuhota keinolla millä hyvänsä. Siksi tämä pakolaisinvaasio on nyt käynnissä ja sitä rahoittavat mm. suursijoittaja ja miljardööri George Soros.