http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2016

Illuminatin salatut verilinjat


Vuonna 1982 kolme kirjailijaa paljastivat bestelleriksi nousseessa kirjassaan Pyhä Veri, Pyhä Malja (Holy Blood, Holy Grail), että kuinka okkultistinen Merovingialainen dynastia piti sisällään saman verilinjan, jonka haarat olivat levittäytyneet vuosisatojen aikana. Niin että se kattaa nykyään kaikki Euroopan modernit kuningashuoneet. 

Kaikki jotka vähänkään tietävät Saksan Bauerissa vuonna 1776 perustetun Illuminati salaseuran historiasta, niin aikanaan vielä 1800-luvulla monet Euroopan kuningashuoneet eivät suostuneet liittymään heihin. Ranskassa siihen tarvittiin aina lopulta vallankumous, kunnes kuningassuku saatiin käännytettyä Illuminatin valtatyrannian alle. 


Ranskan kuningas Filip IV oli jo 1300-luvun alussa pahasti velkaantunut Illuminatin edeltäjille, eli Muinaisille Temppeliritareille. Tästä lopulta suivaantuneena Filip päätti kerätä kokoon kaikki silloiset Temppeliritarit ja heittää heidät roviolle. 

Kuitenkin ehkä suurin varjeltu salaisuus mitä Illuminatin salaseuran salainen verilinja pitää sisällään on se, että se ei alunperin periytynyt ollenkaan ihmisestä. 


Lähde: http://www.heinola.org/~patato/blood13.html