http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 29, 2016

Lentoaseman kolmas epäilty vapautettiin syyttömänä


Fayçal Cheffou pidätettiin viikonloppuna epäiltynä osallisuudesta Brysselin kansainvälisen lentoaseman pommi-iskuun. Hän oli päätynyt turvakamerakuvaan näiden kahden pääepäillyn kanssa.

Nyt Cheffou päästettiin vapaaksi, koska todisteita häntä vastaan ei ollut riittävästi. 

Ongelma nyt vaan on vielä se, että näitä kahta ulkomaalaista pommi-iskussa kuollutta veljestä ei voi enää Brysselin viranomaiset kuulustella. Niin on täysin järjetöntä julistaa ne suoraan läntisten tiedustelupalvelujen toimesta Brysselin lentoaseman pommien räjäyttäjiksi. 

Kaikella tällä psyop operaatioon liitetyllä valehtelulla eri viranomaiset seuraavat, että mikä satu näihin uppoaa helpoiten. Koska yhä suurempi määrä uutistenlukijoista alkaa olla jo väsynyt tähän jatkuvaan negatiiviseen uutisvirtaan. Ei tällaista Reuters-AP:n pelkopornoa enää halua kukaan omia aivojaan käyttävä ihminen seurata, koska sellainen vie heidän energiatasonsa takaisin sille pelon tasolle, jota taas ns. illut aina hakevat. 

Uutiset ovat tarkoituksellisesti negatiivisia, jolla Illuminati pitää kasassa tämän negatiivisen ulottuvuutensa. Koska he eivät kestä valoa, eivät kestä totuutta. Tiedon valo on heille jo liian kirkasta ja ei tällaiset möröt tykkää siitä, että heitä osoitellaan kirkkaalla taskulampulla päin näköä. 

Mutta nyt kuitenkin eletään maailmassa jo sellaista vaihetta, että tietoisuuden valon määrä on lisääntynyt todella kriittisesti. Jo nämä viimeiset päivät on varmaan moni ihan aistinut. Ne jotka kuuluvat pimeälle puolelle, kärsivät tästä lisääntyvästä valon määrästä. Kun taas valon puolen porukka ei enää kärsi tästä jatkuvasta negatiivisuudesta, jota työnnetään uutisista sekä viihdeteollisuudesta eetteriin 24/7. 

Terrorismi on aina ollut vain lopulta materian pimeiden voimien näytös, jolla negatiivinen puoli yrittää säilyttää tämän negatiivisen ulottuvuuden. Ei aina kun paukkuu tai räjähtää jossain ja syntyy ihmisuhreja, niin Illuminatin uutistoimistot Reuters-AP alkavat tehtailemaan siihen liittyvää pelkoperäistä uutisointia, joilla toivotaan pysyvän ihmisten pelossa, jolla heidän energiatasonsa saadaan painettua matalimmalle tasolle (pelko/viha).


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016032821332805_ul.shtml